Valborg...

2010-04-30 @ 22:55:07

Hallå! Har kommit hem från Järna, det var helt okej. Flummade runt med Annela, syrran, Mikis och Moa - som fyller år idag! Grattis tjejen!

Blir lite
mys hemma med film tror jag. Pallar inget mer... Är sjukt trött efter den här veckan asså! 4 prov och så fick vi reda på att vi ska göra en bokrecension med analys i engelskan - om man vill ha chans till MVG, och det vill man ju!

En sak som jag kom på när jag var på valborgfirande i Järna, varför super varenda tonåring skallen av sig ikväll?? Av vilken anledning, varför just valborg??
Jag menar, vilken förälder vet inte att barnen kanske eller troligtvis super på valborg... Vem super då?? Hur dum får man bli?!
Om man inte vill bli upptäkt så är det väl bättre att supa/fest helgen före/efter valborg. Eller vilken annan ikväll som helst! Det där förstår jag verkligen inte!
Jag sa det till mina föräldra, att det var dumt att supa på valborg osv och att det var bättre att göra det någon annan helg... och dom höll typ med :P weird!

Det är iaf vad jag tycker, jag menar man gör inte en terrorattack mot USA den 11/9 igen, direkt. Så varför supa på valborg när alla är medvetna om att man gör det...?

                                    

Det var tom en liten flicka, typ 13 år, som fick åka till Maria Ungdom med ambulans för att hon var så j*vla packad så hon liksom bara låg och ryckte till lite ibland... Usch vad hemskt! 13 år!!! Det är ju ingenting!!! Jag vet inte om jag ska tycka synd om henne eller tycka att hon får skylla sig själv...

Nu blir det Rocky 4!

Mot Järna...

2010-04-30 @ 18:14:49
Nu bär det av mot Järna IP för lite valborgsmys (i regn!) med laget. Hoppas det inte blir freezing...

Ha en rock 'n roll valborgskväll! ;D


Hoppas att alla noterar min nya fina design com Felicia fixade idag :) Thanks darling!

Grapefrukt

2010-04-30 @ 08:56:18
Godmorgon världen!
Jag har ingen franska idag så jag fick en lång sovmorgon, det gillas! Har precis klätt på mig (alltid klädångest, fyra olika outfits före jag bestämmer mig typ...) och nu ska jag äta frukost och läsa om imperialismen... Som rubriken avslöjar blir det grapefrukt ;D ...har en crush på det för tillfället förstår ni :P

Roll on Friday!


Älskar den här bilden, den är somrig! Det gillas ;D Igår var det jättevarmt så man fick massa vårkänslor (a)

Pluttis valde ringetten!

2010-04-29 @ 23:38:35
Wiiiie!! Jag är så glad :D Fick nyss veta att en av mina lagkompisar, som även spelar hockey, var tvungen att välja mellan ringetten och hockeyn och... HON VALDE RINGETTEN! Jag skulle verkligen bli ledsen om hon slutade...
Min lilla Annela-pannela-pluttis! <3

Jag vet att det är tråkigt och jobbigt att lämna hockeylaget, men det blev väldigt svårt att hinna med att leva oxå, det blir bäst såhär gumman! Och nästa säsong kör vi järnet igen... Vi har ett SM-guld att försvara ;D 

Jag  har inte pluggat något alls... Ja ja erkännde! Men jag har iof ingen franska imorgon = låång sovmorgon, så jag hinner nog plugga imorgon :)
Istället så har jag tillbringat kvällen med att äta grapefrukt och kollat igenom alla bilder i  min dator... Jag ska nämligen (äntligen!) fixa, med hjälp av Kryckan, designen på bloggen! Yes xD

Har oxå spelat massa Hairspary-låtar, haha xD Barnsligt glädjebringande musik!
Sleep tight på er! <3

...Living in the ghetto
Black is everywhere ya go
Who'd 've thought i'd love a girl
With skin as white as winter's snow

In my ivory tower
Life was just a hostess snack
But now i've tasted chocolate
And i'm never going back

'Cause without love
Life is like a beat that you can't follow
Without love
Life is doris day at the Apollo
Darling, i'll be yours forever
'Cause i never wanna be
Without love
So darlin never set me free

Oh, I'm yours forever
Never set me free

No, no, no!
                                                                                        Without Love, Hairspray

Body pump

2010-04-29 @ 20:11:16
Idag på idrotten hade vi "body pump", alltså man hade skivstång och gjorde massa övningar. Skitkul och skitjobbigt!
Funderar på att tjata på pappa att köpa en skivstång till mig så jag kan body-pumpa hemma :)

Sen på bilden så var vi otroligt oproduktiva (med det menar jag mig själv och Kryckan) och gjorde nästan ingenting alls även fast vi bara har ett par veckor kvar och måste göra minst 5 uppgifter. Jag har gjort klart 2 st hittills :P

Imorgon är det historiaprov - Imperialismen till Andra världskriget. Tråååk!!
Och så ska jag även göra NP i historia - FRIVILLIGT?! Inte imorgon som tur är men snart! :O

Dags att börja plugga... Wish me luck!

Chocolate <3

2010-04-28 @ 22:01:32

Vet inte varför men här kommer lite frestande bilder!


Mums, eller vad?!


Chocolate and shoes = Can't be better! L-O-V-E!


Haha xD tänk om man hade ett sånt här tangentbord... Skulle försvinna efter ett tag ;D


Marabou är alltid bäst!

CHOKLAD-ABSTINENS!!!!!

Keys

2010-04-28 @ 21:15:56

Dagen har handlat om nycklar! Jag glömde nämligen mina hemma eftersom jag bytte väska imorse... Så först när jag kom till skolan så kom jag på att jag inte hade dem med mig.

Vi hade NP i Engelska A idag, det gick bra. Man skulle skriva ett brev :)

Sen så hade vi Histroia och Civilrätt, vi fick sluta tidigare så då fick jag vänta längre på bussen hem och sen när jag väl kom hem kom jag på att jag inte hade några nycklar, och våra grannar som har extranyckel till oss var inte hemma... Så jag gick ut till busshållplatsen och åkte tillbaka till skolan igen. Det var öppet hus och jag skulle vara där och representera juridiken. Jobbigt utan nycklar kan jag tala om!

Är precis hemkommen och ska göra en kopp té och plugga historia... Ha en trevlig kväll på er!

27/4-2010

2010-04-27 @ 22:46:47

Glömde nästan... Det är faktiskt idag som syrran fyller på riktigt, vi har ju firat henne ganska många gånger nu men idag är The Day!

GRATTIS MIN LILLA ALVA-SALVA!!

Jag och syrran i Berlin i höstas <3

Hoppas ditt fjortonde år blir ett toppenbra år!

Back on track

2010-04-27 @ 22:35:29
Cha cha bloggen! (Jag lovade ju Ida att ha det som öppningsfras på nästa inlägg >.<)

Först och främst, förlåt för oerhört dålig uppdatering... Men det beror på att vårt internet har varit helt ur funktion i en vecka och 2 dagar. Snacka abstinens!!
Jaa, den senaste veckan har bjudit på massa spännande - var tvungen att hitta på nått annat än att datanörda... :P

I fredags så hade syrran tjejmiddag för sina närmaste kompisar så jag var utkastad ur huset, följde med till Kryckan och jaa...vi typ dog framför teven :P Kollade bla på Tyra Banks show det handlade om kvinnor som gör plastik operationer hemma! Och självklart misslyckades dem, katastrofalt! Helt sjukt och riktigt vidrigt kan jag tala om... >.<
Sen när det var middagsdags så åkte vi till donken i Södertälje, vi mötte upp Linnéa och hängde där i ett par timmar.
I helgen var det födelsedagsfirande för min nyblivna fjortis-syrra (asså hon fylde 14 år). Det var mycket trevligt!

Den här veckan så väntar 4 prov - hittills 2 avklarade. I måndags hade vi muntligt franskaprov (jag och Kryckan satt och försökte inbilla vår lärare att vi kan prata franska... lyckades väl sådär :P) och idag hade vi idrottsprov, det gick helt okej. Imorgon är det NP i Engelska A - skrivdelen. Och på fredag historia-prov
 på Imperialismen till Andra världskriget... Snacka mycket att plugga - över 100 år ju!

Igår så var jag på Carolins studentmiddag (eftersom jag är under 18 år så fick jag inte stanna på skivan efteråt :( men middagen fick jag komma på) Det var supertrevligt och god mat. Bilder kommer eventuellt, hade inte med mig min kamera men det var ett antal fotografer på plats så nån bild borde gå att fixa fram :)

Det blev en liten update iaf. Men nu blir det lite mer frekvent bloggande igen, hoppas jag ;)

Söndag... tråk!

2010-04-18 @ 20:02:27
Usch, söndagar är så tråkiga, oftast. De går liksom långsamt... Idag har jag iaf städat = tjänat pengar (Y)
Sen så har min kära moster och mina småkusiner varit här och firat syrran.
Är helt slut efter att passa barn och städat och har verkligen ingen lust att gå till skolan imorgon... eller att göra nått alls över huvudtaget! Gud vad deprimerad jag låter :P
Men jag har iaf haft kul idag, även fast det låter som motsatsen >.<

Nu ska jag glo lite på tv och hälla i mig té, najs!

;D

Konfirmation

2010-04-17 @ 18:46:05
Hejsan! Idag var jag och familjen på Carolines konfirmation i Nacka kyrka. Det var en jättefin tillställning och Carro klarade sig perfekt! :)
Efteråt var det lunch på ett supermysigt café. Hon fick massor av fina smycken, kommer ihåg när jag konfirmerades, då fick jag bara smycken, en glas skål (superfin) och en resa till Paris.

Sen så åkte vi till Nacka Forum och shoppade lite, jag köpte en T-shirt på New Yorker med motiv av tre grönsaker och under stod det "Fresh Friends", haha! Nacka Forum var superfräscht med många bra affärer :)

Nu har vi hyrt film och ska börja laga mat snart. Men först SM-finalen i hockey, Over Time! Jag måste nog påstå att jag håller på Djurgården... Dock endast när det är emot HV71 :P

Hoppas ni får en toppen-lördag!

Mmmm...magrutor! Hur många rutor gör dig glad??

2010-04-16 @ 19:51:57

Dagen ha flutit på... Vi hade franska, har typ inte haft det på flera veckor pga inställda lektioner och lovdagar. Kändes ganska bra faktiskt, dock har vi prov, Skolverkets kursprov, på måndag. :O

På svenskan fortsatte vi med reklamtexten för mobilen med inbyggd muskelstimulator, haha! Idag stod Slogan på schemat, vi kom på att vi ska göra en wannabe tv-shop presentation. Kommer bli hilarious!
Vår slogan är (efter en massa brainstorming och utrensning) --> Mmmm...magrutor! Hur många rutor gör dig glad?? Like it??

Nu ska jag mumsa i mig tacos och umgås med familjen :D
Imorgon ska jag på Carolines konfirmation, najs!

Vad har Island med flygplanen att göra??

2010-04-15 @ 23:05:22
Vad är det som händer??
Den var en liten fågel som viskade i mitt öra att alla flyg är inställda pga Island... Jag måste säga att jag fatta nada! Varför skulle Island ha något med flygplanen att göra...? Och vem lyssnar egentligen på Island?!

Jag älskar att flyga! Det är det klart bästa transsportmedlet! Jag skulle hellre åka flyg än pendeln till skolan (joina en grupp på facebook nyss "Tack Island! Nu fick jag inte ta mitt jetplan till skolan, haha xD ).
Men jag är seriös, jag har alltid tyckt om flygplan och framförallt flygplatser! Många tycker det är läskigt, andra jobbigt med all security osv... men jag njuter av varje sekund inne i den speciella miljön.
Nån gång i mitt liv ska jag jobba på en flygplats har jag bestämt (a) :)

Men åter till ämnet, vad har hänt?! Jag ska kolla upp de men jag har varit upptagen med plugg att jag missat vad som händer i riktiga världen :P

Efter en titt på aftonbladet.se så är det sleepy time!
Natti natti <3

Filmrecension

2010-04-15 @ 21:20:57

Har suttit och pluggat sen jag kom från skolan, ska göra en filmrecension på 2012 till imorgon. Jag var tvungen att hoppa över träningen oxå - det gillas inte!  :(
Men det var ganska soft att göra det här, var ju självklart tvungen att titta på filmen för att inte glömma något och få alla detaljer och sånt.
Jag tycker att 2012 är en superbra film, det är verklig och har ascoola effekter :D

Nu måste jag skriva klart analysen och läsa igenom franskapapperna som vi fick för flera veckor sen som jag inte orkat göra... :P Plugga-rumpan-av-dej-kvällen-före är mitt recept ;)

Här får ni lite coola bilder från filmen





Eftersom jag själv har varit i Rio så tycker jag den här bilden är oerhört cool! Jag har varit både på Kristus-statyn och på Sockertoppen (berget i bakgrunden). Amazing xD

Som sagt - We were warned...

God morgon världen!

2010-04-15 @ 08:47:56
Idag börjar jag 12! Och har två lektioner - bild och historia! Vad är det med min skola?! Nu när man ska börja satsa så blir allt värsta soft :P Jaja, ska inte klaga, det här gillas grovt! (Y)
Okej... egentligen så skulle jag haft matte kl. 9 men jag kände att jag inte vill åka dit för en 50 min-lektion och sen vänta i hundra år tills alla andra kommer... Jag jobbar ändå bättre hemma :) så kanske jag faktiskt lär mig något tillskillnad från vad jag gör på lektionerna...

Tänkte att jag skulle göra klart min filmrecension nu så kan jag plugga franska efter skolan. Kanske hinner med en promenad oxå xD (har blivit helt galen i att gå promenader :P)


En liten and :) Från första picknicken '09 på Drottningholm slott.  

Jag ser dom klättra i träden för att se mer av världen
För ett vidsynt liv precis som vi
Det var tropiska nätter och vi låg vakna på taken
Och såg ut på stan vi bodde i
Som var vår och som var stor och tuff och hård
Och skulle bli för liten sen men det visste vi inget om än




- Markus Krunegård, Ibland gör man rätt ibland gör man fel.

En shopaholic i NY och 2012

2010-04-14 @ 17:18:14

Cha cha bloggen! (skojja bara lite med Ida och Fika)
Idag var det en väldigt soft dag i skolan, eller faktum är att vi inte spenderade särskilt mkt tid i den. Vi började kl. 8 med svenska (enda dagen vi börjar 8 den här veckan, yes!) Vi började med ett nytt arbetsområde - reklam! Riktigt roligt faktiskt!

Vi fick en bild på en mobil (eller som vår lärare sa "någonting - den finns inget som säger att det måste vara en mobil") vi skulle iaf göra en reklamtext, komma på en slogan och fixa en presentation av den nya produkten (mobilen på bilden).  Jag, Ida och Kryckan jobbade tillsammans och vi kom på massa bra idéer. :)
Vi bestämde att det skulle vara en mobil iaf (det gick lixom inte att komma ifrån - det var en mobil på bilden!) men den hade massa extra funktioner, förstås fanns internet (facebook och spotify), kamera och musik och sånt, det det var en touch men det fanns "tangentbord". 
Men det speciella med den här mobilen var att den även var en träningskompis - det finns massa träningsprogram i den och ett tillhörande bälte så att man kunde sätta fast mobilen på magen eller något annat ställe på kroppen så var det en muskelstimulator inbyggd så man fick muskler! (Y) En investering helt enkelt!

Sen så hade vi inställda lektioner så jag, Ida, Kryckan och Lulu åkte till Rönninge och fikade (åt lunch) och sen köpte vi glass (a), jag åt en twister - älskar dom! Sen så promenerade vi omkring i Rönninge lite grann och sedan åkte vi tillbaka till skolan och hade Historia och Civilrätt. Mysig dag :D

Nu har jag suttit i solen och läst En shopaholic i NY, läste ut den, den är skitbra! Man blir inte ett dugg shopping-sugen! (GROV IRONI)

Funderar på att ta en promenad och sedan göra filmrecensionen till svenskan. Jag ska recensera 2012.
Bäst att gå medans det fortfarande är soligt och fint!

:D

Träningsvärk!

2010-04-13 @ 20:20:35

Jag känner mig riktigt duktig (a) jag har gjort klart svenskan (Reportage/essä om gymnasiereformen), skickat in franskan (Beskrivning av mitt rum) och skickat in civilrättsuppgifterna (uppgifter om Familjerätt). Fast jag hade iof redan gjort det mest men det är skönt att ha skickat in allt! :D

Idag på engelskan skrämde vår lärare upp oss med att berätta att vi ska ha våra första NP (nationella prov nästa veckan! :O
Hon sa oxå att vi måste skicka in alla inlämningsuppgifter till henne senast på torsdag. Vilket betyder att jag inte kommer hinna göra min analytical review på Wuthering Heights (frivillig uppgift för extra credit). Jag har inte läst ut den på långa vägar och jag fattar inte någonting :P Otroligt svår engelska (typ högtravande gammaldags).
Hade "kind of" redan gett upp att hinna läsa ut den och skriva review på den men det känns ändå lite jobbigt eftersom jag ligger typ mellan VG och MVG så om jag ska få det högre av dem så måste jag göra ett sjukt bra NP :P

Och så har jag värsta träningsvärken! Sen barmarken igår... Det pinsamma är att vi körde en "mjuk" start, dvs sprang inte lika långt som vi brukar eftersom det var för blött i skogen :P De e bara att sleva på!

Hoppas att det går över till imorgon då ska jag och tjejerna gymma efter skolan :)

Nu ska mamma ha en genomgång av min städning, alltså hur jag ska göra och så... (jag ska städa här hemma för att få igång pengaflowet lite :P)

See you ;D

En ynka lektion

2010-04-12 @ 17:06:08
Fösta dagen i skolan efter lovet var inte värst ansträngande. Jag hade ju som sagt sovmorgon den första lektionen (franska) så jag började 10.40 (a)
Efter matten så var det lunch, sen idrott - som var inställd (det fick vi reda på före lovet, även inställt på torsdag). När jag och Lulu gick omkring och gjorde typ ingenting i skolan så fick vi sms från vklass (vklass är ett mass-sms utskick som våra lärare kan göra till klassen, t.ex. om de är sjuka så lektionen är inställd).
Smset var från våran engelska-lärare som var tvungen att vara med på En B-nationella prov - ingen engelska, ungefär 5 min efter vi fått engelska-smset så skickade vår svenskalärare att vi skulle hämta uppgifter som vi fick göra hemma ist för lektion. Så jag har bara haft en lektion idag - matte. :) 

Så jag kom hem mycket tidigare än jag skulle gjort, nu blir det Pago Ace (juice med apelsin, morot och citron) och En shopaholic i NY i solskenet ;D
Känner mig så nyttig, eftersom juicen innehåller vitamin A, C, E!

Ikväll är det barmarksträning :)


Här ser ni dagens inköp - Spotless Treating Cover Stick, från Apoteket.

¨
VÅR! Det är riktigt varmt ute nu, på trappan var det upp emot 20 grader, och då sitter termometern i skuggan ;D

Later!

VILLINTEVILLINTEVILLINTE

2010-04-11 @ 21:29:22
Vill inte åka till skolan imorgon! Jag har så mycket som jag ville göra på lovet kvar att göra... Jag orkar inte anstränga mig hela dagarna och plugga hela kvällarna. Jag vill vara ledig (a)

Som tur är så blev min första lektion, franska, inställd! Typ anledning till att man orkar pallra sig dit :P

Har fortfarande ångest över min sommarjobblöshet = pank i sommar! Jag måste gå och lämna mitt personliga brev till massa ställen imorgon, öka chansen att få jobb lite grann iaf.

Har haft en liten målis-chat på facebook med Olivia och Linnea (målvakter i USK resp. SHC, Linnea är även med i SNS och landslaget) Först var det "det är så hårt och utsatt att vara målis, vi är bäst!" sen blev det "Skolan börjar imorgon, PANIK!"

Enjoy de sista timmarna innan lovet är slut!


Btw, SSK är kvar i Elitserien även nästa säsong! Yay xD Det gillas grovt! Vi får sällskap av AIK hörde jag... Vet inte vad jag tycker om det. Helt okej antar jag, kan bli lite skojjsiga derbyn iaf - Djurgår'n, SSK och AIK ;D Det ser vi fram emot ;)

Lovets sista dag...

2010-04-11 @ 14:02:58
Idag är det sista dagen före allvaret börjar! Jag ser det som att det är nu man måste börja göra det där lilla extra för att uppnå MVG... eller i vissa fall VG ;P Från nu till sommarlovet. Det är inte särskilt långt så det borde gå, jag menar jag borde ha tillräckligt mkt motivation och disiplin, vi får la se hur de går...

För någon dag sen kom jag på att man inte får något studiebidrag på hela sommaren, vilket betyder att jag först och främst måste få ett sommarjobb och att jag måste börja spara... :P
En sanning om mej: Jag kan inte spara! Jag suger verkligen på det... Seriöst asså! Jag är som Becky i Confessions of a shopaholic.
Vill inte ens tänka på det! >.<

Men jag ska försöka förhandla mig till någon sorts jobb här hemma. Igår på middagen hos mammas kusin så berättade mamman i familjen (som heter samma som jag, Annika Linde) att deras son , som är ett år äldre än jag, brukar städa deras hus var 14:de dag och för det fick han 300 kr. Det lät ju helt okej... Asså jag har inga problem med att städa...om man får betalt alltså ;)

Dagen kommer iaf ägnas åt plugg och städning/rensning av mitt rum. Kul? Nej men nödvändigt...

Sedan ska jag sätta mig ute och fortsätta läsa En shopaholic i NY! Kärlek till "shopaholic"-serien! <3

Powerwalk

2010-04-10 @ 15:24:17

Hej hej!
Idag tog jag en låång sovmorgon, ända till 12! Jag vet att det inte är särskilt ovanligt för tonåringar att sova så länge, men jag brukar faktiskt inte sova till efter 11... Iaf så gick jag upp då och åt frukost, sen tog jag en lång powerwalk här hemma (ca 5 ½ km, stolt!) Jag har ju varit sjuk och det är lite typiskt för mej att börja träna före jag blivit frisk - så denna gången ska jag bli riktigt frisk före jag sätter igång med träningen. Därför powerwalk och inte jogging...

Har precis gjort lite lunch - tortillini med tomatsås, mums! Efter det ska jag duscha och rota igenom garderoberna efter något att ta på sig! Vi ska bort på middag ikväll till mammas kusin.

Nu ska jag spela soundtracket till Tarzan på högsta volym, älskar alla disney-låtarna! :D

Ohälsosamt värre xD

2010-04-09 @ 19:31:47
Jaa gårdagen - och morgonen - var väl inte den mest hälsosamma tid jag spenderat.
Vi kollade på fyra filmer - Legally Blonde (varför känner jag igen mej när jag kollar på den?!), sen äntligen Moulin Rouge (<3) efter det blev det John Travolta i klänning, alltså Hairspray! och till sist (fast jag somna före den sluta) The Truman Show.

Först gick vi och köpte pizza och godis, chips, ostbollar, coca cola och Fika köpte äpplen (?). Har varit en supermysig kväll/natt/morgon ;D Sista filmen slutade runt fem (men då hade jag redan somnat som sagt) och vi vaknade typ runt 12.
Sedan åt vi lita av godiset som var kvar (varför är allt mycket godare dagen efter??) och sen drog vi oss ner mot Kaffestugan i Rönninge, supermysigt litet café! Jag, Kryckan och Lulu satt där och åt vår "frukost" i 100 år typ. Åkte hem runt fyra och kvällen kommer förmodligen spenderas hemma. Ska bli skönt :D

Vi ska kolla på Pretty Woman (mammas val) och Batman begins och tydligen äta pizza (igen), men pizza gillas så det blir inga problem! See ya!


Otroligt vackra Nicole Kidman som kurtisanen Satine


Blev barnsligt kär i hennes kläder! Särskilt den hät röda
<3



Trevlig helg på er!

Påsklovet rullar på...

2010-04-08 @ 13:57:42

Nu är jag hemma igen, lite trött. Blev väckt av Alice (min 4 år gamla kusin) kl. 8 imorse...dom hade dock låtit mej sova läänge :P Sen blev det frukost med croissanter, mums!

Det gick jättebra igår när vi passade gullungarna, vi åt glass med strössel, kollade på Madicken och mumsade i oss massa popcorn! Sen när de små somnat kollade vi på film med vår moster, myspys :D

Ikväll ska jag till Kryckan på filmkväll! Längtar! Ska bli superkul ;D 
har ingen direkt plan på vad jag ska göra tills dess, funderar på om jag ska göra min favoritsyssla - Städa garderoberna! ;) Blir lite manikyr oxå, behövs verkligen!

@ Denna donnas place ikväll! (grov ironi på bilden bara så ni vet...)

Baby-sitter!

2010-04-07 @ 11:44:06
Hejsan :) Idag ska jag och syrran passa våra småkusiner. Det ska bli superkul :D Ska även sova över hos dom, pluttarna är alldeles till sig :P haha xD

Men först bär det av till farmor och äta våfflor! <3



Ha en bra onsdag!

Shopping och film!

2010-04-06 @ 21:00:00
VIlket mysig dag! Imorse var jg hos tandläkarn (inte jättemys direkt men aja :P) det gick bra, jag hade tydligen fina tänder. Men fy vad jag hatar när dom ska köra in en stor (alldeles för stor!) kamera i munnen på en! Usch säger jag bara :(

Efter tandläkarbesöket så träffade jag Emilia, vi hade planerat en shoppingrunda, men eftersom jag var hos tandläkaren så tidigt så hade inte affärerna öppnat än, så vi drack té och babblade lite - sen blev det shopping!

Eller ja, det blev inte värst mkt shoppat direkt (men det är tanken som räknas ;)).
Jag köpte värmeskydd till håret från Syoss, handkräm och tre pocketböcker - En shopaholic i New York, En shopaholic säger ja och En shopaholic får en syster. (Jag gillar "shopaholic"-böckerna) 
Sen gick vi och åt lunch på Nancy's och tog en till runda i affärerna för att ha nått att göra :P
Efter ett tag drog vi oss hem till Emilia och kollade på Ryktet går. Sen var Emilia tvungen att gå till sin övningskör-kurs... Vilket påminde mig om att jag måste börja fixa med allt det där... :P

När jag kom hem från Södertälje så hade min faster köpte en film till oss så vi kollade på När lammen tystnar. USCH! Säger jag bara! Äckligt värre >.<

Nu ska jag äta middag, later!

I biosalongen

2010-04-05 @ 19:07:45
Hallå! Det blev bio! Jag, syrran och Annela åkte (okej, fick skjuts) till Hero City åt på donken och kollade på The Bounty Hunter. Den var jättebra! :D

Nu ska vi äta middag och sen så ska vi nog kolla på 2012 som jag köpte idag eller så blir det Legally blonde (tv3, kl. 21.00)

Imorgon ska jag till tandläkaren kl. 7.40!!!! Usch!! Tidigt på morgonen...kommer inte klara :P
Efter tandläkarbesöket så  blir det en shoppingrunda i Södertälje med Emilia :)


CHECK!

SNÖ?!

2010-04-05 @ 11:44:18

Nej asså nu går jag och lägger mig igen! SNÖ?! Igen... Så trött man blir.
Jag trodde liksom att det var vår nu! Men icke :P hoppas att det smälter snabbt!

Jag har inte hunnit blogga så mycket under helgen, har helt enkelt inte haft datan på... Igår var vi hos några vänner till familjen och åt middag typ. De va mysigt!
Efter middagen så sjöng vi kareoke (jag lät som en kratta, har ju varit sjuk!) och sen spelade vi poker! Jag åkte ut på en gång första gången vi körde men andra gången vann jag, iof så var det för att alla körde "all in" oavsett hur mycket man hade, men jag vann iaf! ;D

Pga snön så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, hade typ tänkt sitta ochläsa i solen eller nått sånt... Får se helt enkelt ;)

<3

Jag har fått påskägg!

2010-04-03 @ 13:32:42

GLAD PÅSK!!

Jag gillar
påsken! Jag har blivit frisk, fått påskägg, det är soligt och fint ute och nu ska vi till mormor och morfar och äta påskmat (nackdelen med påsk iof...) och då får jag träffa mina söta underbara småkusiner :D

Kan det bli bättre?? Svar: Nej.

Jag har ägnat stora delar av morgonen till att reta syrran eftersom hon fick tråkiga små klistermärken i sitt Kinderägg medans jag fick en Happy Hippo! ;D Asså en liten Hip-hop flodhäst (a) supergullig!


Söt va?! Haha xD

Hoppas att ni får en mysig, mumsig, trevlig påskafton! <3

Ingen bra start på lovet :'(

2010-04-02 @ 13:46:00

God morgon världen! Ja, jag vaknade nyligen... Ja, klockan är typ halv två. Jag är förkyld! Varför?! 

Igår så åkte jag hem innan bilden började och typ sov sen var jag tvungen att släpa mig in till Södertälje och klippa mig (hade hellre velat stanna hemma och sovit och tyckt synd om mig själv men det är väldigt svårt att få en klipptid hos min frisör så jag var liksom tvungen...) Min nya frisyr är lite kortare, typ mellan 5-10 cm. Det blev jättefint och var otroligt välbehövligt :)

När jag kom hem ifrån frisören så typ sov jag och var allmänt sjuk (ont i huvudet och halsen, snorig, hostig, spydde några gånger och typ feber..) Inte trevligt! Jag kom just på att jag inte åt någonting igår... eller asså det lilla jag fick i mej kom tillbaka igen... Ska äta "frukost" och typ koncentrera mig på att bli frisk ;) 

Fika ringde typ precis när jag vaknat (hej, typ jag har ingen röst! Var tvungen att sitta och försöka få min röst någorlunda förståelig före jag svarade...) och undrade om jag vill hänga med på någon fest nästa fredag, typ Black and White party, sounds nice! Typ awesome ju!!! :D

Ska slappa framför Vampire Diares, som jag missade igår eftersom jag låg och sov... See ya later!

God morgon!

2010-04-01 @ 07:21:01
Jag råkade visst gå upp lite förtidigt... Blev klar typ en halvtimme innan vi ska åka :P

Jag ska iaf försöka plugga lite historia, har prov nu på morgonen... Jag gillar inte att ha prov före 9, jag är som en zombie på morgonen :P

Efter skolan (TG måste vara den enda skolan som har hel-dag, asså vanlig skoldag, idag...) så ska jag till frisör och klippa håret, får se hur det blir, har inte bestämt än ;) 
Och så känner jag att jag håller på att bli förkyld! Usch >.< Lagom till lovet och allt.... de gilar vi inte :'(

Jaja, nu ska jag plugga! See you ;D
RSS 2.0