Mer än halva veckan

2011-08-31 @ 16:22:53
Yes, idag vid lunch hade halva veckan gått (Felicia, du har smittat mig). Det var visst Jämförande rätt och inte religion som jag skrev i morse, detaljer detaljer! Det var iaf riktigt kul på juridiklektionen, vi fick diskutera olika rättssystem och rättsfall i grupper. Jag träffade Carolin på bussen imorse, riktigt kul! Det var galet länge sen vi träffades.

Naturen var hemskt tråkig som vanligt, om inte tråkigare eftersom vi ska hålla på och jobba med laborationer och skit nu. Jag HATAR biologi och allt som har med det att göra. Jag trodde verkligen att jag skrivit min livs sista labbrapport när jag slutade nian, men jag hade tydligen fel :(

Kom hem för ett tag sen och har egentligen inte gjort något vettigt.. Men man har ju inte så mycket att göra nu innan allt plugg kommer. Ska äta nått och samla energi till träningen ikväll. Later!

Egoboost

2011-08-31 @ 08:15:00

Nu kör vi onsdag! Historia, religion, naturkunskap och ringette.
Hej lillördag!

Tratten!

2011-08-30 @ 21:17:09
Idag började jag väldigt, konstigt nog störande sent, nämligen halv två. Dock kunde jag inte njuta av en (alldeles för) lång sovmorgon utan var tvungnen att bege mig till Vårdcentralen för att ta sista gardasil-vaccinet. Det gjorde galet ont :( Efter det var det kollade jag efter en cocktailklänning i Södertälje (hatar att shoppa själv..) men hittade ingen och vågade min aldrig in i Prinsessa (butik där man kan köpa bröllopsklänningar och festkläder). Måste samla mod och släpa med mig någon dit.

I skolan hade jag historia, fett pepp, och sen första Engelska C lektionen. Min engelskalärare Gwendoline talade snäll och lite smått skadeglatt om för oss att om vi inte gör alla uppgifter hon ger oss kommer vi dö. Och så är det tydligen onödigt att läsa kursen om man inte ska ta Cambridge CAE.. Dessutom har hon en mysig fransk dialekt. Jag gillar henne.

Efter skolan mötte jag och Louise upp Emilia och tog en promenad med Itaz och Edison (hundar) och sen en fika på Kafé Tratten, supermys!

Dreamin'

2011-08-29 @ 22:52:31
Träningen gick skitbra, riktigt kul var det! Ovanligt bra fart, och det var ändå första träningen :) Och eftersom 99-orna kommer upp var det dessutom riktigt mycket folk, kul.

Nu ska jag varva ner genom att drömma mig bort till New York med Sex and the City!

18.50

2011-08-29 @ 17:40:06
Gud vad jobbigt det är att gå i skolan! Hade typ glömt hur det var, haha! Vi hade iaf en ganska lång dag idag och den sista lektionen var helt omöjlig att koncentrera sig på och jag satt och räknade ner tills vi slutade från första stund. Nya juridikläraren verkar bra iaf, som tur är. Han är sjukt smart, pluggat massa och verkar ganska sträng (vilket lär behövas i min klass).

Om ett tag, kl.18.50, börjar säsongens första ispass! Ska bli riktigt kul :D Så det ska jag ladda inför nu med lite pll :)

Måndag

2011-08-29 @ 09:24:42
Skolångest, ja. Men som tur är börjar jag 10.40 :) Det är faktiskt något av det skönaste, att jag har sovmorgon på måndagar. Jag är så sjukt morgontrött och speciellt på måndagar,  så det passar mig perfekt!
Mitt hår står åt alla håll men jag orkar inte bry mig.. Nu kör vi måndag!

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Shoppat

2011-08-28 @ 19:19:19
Idag var jag, mamma och syrran som sagt på Ikea och handlade lite till min fest (glas och servetter och sånt). Efter det så åkte vi till Skärholmen och provade massvis med klänningar. Har fortf inte hittat någon än och det är bara två veckor kvar! :O

Snart ska vi äta middag och sen är det bara att börja ladda inför första riktiga skolveckan.. Örgh. Nej, än så länge är det helg, njut av den!

Fick en bild från finskorna som sov hos oss från helgen!
Jasmiina, Alva, jag och Tuuli xD (Efter matchen, 4 x 12 min..)

Njut nu av resten av helgen!

En kosmisk kärlekskram..?

2011-08-28 @ 12:26:16
I fredag åka jag som sagt till ishallen för första gången denna säsong och tränade tillsammans med finska topplaget Seven Ringette. De var skitbra och det gick sjukt snabbt. Det var lite ovant men riktigt kul! På kvällen följde två tjejer med och sov hos oss. Lite svårt att kommunisera när man inte talar samma språk, men det gick. Igår morse var det uppstigning 07 för nästa ispass.

Efter träningen åkte jag och familjen till Söder och var med på lillkusinens 6-årskalas, så kul! Efter några timmars tårtätande, lekande, skattjakt och kramar med kusinerna så var det match mot finskorna. Vi förlorade, men inte så stort som man kunde trott, haha!

kvällen mötte jag uppp Emilia i stan för att fira hennes 18-årsdag (som är idag!) med McDonald's mat och massa prat! Efter ett tag så åkte vi till Södertälje, eftersom det inte finns något att göra i stan om man är unbder 18 efter 20.. Och eftersom det hela var ganska oplanerat så gick vi till Maren där det var Kringelfestivalen för att kolla om det hände något och om någon vi kände var där. När vi kom fram var det fullt med folk som satt och väntade på något.. Och efter typ 10 minuter så kommer Thomas DiLeva gående (!) så vi kollade lite på honom och så träffade vi Linnéa lite snabbt efteråt :) En spontan med riktigt lyckad kväll!
"and we talked to ourselfs - what the fuck?!" när han kom helt plötsligt..

Nu ska jag till Ikea och köpa glas till mitt cocktailparty (18-årsfest) och kolla efter klänning och skor! Ha en lugn söndag på er :)

Ringette

2011-08-26 @ 19:47:00
Är på träningsläger med SUS och Seven Ringette från Finland!
VM-veckan förra höstlovet
Ha en grym fredagskväll!

Psykologi

2011-08-26 @ 09:44:28
Här sitter jag och äter frukost i godan ro. Vi börjar nämligen inte förens 12 idag, lovely! Men jag kan tyvärr inte softa hur länge som helst eftersom mina cp-bussar aldrig går så att jag måste åka supermycket för tidigt. Anyway, skittrist väder idag.. Det har verkligen blivit tråkhöst.

Efter psykologin ska jag åka och hämta träningsväska och syrran och sätta mig på tåget till Solna för SUS-träning! Ska bli kul med lite is igen (snart drar hela karusellen igång igen!). Det kommer ett finskt lag som ska ha träningsläger här och vi får vara med på ett hörn, trevligt. Dessutom ska två finskor sova hos oss inatt. Undrar om de kan bra engelska? Min finska är nämligen inte särskilt välutvecklad..
Roll on Friday!

Nära skjuter ingen hare

2011-08-25 @ 23:07:45
Idag var första skoldagen enligt schema. Det var riktigvt jobbigt. Den vanliga skolångesten att man har något att plugga kom tillbaka, trots att vi inte fick några läxor. Men vi överlevde - allihopa! Dessutom så kom det arrangörer av studentskivor och sånt och pratade med oss. Så idag har några från klassen varit och kollat in lite olika klubbar vi ev. ska ha skivan på, kanske till och med skrivit kontrakt.. Första dagen liksom!

Efter skolan så åkte jag, Felicia och Linnéa in till stan och kollade på Harry Potter and the Deathly Hollows part || (tredje gången!) efter lite donken-häng! Riktigt bra avslutning på dagen! Imorgon har jag vara en lektion, psykologi mellan 12.05 och 13.05.. Hörde jag soft?

Uppropad

2011-08-24 @ 22:01:35
Uppropet varade i mindre än 30 minuter, men på den tiden hanns det med en del kramar, catching up, schema- och busskortsutdelande, presenterande och förklarandse av nya mentorer - ena av dem är ingen minndre än sektorsrektorn och andra är Lalle, blivit uppläxade om studenten och dess kostnader och fått information om den kommande Haag-resan! Puuh, mycket på en gång.

Men det känns som att det kommer bli en bra år! Trots att jag, till mitt stora förtret fick underskåp IGEN. Efteråt drog vi in till stan och åt dyr men god mat, dreglade över skor på Scorett och kollade in höstmodet på Vero Moda innan jag var tvungen att bege mig hem eftersom jag skippat alldeles för många fysträningar. Och som sagt, det är verkligen inte värt det att vila/hoppa över träningar - det blir bara värre sen.

Nu ska jag försöka kolla klart på Pretty Little Liars-avsnittet jag inte kunde se klart förut och sen lägga mig, börjar nämligen 8.15 imorgon, örgh. God natt på er!

Bring it on

2011-08-24 @ 10:59:05
Ska snart bege mig mot skolan... igen. Känns som att jag nyss var där. Men det kommer nog bli kul. Äntligen får man veta allt man frågat sig halva lovet. Vem är nya juridikläraren? Hur ser schemat ut? Vem är nya mentorn? Hur ska projektarbetet gå till? Vad fick jag i latin (vi har fortf inte fått våra betyg)? Och sist men inte minst, hur är det att gå sista året i skolan??
Hjälp.

Tumba Gymnasium, JUSK09 och trean - bring it on!

Sista sommarlovet

2011-08-23 @ 22:33:48
Sitter och tänker på hur sommaren varit. Jag, Lousie och Felicia satt och pratade om vad vi har gjort i sommar och vad vi inte gjort och det har fått mig att fundera. Det känns som att det saknades något, trots att det varit min roligaste sommar någonsin. Imorgon är det första dagen i skolan för sista gången. Hur sjukt är inte det?

Jag har sett fram emot skolstarten i nästan en månad. Ja, jag är lite konstig.. Men nu när jag väl ha hela trean framför mig så vill jag bara gömma mig under täcket och ha sommarlov föralltid. Typ.
Det känns läskigt att börja trean, sista året i skolgången. Allt ansvar och alla frågetecken. Vad ska man göra sen? Kommer det att lösa sig? Vad händer om man väljer fel? Eller om man misslyckas..?

Att börja skolan imorgon kommer känns spreciellt. Precis likadant som det kändes när man - liten, nervös och rädd - började sexårs. Fast tvärt om.

Gud, förstår ni nått av det här är ni värda en medalj. Jag bara bubblar på.. Vad jag menar är att det betyder mycket att börja sista åren. Lite sentimental får man faktsikt bli.

Lite längre än lunch...

2011-08-23 @ 12:06:09

Ja min lunchning förlängdes lite.. Efter jag lunchat med Olivia tog jag tåget till Felicia och kollade på Det regnar köttbullar medans vi väntade på Lousie. Mycket bra film, se den! När hon kommit så kollade vi på Return of the King, gick och åt pizza, tog en sväng förbi Ica, gick tillbaka och kollade på sista delen av filmen. Efter lite Sex and the City och Scrubs så åkte jag och Lousie hem till henne och sov.

Nu
har vi precis ätit frukost och Lulu duschar. Snart ska vi bege oss mot Rönninge och Felicia igen :)

Sista
dagen på sista sommarlovet idag. Lite sorgligt.

Luncha

2011-08-22 @ 11:21:26
Hej på er! Orkade inte blogga igår. Kräftskivan var awesome! Roligaste någonsin till och med :D Fina människor, sötkusinerna, massa dans, några pinsamheter och mycket skratt! Vi kom hem runt 4 då det var dags för lite mer mat i form av té och mackor innan vi somnade. När jag vaknade igår morse värkte fötterna och benen fortf men det var det värt! En perfekt avslutning på en perfekt sommar!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för lunchning med Olivia!

Kräftskiva!

2011-08-20 @ 17:49:09
Taggade!

Getting prepared

2011-08-20 @ 13:03:47
Springer omkring med lakan och täcken åt ena hållet och pajskal åt andra. Men andra ord, förbereder inför kvällens kräftskiva! Är sjukt taggad :D Kommer bli grymt! Emilia och Lousie kommer hit snart och hjälper till att förbereda, fixa iordning sig (och mig, haha) och tagga! Tyvärr så är Felicia sjuk, stackarn. Så hon sitter invirad i en filt och tillfrisknar (I hope!) Så vi får festa lite åt henne oxå!

Firandet av Linnéa igår var skitkul, kallt, blött och riktigt lyckat! Nu ska jag återgå till min Strawberry Punch!

Parteeey!

2011-08-19 @ 16:29:12
Nu drar jag ut i skogen och firar bästaste Linnéa!
Have fun!

I'm stuck

2011-08-19 @ 13:59:46
FELICIA!?!!?!?!

I'm still here, bitches.
And I know everything..
- A

Bästisar

2011-08-19 @ 01:00:58
I know, det sa man när man gick i typ tvåan.. Men tjejerna är mina bästisar. De är bäst! Jag är så otroligt tacksam för att jag får ha så fina vänner! Allt jag gjorde var att välja ett gymnasieprogram. Jag hade lika gärna kunnat välja något annat.. Men det gjorde jag inte och inte de heller! Vi blev JUSK09, och det är något av det bästa som hänt mig. Jag hoppas att alla som börjar gymnasiet nu i år får en lika bra klass och start som jag fick!

Vi har känt varandra i två år, men det känns som en hel livstid. Det måste väl säga något om hur nära vi kommit varandra. Jag skulle aldrig klarat gymnasiet och livet utan dem!

Två-årsdagen firades inne i stan med den sysselsättningen vi kan bäst - sitta och skitsnacka och äta. Idag blev det Taco Bar och Coffeehouse by George. Myspys!

Ni är bäst!

Felicia gjorde klisterlappar på jobbet med "vårat datum".. Söten!

Louise ♥ Felicia ♥ Carina ♥ Emelie ♥ Fredrika ♥ Ida ♥ Linnéa ♥ Alina ♥ Ronja

2 år

2011-08-18 @ 13:15:51
730 dagar. 4 terminer. Tusentals sms. Oändligt mycket skratt.

För två år sen satt jag i ett klassrum omgiven av fantastiska människor, men det hade jag ingen aning om då. Allt jag ville var att ha uppropet, "lära-känna-varandra-dagen" och första veckan i gymnasiet överstökat! Nu vill jag inget hellre än att stanna i den här tiden, spendera dagarna med bästa klassen, göra tråkiga lektioner roliga och trots panikångestattacker klara oss iaf!

Jag skulle inte byta bort mina fina klasskompisar mot något. De är de som får mig att orka åka till Tumba varje dag! Jag hoppas verkligen att vi inte kommer skiljas om ett år när studenten är över utan hålla kontakten livet ut. I know I will.. ;)

Love you girls ♥

Confessions..

2011-08-18 @ 12:49:45
..of a Shopaholic ska jag sätta mig och läsa nu medans jag väntar på bussen! Ska in till Sthlm och möta Lulu, Fika och Emelie. Senare kommer fler från klassen :D Vi firar nämligen 2 år tillsammans idag!

Ha en fin onsdag på er!

Häng med Pandan min

2011-08-17 @ 16:25:49
Väntar på att Lulu ska komma hit och förgylla min dag, som förövrigt varit ganska medioker..  Eller rent av tråkig. Men nu blir den roligare :)

See you!

Kvällsunderhållning

2011-08-16 @ 22:57:22

I ♥ NYC

Tisdag

2011-08-16 @ 13:11:33
Jag har inget att göra.. Så tråkigt! Jag hatar att inte göra någonting. Känns som att man slösar på tiden :( Ja, jag kanske har prestationsångest som Felicia säger. Men det hjälper ju inte mig nu!

Syrran började skolan idag, själv har jag mer än en vecka kvar. Men det är ett tecken på höst, right? Jag älskar höst! Så jag ser verkligen fram emot det. Dock vill jag inte att det ska vara skitkallt på min awesome 18-årsfest :( Och så länge det är sommarlov borde man inte behöva jacka OCH tröja varje gång man går utanför dörren.

Det kan gärna få vara sommar ett tag till..
Bästa Maren ♥ Felicias fina bilder :)

Shorter

2011-08-15 @ 20:51:02
Idag har jag klippt mig och hängt med Emilia. Först klippte min trevliga och dessutom gravida frisör av mina slitna toppar och det känns inte kort utan bara fräscht! Sen blev det en shoppingrunda, köpte ett linne på Vero Moda och en bok om New York på Akademibokhandeln. Sen kollade vi på Bridesmaids, skitrolig!

Btw så har vi precis bokat New York till hösten! Bara för några minuter sen :D Så glad!

HP7

2011-08-14 @ 13:23:00

Nu är jag hemma och vänder. Ska iväg och se Harry Potter med familjen och Runhellen's! Ååh, kommer snora ner mig totalt!


Det
blev en till natt hos Felicia och i natt sov jag hos Louise. Aldrig hemma numera.. Men det är trevligt med sällskap!

Välkomnande

2011-08-12 @ 14:46:25

Igår så välkomnade då jag och Linnéa Felicia och hennes familj när de kom hem. Eftersom vi inte visste exakt när de skulle komma så "slog vi läger" på deras veranda och väntade. Många djupa tankar, en halv coca cola och 2 ½ Sex and the City-avsnitt senare kom de äntligen!

Tror
vi skrämde hennes mamma lite eftersom hon inte visste att vi skulle vara där i mörkret, men annars tog dom det fint :) Det var verkligen skönt att få komma in i värmen efter x antal timmar ute på verandan.. Så det blev massa babbel och catching up innan vi somnade tidigt på morgonen.

Nu
har vi proppat i oss nutellamackor till frukost och meddelat tjejerna att infinna sig i stan. Fit for fight! Nästan, ska bara sminka mig så är jag klar!

Ha en toppenbra fredag på er!

When the fall falls

2011-08-11 @ 20:29:18
Hemma från Eskilstuna nu. Det var riktigt mysigt dock galet kallt! Hjälp, det kändes som höst! Men jag gillar hösten så det gör egenligen ingenting :) Men lite tidigt är det, väl? Jag köpte en soft beachklänning på rea på Gina Tricot, love it!

Nu ska jag hänga lite med familjen innan jag och Linnéa åker till Felicia och väntar på hennes hemkomst! Hoppas verkligen inte att hennes familj blir irriterade.. Ha en fin torsdagskväll!

Eskilstuna

2011-08-11 @ 13:20:58
Snart ska jag iväg till Eskilstuna med mamma och syrran :) Mysigt! Hoppas bara att vädret håller sig. Ikväll ska jag och Linnéa och kanske nån till (?) våldsgästa Felicia. Eller rättare sagt vi ska åka till henne och vänta utanför hennes hus tills hon och hennes familj kommer hem ifrån bilsemester. Tror inte att familjen kommer vara superglad över det, men förhoppningsvis Felicia!
Idag har jag på min snygga powerring från Primark,  England

Grattis morfar!

2011-08-10 @ 20:14:47
Har precis varit och ätit middag hos och grattat morfar på födelsedagen! Nu ska jag skriva inbjudningskort, känns som att man inte gjort det sen man var typ 7 år, haha!
Dålig kvalité.. Men så här ser kortet ut iaf. Fint va?

Frukost - check!

2011-08-10 @ 10:13:12
God morgon! Är redan uppe och springer omkring. Smått chockerande för att vara mig, att gå upp så här tidigt medvetet då jag inte behöver.. Men det är i förebyggande syfte. Jag vet hur jobbigt det blir när skolan börjar om man har vänt på dygnet.

Har precis ätit frukost och ska nu bege mig ut på en liten promenad. Ska nämligen lämna mitt cv till några grannar, hoppas på att få passa deras barn :) Problemet med tiden skiter jag i! Man är ju alltid så optimistisk i början av skolåret..

Wish me luck!

Mot centrum

2011-08-09 @ 16:40:06
Nu drar jag och träffar mina finisar. Ha en fin tisdagskväll!
Har mina nya jeans på mig idag tillsammans med min favvo-tisha från JC

Pesto

2011-08-09 @ 15:17:19
Här sitter jag och äter pasta med pesto och cocktailtomater, mycket gott! Tänkte att det kunde va kul att veta.. NOT! Men nu vet ni iaf var ni har mig :) Senare ikväll så ska jag iaf in till Södertälje och hänga lite med Louise, Emelie och kanske Carina!
Här är jag btw. Hej på er!
Och här är min lunch..

Tills dess ska jag leta efter inbjudningskort till mitt cocktailparty (födelsedagsfest!). Måste skicka inbjudningarna snart så att folk hinner hitta cocktailklänningar! Är mycket stolt över temat, kommer bli grymt! Jag vill kolla klänning NU!

Yet another one

2011-08-09 @ 13:11:58
Hej på er! Idag är det inte vilken dag som helst utan idag är det Linnnéas 18-årsdag! Grattis tjejen :D Hoppas du får en helt awesome dag!
Bilden är från i vintras, men som vi alla vet är jag inte världens bästa vän med kameror.. Nu för tiden är hon dock mörkblond. Men det är fortfarande samma underbara människa bakom lockarna!

Puss på dig Linnéa. You're the best!

I know..

2011-08-08 @ 11:36:19
..that it's sunny. Men jag och syrran stänger in oss och kollar på film iaf ;D
De kom hem imorse, supertidigt, från ringettecupen i Åbo. De verkar haft det superbra! Lite avis.. Men nu är det bara en vecka kvar sen drar det hela igång igen. Sakta men säkert med fysträning!

Varma mackor

2011-08-07 @ 20:47:00
Gud vad tråkigt väder det varit idag! Dock har jag spenderat större delen av dagen i bilen. Körde riktigt långt idag, 12 mil tror jag :) Vi åkte till Nynäshamn, har aldrig varit där. Det gick bra, men en väg vi körde på var supersmal och läskig :/ Men jag överlevde! Och så har jag läst lite teori oxå.

Nu väntar jag på varma mackorna som är i ugnen, sen blir det koreansk katastrofilm :P

Yesterday

2011-08-07 @ 12:27:57
Jag höll på att skriva ett inlägg igår men hann inte posta det innan vi var tvugna att åka och hämta upp Emilia. (Och jag tillhör de få som inte har någon fancy smartphone..) Jag och Emilia spenderade dagen med shopping i city, där Pride höll på som bäst - smart val av dag.. Shoppingen blev iaf lyckad (förutom att man känner sig så otroligt fattig när man inte har råd med allt man vill ha)

Fick med mig ett par jeans och en skjorta från Gina Tricot, tre par trosor från Topshop, en t-shirt och en mössa från hm, en nagelfil och stärkande nagellack (Shally Hansen) från Lindex :) I'm happy! Men klädställningens avsaknad är större än någonsin.

Nu ska jag stålsätta mig själv och plugga körkortsteori.. Later!

I am number four

2011-08-05 @ 19:38:41
Nu har jag varit ute och kört, idag igen. Och nu gick det faktiskt riktigt bra med kopplingen! Nu ska jag och pappa äta middag, grekisk sallad och grillat! Och kolla på film :) Vi hade tänkt gå på bio men vi åkte och hyrde film ist. Först I am number four!

Nu är det fredagsmys!

Montering

2011-08-05 @ 13:04:54
Håller på att montera ihop gårdagens inköp från Ikea. Inte särskilt kul.. Dock inga stora saker, mest förvaring och sånt. Men till mitt stora förtret så glömde vi att kolla efter en klädhängare! Det var därför jag ville åka dit och så glömde vi..! Så störande. Så nu sitter jag här med ett helt paket nya galgar som inte får plats i min överfylda garderob.

Jag övningskörde massa igår oxå, börjar funka med att växla lite smått. Men det är längt kvar till körkortet.. Ska köra lite idag igen! Nu ska jag montera ihop några lådor och sen börja rensa andra garderoben!
Ha en fin fredag!

5:51

2011-08-04 @ 12:43:17
Idag blev jag väckt 5:51 av syrran och kära lagkompisar Mikis och Josse. De åkte till Finland idag med SUS för att spela cup och tyckte att det var roligt att väcka mig trots att jag inte skulle nånstans.. Kunde somna om som tur är. Nu ska jag och pappa till farmor på fika och sen blir det övningskörning och Ikea!
Haha xD

Lycka till borta i Muminland och grattis på födelsedagen Mikis!

Friends

2011-08-03 @ 12:05:36
Har ingen blogglust alls. Vilket förmodligen beror på vädret och att jag faktiskt inte har något att skriva. Igår kom som sagt Emilia hit när hon slutat jobbet. Det var meningen att vi skulle bada, men vi dröjde kvar här hemma lite för länge och när vi väl kommit ner till bryggan var det inte alls varmt och soligt.. Så vi försökte sola ett tag men insåg att det var för molnigt och kallt. Haha xD
Så det blev massa babbel, middag och ett Vänner-avsnitt ist :)

I eftermiddag ska jag in till stan och träffa några klasskompisar som jag inte träffat på alldeles för länge. Det är det negativa med somrarna, att alla drar iväg åt olika håll och att alla har olika scheman och planer. Ska inte ta tåget förens 15 så jag vet inte riktigt var jag ska göra tills dess.. Pallar inte att sola en dag till, iaf inte min hud. Jag tillhör nämligen den sortens blondiner som är lika blekfisar på huden som håret. Bränner mig direkt!

Kanske ska ta och kolla några fler Vänner-avsnitt..? Fast det tar emot att inte njuta av sommarvädret..

I väntan..

2011-08-02 @ 14:53:12
..på besök, av ingen mindre än Emilia, så försöker jag sola bort den fula brännan jag fick igår, baka kladdkaka och rota igenom alla broschyrer vi fick på SACO-mässan för så länge sen.

När Emilia slutat jobba så ska jag tvinga med henne och bada! Härligt sommarväder ;D

Igår var det säsongspremiär på is! Vi spelade några träningsmatcher mot kanadensiska lag som är påväg till Finland för tunering (som några av SUS-tjejerna ska med på). Vi förlorade, sopm vanligt mot utländska lag men det var riktigt kul att gå på is igen :) Ovant, men nu är det bara att köra!
Fast först slutet på sommaren.. ;)

A book

2011-08-01 @ 11:43:12
Nu går jag ut och solar med Harry Potter ett tag. Hej så länge!
RSS 2.0