Berlin calling

2011-02-26 @ 06:30:00
Nu drar jag och familjen till Berlin! Hemma igen på tisdag :D
Ha det så bra här hemma!

LOOOOOV!

2011-02-25 @ 17:05:24
Sitter och drömmer om sommar, värme och London! Saknar min och Felicias galna London-dag!

Nä, nu ska jag packa.. Drar till Berlin 06.30 imorgon! :D
Ha en bra start på sportlovet alla fina!

Hehe

2011-02-24 @ 21:53:52
Nu har jag ätit och skrattat med och åt syrran, haha Hon är så rolig! Får mig (oftast) att asgarva :D Nu är snart denna helvetestorsdag över, yes! Hade lektioner mellan 08 och 15.50 (joooobbigt!) sen åkte jag till faster och fikade och kollade på skid-VM.
Sveriges Marcus Hellner spöade nämligen norska favoriten Petter Northug, HA! Även svenskt på bronsplatsen ;D Så skönt att ta första guldet från norrmännen när de har VM på hemmaplan!
Lite motvilligt måste jag erkänna att norrmannen är sötast av dem.. :P Meeeen guldet slår högre!

Spelar verkligen ingen roll vilken sport det är, det är alltid lika kul när Sverige vinner! (Särskilt om det är mot Finland, Norge eller Danmark) :D
Imorgon har jag sovmorgon, tre lektioner och sen väntar lovet! Yeey xD

Frivilligt

2011-02-24 @ 20:30:25
Hej på er! Pappa ropade precis att maten är klar så jag bloggar mer sen. Men jag kan ju säga att jag nyss kom hem från skolan, var nämligen där frivilligt på föräldramöte och "10-min samtal" med lärare. Japp, frivilligt.. Smörig jag är va? ;P
Felicias fina bild (besök hennes blogg! Ni ser adressen på bilden..)

Later!

PMS

2011-02-23 @ 22:28:05
Grov, hemsk, elak PMS har övertagit mig! Aah, är irriterad på allt, ALLT! Och har ont överallt! Stackars mina tränare alltså.. Var riktigt bitchig mot dom på träningen. Sorry, det är ju inte erat fel att jag är kvinna.
Vet ni, idag på träningen så slog Josse Mikis, på riktigt! Smällde till henne med klubba på revbenen.. Hon fick jätteont och allt. De hade bara ett låtsasbråk men jag vet inte om Josse fattade det, eeeeeller? :P

Nu ska jag göra samhället en tjänst och gå och lägga mig så att alla slipper mina utbrott..
Natti darlings

2 dagar kvar till lovet

2011-02-23 @ 16:59:27
Det är 2 dagar kvar till friheten, 3 dagar tills jag åker till Berlin och 5 dagar kvar på mitt shoppingförbud. Längtar så mycket till lovet! Bara att kämpa på sista dagarna ii skolan, enbart helvetestorsdag och softarfredag kvar.

Har inte hänt något speciellt idag, alla var lite pms-iga, irriterade och trötta. Det finns en del nackdelar med en klass med enbart tjejer, haha! Började dagen med Allmän rättslära vilket inte direkt är motiverande för resten av dagen, alltså det är seriöst världens mest ointressanta kurs!
Snart får jag träffa mina underbara ringettisar iaf, det är motiverande om något ;)
Shoppingabstinens på hög nivå!

Latin

2011-02-22 @ 18:57:40
God kväll. Jag åkte hem ist för att träna med girlsen på F&S. Har huvudvärk :( Är inte så pepp på att hoppa omkring bland massa medelålders som svettas som grisar och massa gamla tanter som har bättre kondition än mig.. Lite senare i veckan kanske :)
Dagen har bestått av franska där det bara var jag och Felicia på lektionen, privatlektion yeah. Mycket pinsamt :P Sedan hade vi geografi och fortsatte med förberedelserna inför familjeplaneringsdebatten på torsdag. Tillsist var det latin. Alltså vilket ämne! Den sjukaste, roligaste, onödigaste, flummigaste, långtråkigaste, underligaste kursen jag någonsin varit med om! Och vår lärare är..underlig, minst sagt, haha!

Nu ska jag försöka tvinga mig själv att plugga (lov om tre dagar!) och sedan äta Gulaschsoppa med massa creme fraiche och gott bröd, mums!

Manliga supportrar gillar vi

2011-02-21 @ 20:49:05
Hemma igen, nyduschad och mätt i magen. Träningen gick asbra! Körde rumpan av mig (man kan ju hoppas iaf :P), hehe. Nej men det gick superbra och eftersom vi haft en veckas uppehåll var det skönt att stå på is igen :)
Vi hade även ett tillskott i laget dagen till ära, Victor från JSKs hockeylag. Trevligt! Tjejerna tar alltid i liiiite extra när nån kille är med, haha! Dessutom stod halva hockeylaget bredvid och hejade på, vilket motiverade ännu mer ;)
Nu ska jag ta och skriva mitt tal. Det ska handla om tidspress.. Så häääär peppad är jag!

Natti allihopa

500

2011-02-21 @ 16:25:04
Monday, lovely. Segt som vanligt på måndagar. Började 08 med kriminologi sen var det lunch, matte och svenska. Åkte hem sen, orkade inte gå på Allmän rättslära.. :P Fick tillbaka mitt matteprov oxå, fick G. Vet inte om jag ska nöja med att det är godkänt eller vara sur på mig själv för att det är (enligt mina egna bestämelser) oacceptabelt att bara få ett G..?

Kallt som satan är det oxå. Längtar till våren och värmen! Mest av allt längtar jag efter att få ta med sig McD's mat ner till Marenbryggan och softa där med vännerna, underbart!
Underbaraste sommar hang-out ever!

Nu ska jag äta en Gorby's och packa trunken. Dags för träning!
Btw, detta är mitt 500:e inlägg!

Popular

2011-02-20 @ 15:12:00
Kan inte riktigt ta in hur snygg han är! Låten har redan satt sig på hjärnan oxå..
Snyggaste! Dock saknade jag duschen, haha..


Here it is.. HAAAAA!

Söt!

Äckligt snygg asså!

Annars var även denna delfinal av Melodifiaskot lika dåligt som förra veckan.. Tyvärr!

Ett kallt storstadsbesök

2011-02-20 @ 14:03:52
Hejsan! Igår så hade jag som sagt inget planerat så jag åkte in till stan och mötte upp Felicia och Louise. Vi närmast sprang mellan affärerna för att slippa kylan ute, seriöst sjukt kallt! Blev ett besök på gina där Felicia köpte en vit t-shirt, kul va? Jag får ju inte köpa något så kom därifrån tomhänt :/ Snart så!
Sedan dissade Lulu oss för sin mor :O Så jag och Felicia tröstade oss med massa fett och överskott på salt inne på McD's :)

Efter två timmars donken-häng så gick vi till Åhlens för toabesök (rolig och nödvändig information va?), träffade Ronja, sen missade vi tåget, väntade, mötte Ronja igen och åkte till Rönninge. Där blev det en iskall promenad till Niklas och massa dregel över Erik Saade, såå sööööt!
Sen kom snälla pappa och hämtade, så jag slapp bege mig ut i kylan :) Kvällen avslutades med pizza och film med familjen! Mys :D

Nu ska jag gå och krama av mor min som drar till England nu (Är så avis!)

It's sunshine darlings!

2011-02-19 @ 11:40:23
Yes! Det är sol ute :D Happy thought! Dock är det -15 grader här men det gör inget, solen är här! Det finns hopp om en sommar i år oxå ;D Jag är på strålande (hehe) humör!
Började dagen med ett ispass med mina favorittjejer. De blir bara bättre och bättre, great!
Jag hade tänkt ta med min lilla kusin Alice och se Trassel på bio idag men hon skulle på kalas, 5-åringar har många bollar i luften, har ju inte tid med storkusinen ;P Får bli någon gång på lovet ist!
Så då är frågan vad ska man hitta på idag? Resten av familjen är iväg och åker skidor i Romme så jag får underhålla mig själv idag. Tror jag åker in till stan med Felicia. Dock så har jag ju shoppingförbud denna månad så frågan är, vad ska vi göra där?!
Ha en toppenlördag allihopa!

Mina underbara

2011-02-18 @ 18:45:21
1½!
Idag firar JUSK09 1 och ½ år som klass och därmed som vänner :) Grattis till oss och en applåd till att vi inte drivit varandra till vansinne än ;) Tjejer, ni är bäst! Skulle inte klarat av Tumba gymnasium utan er, you save my day - everyday.. ;D



Puss på er girls!

Finally Friday

2011-02-18 @ 16:09:50
Äntligen fredag! Jag är så glad över att vara hemma. Imorse när jag kom till skolan så upptäkte jag att min första lektion var inställd, idag igen! De tre senaste dagarna jag de första lektionerna varit inställda.. Irriterande. Sen hade vi matteprov och franska. Inget av det gick särskilt bra.. Fick halvt hjärnsläpp på provet, glömde hur man räknar ut minimumpunkten totalt! Sedan var det massa tågkaos så jag var tvungen att stå och vänta på obefintliga ersättningsbussar, frös rumpan av mig!
Men nu är jag hemma i värmen med ben n' jerry's, film och syrran som sälllskap :) Nu kör vi fredag people!

Seg i huvudet

2011-02-17 @ 22:08:36
Nu orkar jag inget mer! Har pluggat matte enda sen jag skrev förra inlägget, är totalt slut i huvudet. Men det känns som att jag fått in det mesta (Y)
Brukar ni oxå känna att hjärnan blir helt såsig eller seg när man har råpluggat i flera timmar? Eller är det bara jag..?
Det får gå som det går imorgon på provet, kan inte ta in mer information nu..

Ska gå och ta en dusch, måla naglarna och drömma lite om Berlin ist! Har jag sagt det? Jag och familjen drar till Berlin nästa helg :) Kom nyss på att det är snart.. Trevligt :D
Har bara varit i Berlin en gång tidigare. Höstlovet '09, med familjen och the Runhellen's ;)

Det var en otroligt cool stad, mycket annorlunda från andra europeiska storstäder jag besökt. Jag råder er att åka dit, särskilt om ni gillar nutidshistoria och/eller kontraster.

Nördar

2011-02-17 @ 17:47:38
Torsdagar är den absolut längsta och jobbigaste skoldagen, men nu är den avklarad för den här veckan. Bara tre lektioner kvar till helg, skönt! Dock så blev både första och sista lektionen inställda. Alltså vi, i klassen, är så nördiga. Vi är sam-nördar, på rasterna så diskuteras jämställdhet och kvinnors rätt i samhället och vi drar latin-skämt (som vi tyvärr skrattar åt).
Idag på geografin så förberedde vi oss inför kommande debatt om familjeplanering (enbarnspolitik, i Kina bl.a). Vi har blivit indelade i För och Mot grupper. Men vi kan ju såklart inte hålla oss till nästa vecka då debatten ska äga rum utan har argumenterat fram och tillbaka hela dagen.. Nördigt värre! But I love you anyway, my darlings! <3

Imorgon har jag matteprov så kvällen kommer spenderas med ansiktet i boken. Örgh.

Mikrofonkåt

2011-02-16 @ 22:29:48
Hejhej, hemma från ishallen nu. JSK vann det prestigefyllda mötet med 7-3, soft! Men asså gud vad kul vi hade i sekretariatet..! Vi spårade till tusen ;D Babblade massa i mirkofonen, spelade musik och sjöng med i mirkofonen, haha! Galet!
Underbar kväll tjejer!
Bästa systrarna Sjögren :)

Nu väntar sängen :) Natti ♥

Tagg!

2011-02-16 @ 18:46:10
Nu taggar vi för sekretariatet! ;D

JSK vs. USK
Mucho prestige......

Non stop är verkligen beroendeframkallande..!

2011-02-16 @ 16:31:07
Imorse så kom jag lite tidigare till skolan än vad jag egentligen behövde för jag åkte med pappa, som hade ett möte kl. 08. Min lektion i allmän rättslära började halv nio. Men tror ni inte att skitlektionen är inställd?! Blev såå irriterad.. Så min första lektion började 10 istället. Så jag satte mig och pluggade matte (har prov på fredag) men jag kan inte påstå att jag blev mkt smartare av det..

Sen så flöt skoldagen på som vanligt. Ovanligt god skolmat :) Dock så var det väldigt kallt att ta sig hem, fryser konstant nu för tiden.. Ikväll ska jag till ishallen och hjälpa till på ungdomsmatchen, sekretariatet igen. Wish me luck!

Nu ska jag skriva ett svenska tal om tid..

Sickness

2011-02-15 @ 22:11:52
God kväll! Jag är och har varit så himla pigg idag! Vet inte varför men det är såå skönt att inte vakna trött och sedan förbli det hela dagen (så som jag brukar känna mig). Dock så blev det lite bussproblem och sen tågförseningar imorse så jag missade nästan hela franskan.. Sen hade jag geografi, vi håller på med demografi - min favvodel i geografin, och till sist latin.
Latinlektionen var som vanligt seg och jag börjar på allvar bli lite orolig för våran lärares mentala hälsa.. Hon är.. speciell, minst sagt. Men vi fick iaf äta min goda smartis-kladdkaka :)

Efter ett paket nudlar var jag, Felicia och Lulu och tränade på F&S. Svettigt men kul, som vanligt :)
Alltså det känns som att alla är sjuka för tillfället. Halva laget ligger hemma med feber. Imorgon spelar ungdomslaget match, spelarbrist! Men det kommer såklart gå bra iaf ;) Ska ta och c-vitaminbomba mig så att jag håller mig frisk!
Börjar 08 imorgon, örgh. Godnatt på er!

Kladdkaka med smartis

2011-02-15 @ 08:56:21
God morgon kära followers ;D Hoppas ni sovit gott. Jag har sovit jättebra, är superpigg! Jag har precis bakat en kladdkaka med smartis i, på begäran av Felicia. Egentligen är det non stop i, men jag hittade ingen smartis och vad är skillnaden egentligen?? Det är min tur att ta med fika till latinen. Jag tror att den kommer bli supergod :) Desutom är ju kladdkakesmet typ bästa frukosten, haha!
Idag är den längsta dagen i skolan, går till 16.40.. Blää! Och sen ska vi träna bort kakan på F&S :D
Det enda problemet just nu är att jag inte riktigt vet hur busstrafiken ligger till.. Går min buss överhuvudtaget? Känner att jag kommer komma lite sent :(
Ha en bra tisdag på er!

Smoothie

2011-02-14 @ 21:47:37
Har precis druckit en underbart god smoothie! Känns så somrigt, brukar alltid dricka det på våren/försommaren.. Dock så är det typ rekordkallt för tillfället, lite motigt :(
Mumma!
Passa på att vara riktigt alla hjärtans dag-iga nu! Ett helt år tills nästa gång ;)

14 februari

2011-02-14 @ 16:34:41
Idag är det inte bara den 14 februari utan även Alla Hjärtans Dag. En ganska påtvingad och onödig dag påhittad av handeln tycker jag. Jag är ganska likgiltig inför denna "kärleksdag". Man ska väl vara kärleksfull mot sina nära och kära varje dag..? Idag har jag träffat både människor som hatar och människor som älskar denna uppdiktade dag.
Visst om man är i ett förhållande kanske det är mysigt att ha en lite extra kärleksfull dag men varför pressa fram massa kärlek bara för att det är den 14 februari..? Vad tycker ni?? Eller beror min likgiltighet på att jag är singel??
Jag tycker att folk borde bete sig som att det är Alla hjärtans dag varje dag (utan att köpa massa godis och nallar såklart). Världen skulle vara lite mer kärleksfull då :)

Förutom en kramattack från söta Linnéa, en ask med geléhjärtan från farmor och en smskram så har jag inte märkt av alla hjärtans dag, förutom alla hjärtan, nallar och godis som tycks finnas överallt. Alltså jag har inget emot denna dag, men jag tycker inte att den är så speciell.

Idag var det iaf okristligt kallt ute! Och dessutom så spenderades första lektionen i en datasal som var freezing, mina fingrar frös till is typ.. Usch! Vi slutade lite tidigare eftersom vår svenskalärare är sjuk, krya på dig Lalle! Men det var skönt att få komma hem.
Nu ska jag träna med mitt älskvärda lag ;D

Sunday

2011-02-13 @ 16:17:34
Imorse var jag som sagt och spelade cup med tigrarna, de var superduktiga! Det spelar egentligen ingen roll hur många mål de gör (även om de gjorde en del :P) för det viktigaste är att de har kul och att de spelar fint och rätt. Vilket de gjorde ;D
Sen dess har jag tagit en lång dusch, ätit och kollat på Moulin Rouge. Den är så fin men otroligt sorglig! Nu ska jag ta tag i plugget som ligger och väntar på mig..
Helgen har verkligen varit toppen, är verkligen på superbra humör! :D Och så hörde jag nyss att ungdomslaget slog Sollentuna med 11-5, najs! Dessutom trillar det in massa söta sms, inte helt fel.. ;)
Ha en trevlig söndagskväll på er!

Tigerligan

2011-02-13 @ 07:30:00
God morgon! Jag är uppe lite för tidigt. Anledning: Tigerliga. Är ju tränare. Jag ska alltså iväg med småtjejorna och spela match :) Det ska bli askul, de är så duktiga!
Nu ska vi visa Solna Is vad vi i JSK kan ;) TAGGA!

?!

2011-02-12 @ 23:07:49
Ursäkta men vad har hänt med Melodifestivalen?!
Babsan var med! Hur lågt är inte det?!
Spyr på det.. Så dåligt!

Bra start på helgen

2011-02-12 @ 19:38:54
Två omplanerade dagar har det varit. I fredags så stod skola och födelsedagsfirande på planeringen, men då jag till slut lyckats ta mig till skolan (det var, som de flesta vet, snökaos i sthlm!) så var den inställd. På riktigt, skolan stängde pga vädret.. Sjukt!
Så jag och Lulu åkte till Rönninge, vilket tog mycket längre tid än vanligt, och tjockades oss hos Felicia med massa onyttigheter framför Sagan om de två tornen. Sedan började vi fundera på hur vi skulle ta oss till Piñata (alla bussar var inställda). Lulus pappa ställde upp, tack snälla!
Piñatas fest var något av det roligaste jag varit med om. Galet! Kvällen innehöll piñata (en riktig!!), singstar, tårta och massa skratt! Jag har aldrig skrattat så mycket och så länge som när Carina slog ner piñatan med förbundna ögon, så sjukt kul!

En sån här piñata hade hon, full med godis :)
Idag var planen att vi skulle åka skridskor men eftersom det kommit massa ny snö så gick det inte. Så då blev jag tvingad att åka pulka ist, läskigt och kallt men kul :) Efter ett tag så var alla helt genomfrusna så vi gick hem till Alfred och drack varm choklad, fick även höra "Down the Aveune" (Alfred, Niklas och Axel) sjunga, mycket fint!
Har varit en toppenhelg hittills :D Nu blir det middag och Melodifestivalen med familjen!
Ha en bra lördagskväll på er ♥

Piñatas dag!

2011-02-10 @ 23:22:02
Idag fyller Carina Elena Piñata Puebla Valeria 18 år!! AWESOME! Grattis till henne :D

Är det tillåtet att snöa så här mycket på en dag? Jag borde ju veta, går ju juridik. Det borde läggas till som en grundlag, att det inte får komma så här mycket blöt, äcklig , ovälkommen snö!
Idag har jag haft massa lektioner, 6 st närmare bestämt. Den sista var naturkunskap och innehöll prov, man kan ju alltid hoppas att det gick bra. Efter skolan åkte jag och Felicia in till stan för att köpa present till 18-åringen samt fikade på McD's, vilket var ett kärt återseende (har inte varit där på jättelänge..!).
Sedan så var tåget liiite försenat så jag missade bussen och sen ställdes alla bussar i hela Södertälje in så jag gick till faster som barmhärtigt tog hand om mig, haha. Fick både middag och ben n' jerry's (a)
Är äntligen hemkommen nu iaf, pappa kom och hämtade mig tillslut. Orkar inte med något plugg och som tur är så har jag inget till imorgon. Mitt bebishår är fullt med cp-lockar och mascaran sitter nere på kinderna, hatar snö!

Nu ska jag slå in present, lyssna på glad musik och invänta sms.. Sedan är det sovdags, är astrött (som vanligt)

Prov och sånt

2011-02-09 @ 16:40:07
Har precis kommit hem och ska börja plugga. har massor att göra och träningen är framflyttad så det är little time much to do :/ Imorgon är det prov i naturkunskap, hatar det. På fredag har vi matteprov vilket är mitt absoluta hat-ämne, så natur är typ hat-ämne nr 2, haha!

Men det känns som tur är som att man kan det mest till naturprovet, tack vare de NO-lektioner man inte skolkade från på högstadiet ;) Matten däremot fattar jag inte ett skit av, ärligt talat. Idag på mattelektion så skulle vi repetera gemensamt och det slutade med att hela klassen satt och skrev massa på vår stackars vikarie och ingen fattade något.. Ska man skratta eller gråta?

Vi får se hur det går med matten..

Är iaf glad över att mer än halva veckan gått, snart helg! :D

Let's plugga!

Proppmätt

2011-02-08 @ 22:22:08
Hejsan! Nu har vi tränat, duktigt va? Dock så anser jag att det passet vi går på (Jympa bas) är lite för tråkigt och inte tillräckligt jobbigt. Louise och Felicia håller inte med though, en övertalningsprocess har startat!
Efter träningen så åkte vi till farmor, som fyller år idag, och åt. Massor. Var så hungrig efter träningen att jag tog jättemycket och sen vågade jag inte lämna kvar så mycket för då skulle farmor tro att jag inte gillade det och det vill man ju inte, det var asgott btw ;D Efter det blev det, självklart, tårta.
Dessutom så hade Felicia med sig fet kladdkaka till latinen så jag har fått i mig tillräckligt med mat för flera dagar frammåt nu :P
Nu ska jag sova, börjar tidigt imorgon.. Godnatt!

Taggade

2011-02-08 @ 18:05:11

Efter en lång och tröttsam skoldag med latin och att Felicia och Fika snodde min mobil, skitirriterande, så ska vi nu bege oss till F&S och svettas lite, mysigt!

En fin bild på mig och Felicia, vi är såå taggade!

"Jag är rädd för att jag kommer trampa dig på tårna.."

2011-02-07 @ 17:04:22

Det var faktiskt ganska kul på dansdagen! Men det var jobbigt och lite svårt.. En del av de som jag dansade med saknade både taktkänsla och koordination, men det fick gå iaf :P

Så nu kan jag vals, bugg och massa andra konstiga danser.. Nu ska jag iväg till ishallen, träningsdags!

Dansdag..?

2011-02-07 @ 09:44:05

God morgon! Sitter i bibloteket och borde egentligen svara på frågor om brottsutvecklingen, kriminologi. Men jag orkar inte riktigt :P Lektionen slutar 10.30 och då har jag lunch, tidigt. Sen så är det dansdag för alla tvåor. Suck.
Vill inte!

Funderar lite smått på om det är bättre att åka hem och plugga.. Men man vet aldrig, det kan ju mot förmodan vara kul :P Hoppas på att det går nån snygging i den klass vi blivit ihop-parad med ;)

Bara en siffra!

2011-02-06 @ 23:23:14

Två bilder från 40-årsfesten igår!

Moi :)

Söta Gustav! Han snodde min mobil.. Hihi x) Me and Felicia was mesmerized! 

40 år, 4 år och 5-5

2011-02-06 @ 23:10:47

Gårdagen hos Felicia var mycket rolig, trevlig men en aning tröttsam oxå. Jag och Felicia hjälpte ju till med massa saker, typ disk och ta fram mer mat, dricka m.m. på hennes mammas 40-årsfest!
Fick även träffa typ alla hennes kusiner (och massa andra släktingar), trevligt! Hennes yngsta kusin, Gustav, var såå söt! Han var bara 14 månader.. Couldn't take my eyes of him ;)

Det blev ganska sent igår, plus att jag gick upp 08 i lördags så jag var helt slut idag. Men det var bara att kliva upp och åka och fira min egen lilla kusin, Elina som fyllde 4 år igår :D Så det blev lite uppladdning med tårta inför juniormatchen mot Kista.
Inte den bästa uppladdningen to be honest.. Det blev oavgjort, 5-5. Själv är jag otroligt besviken (oerhört dålig förlorare, och det känns som att vi förlorade..)
Men många påstod att det var en av de bästa matcherna vi spelat så.. Man får vara glad för det lilla :) Dessutom är risken att vi inte kommer till SM-final ytterst liten nu, yeey xD

Nu ska jag plugga kriminologi och tagga inför dansdagen (fy fan!) imorgon! Natti♥

Skridskodisco

2011-02-05 @ 12:00:02

Har precis fått i mig en andra frukost, tränade ju tidigt imorse så då behöver man en påfyllning ;) Idag var även Mikis med som tränare, trevligt! Småtjejorna var supersöta som vanligt och idag ännu gladare än vanligt -- vi hade skridskodisco som avslutning! En hitt kan man lugnt säga ;D They love me (hehe)!

Hinner inte med träningen idag, ska till Felicia och hjälpa till på 40-årsfesten! Kommer nog bli awesome! Och så får jag träffa hennes lilla kusin (a)

Syrran önskade en bild på henne ;) Here you go!

Nu: Måla naglarna!

Vill ha!

2011-02-04 @ 21:26:22

A pair of Louboutin heels ;D Absolut most wanted här!

Thai

2011-02-04 @ 19:44:59

Har precis ätit massa thaimat så nu är jag proppmätt! Gott var det iaf :) Dock väldigt svårt att äta med pinnar, haha. Men jag fikc i mig allt med pinnarna *stolt* 
Nu blir det fredagsmys med la famillia!


Ha en trevlig fredagskväll!

Weekend

2011-02-04 @ 16:07:48

Mina tre fredagslektioner är avklarade, jag lyckades vara inne i två skoaffärer utan att köpa något och har hunnit baka en kladdkaka :) Nu är det helg!
Ikväll blir den en lung hemma-myskväll med familjen :D Har gjort så mycket det senaste veckorna så jag känner att en kväll hemma behövs.. Imorgon däremot ska jag till Felicia och hjälpa till på hennes mammas 40 årsfest ;D

Nu blir det film och kladdkaka, mums!

Samhällskunskap B

2011-02-04 @ 10:41:24

Fredag!
Sitter
för tillfället i datasalen på samhällslektionen, jag och Ida är duktiga och är redan klara (a) Nu är det bara matte och franska kvar sen är det heeeelg!

Fredagsmys's coming up!

F&S

2011-02-03 @ 17:25:15

Nu drar jag och mamma till Friskis och svettas lite.. Ögh.

Så här ser jag ut när jag tränar.. NOT!

"Oh shit, sol! Let's produce some chlorophyll"

2011-02-03 @ 16:28:00

Dagens citat från våran kära geografi/naturkunskapslärare, Elias! Klockren! Vi pratade om vårat krasse-experiment, om hur bladen blir gröna typ.. 

För övrigt har dagen varit softare än förväntat, sista lektionen blev inställd, trevligt! Dock så glömde jag mina idrottskläder så jag missade boxningen :(

Snart ska jag iväg till F&S och träna med mor min :) Egentligen så är det ju Felicia, Lulu och Linnéa som är mina Friskis-buddiesar men de kunde inte den här veckan. Och eftersom jag (hittills) inte tränat något alls denna vecka så får mamma joina.

Trevlig torsdag på er!

Mihihihi

2011-02-02 @ 22:05:30


Mums!

Light

2011-02-02 @ 17:49:56

Man märker verkligen att det blir ljusare dag för dag. Mycket trevligt!
Varje morgon hoppas jag på vårväder när jag drar upp rullgardinen, har gjort det i en månad nu. Men äntligen så är det faktiskt ljusare och varmare. Dock så vet jag att våren inte är här än, det kommer förmodligen komma massa snö och kyla innan våren kommer.. Well, I'm waiting.

Har varit en kort och trevlig skoldag, inte särskilt ansträngade. Allmän rättslära, Naturkunskap, Engelska och Matte. Vet ni, vår vikarie i matte ser ut som Sheldon i The Big Bang Theory, haha! Fast inte alls lika söt though..

No shoes for me

2011-02-01 @ 22:04:42

Jag har lovat mig själv att spara pengar i år, som ni kanske vet är jag väldigt dålig på just detta. Dessutom så har jag, av okänd anledning, slagit vad med Felicia, nej snarare lovat henne att jag inte ska köpa något till mig själv i under en hel månad.. Jag tror inte vi har bestämt än om jag får köpa mat, Felicia??
Jag tänkte till och valde februari, smart som jag är..!

Även fast det bara är 28 dagar (nu 27) så känns det en aning omöjligt.. Jag menar, ingen shopping på en hel månad!!
Fast jag kan inte svika min stolthet genom att ge upp, och därmed låta Felicia "vinna". NEVER!
De sista dagarna av februari ska jag spendera i Berlin med familjen, en shoppingweekend.. Felicia, då kan du glömma vår överenskommelse!

Så tills jag kommer till Berlin så lever jag i fattigdom, typ.

"JSK utökar till 10-2, genom nr 31 Evelina Andersson"

2011-02-01 @ 21:30:56

Nu har jag gjort min speaker-premiär, haha! Det var lite pinsamt, men det gick helt okej. JSK vann dessutom med 15-5 så det har varit en riktigt bra kväll :)
Nu ska jag äta fruktsallad och plugga lite, börjar tidigt imorgon..

Ha en trevlig tisdagskväll!

Mars dag?

2011-02-01 @ 18:02:11

Ska alldeles strax iväg till ishallen och heja på mina lagkompisar, ungdomsmatch mot Sollentuna. Eftersom jag är för gammal för ungdom så blir det till att sitta i sekriteriatet.. Wish me luck!
Dagen har varit lång men ändå bra. Sovmorgon, franska, geografi och latin. Latinen var lååångtråkig som vanligt men det var inte så svårt idag (och mycket repetition) så det gick bra iaf :)

Dessutom så fyller Felicias mamma 40 år idag, grattis till henne!

RSS 2.0