Stockholm Winter Games

2011-01-04 @ 23:07:32

Idag var jag som sagt på Stockholm Winter Games på Älvsjömässan tillsammans med några lagkompisar, närmare bestämt syrran, Sofie, Moa och Mikis. Vid vår monter fanns även en plastis (mycket coolt) så barnen svärmade runt oss, hehe. Tyvärr så var ca 90% av alla som kom och prövade på killar, och de får ju inte spela eftersom ringette enbart är för tjejer..

Men roligt var det trots att isen (plasten) var omöjlig att åka på.. Illa! Men vi gjorde mycket reklam för ringetten och vi lyckades iaf ragga en ny liten ringettegirl. Hon var sjukt söt, först så kom hon och provade med sin pappa och sen efter typ en timme så kom hon tillbaka och stannade i typ två timmar tills hon var tvungen att gå hem.. Landslaget nästa säger jag bara! (Och glöm inte vem som sa det först..)

Dock hände en smärre incident som jag var skamligt oförberedd på, nån råkade köra över en liten killes finger så han började blöda. Jättemycket. Och vi hade liksom ingenting att stoppa blodet med så det blev typ panik, det blev blodigt på isen och just då var det jättemycket barn där, typ kaos, men sen så såg vi att det fanns sjukvård där så vi sprang dit med honom.. Stackarn! Fy vad hemskt det var, usch.



Tack tjejer för en toppendag!

Kommentarer
Postat av: Alva, din kära syrra...

du får lägga upp ringettebilderna från stockholm winter games på facebook :)

2011-01-07 @ 15:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0