Don't worry

2011-11-30 @ 23:20:51
Jag har inte gått in i en depression! Don't worry. Men otaliga timmar av plugg, lite för tänkvärda lyrics och sammanfattning av ännu en England-dag (kommer upp imorgon!) resulterade i minnen (eller avsaknaden av dem), tankar och frågor..

Jag antar att man alltid får "tänk om"-moments. Man undra hur det hade kunnat vara. En annan skolan, andra vänner, annat liv..? Jag skulle inte ändrat något om jag fick göra det om igen men ändå.. Men jag ska inte gräva ner mig i tankar som aldrig kommer bli besvarade. Jag har många fantastiska vänner och massa roligheter inplanerade! Nu ska jag se framåt, man kan ändå inte ändra på det begångna!

Good night little darlings!


En liten tanke...

2011-11-30 @ 23:10:15
Högstadiet. Rosenborgskolan, i Södertälje. Jag spenderade varje dag i tre långa, växelvis jobbiga år där. Ändå kommer jag inte ihåg. Jag minns inte känslan av korridorerna eller vilka som gick i klassen.

Jag vet såklart vilka jag umgicks med och hur skolan såg ut. Tänker jag noga kommer minnena fram. Men hur kändes det? Vad gjorde vi mellan lektionerna, vad pratade vi om, vem gick vi hem till efter skolan och vad visste man om livet egentligen? Jag undrar hur mycket jag förändrats sen den tiden. För att jag gjort det, det vet jag. Men när skedde förändringen och hur var jag innan?

Jag träffar inte många (bara två faktiskt) av mina gamla "bästisar" längre vilket är jättetrist, egentligen. Men eftersom vi faktiskt inte umgås längre vill man egentligen vara vänner? Man har ju inte försökt och kämpat för att hålla kontakten ("Hålla kontakten som var så viktigt i slutet av nian..) Räcker det med att vara bekanta? Hälsa när man ses på stan, gå ut och dansa tillsammans utan att egentligen prata, fråga hur det är men inte lyssna på svaret.. Har de nya kompisarna ersatt de gamla? Och är det samma sak för de alla? Jag tycker jättemycket om mina högstadiekompisar. Eller iaf de som de var. När vi gick på Rosenborg.

Drömmer mig bort...

2011-11-30 @ 21:38:49

Shakespeare

2011-11-30 @ 17:22:04
Idag efter skolan, som innehöll dålig föreläsning av högskolan, Grillen-lunch och kreativ genetik-story-skrivande, så gjorde jag och Ida klar vår Shakespeare-rest, bokade in intervju med fd lärare och fixade lite annat till projektarbetet! Score ;D

Känns riktigt bra att vi har kommit en bit iaf! Ska fortsätta i samma anda med resten av skolarbetena. Ungdomslaget har match idag så det är ingen träning.. Btw, så har jag köpte första julklappen nu och imorgon är det december :O

Later!

Nä men Namibia kanske..?

2011-11-29 @ 20:06:08
Hade som sagt var bara en lektion idag, börjar bli en vana, haha! Hur ska jag klara av FYRA imorgon?? Vi hade bara nästa del av test-CAE proven på lektionen så jag skrev ett letter of complain till the customer service och fick gå. Kände inte för att åka hem direkt och ta tag i veckans share of plugg så jag ringde (ja Ida, ringde!) Felicia och mötte upp henne för Nancy's-middag. Dit kom även Linnéa och vi satt och skitsnackade ett bra tag, myspys!

Fikade även med Olivia idag. Trevligt som alltid! Vi har kommit på att vi är riktiga rutinmänniskor när det gäller att träffa varandra. När vi var små åkte vi och badade (på Sydpoolen, badhuset) varje måndag, sen träffades vi varje vecka på Kulturskolan (jag dansade och hon spelade fiol) och nu har vi vårt tisdagsfika.. Weird!
Här sitter jag med min nyskrivna plugglista

Nu blir det plugg. Blää.. Ska skriva en uppsats om de mänskliga rättigheterna genom historien, ööörgjhh! Fick ett sms av Emilia förut om att hon har bokat flyg till Namibia (hon ska på utlandspraktik), åh så avis man blir! Jag vill oxå ha värme, äventyr och erfarenhet!
Var tvungen att kolla på kartan vart Namibia är.. Illa.


Coolt!

Spåtifaaaj

2011-11-29 @ 10:08:44
Spotify spelar julmusik på högsta volym, just nu Rockin' Around the Christmas Tree! Det finns så mycket bra, eller snarare mysig, julmusik. Jag glömmer bort den musiken eftersom man bara spelar den en gång om året. Sitter och äter frukost förövrigt. Ska fika med Olivia idag innan jag åker till Tumba och har en lektion. Yes, you heard me..

Sovit med håret i fläta.. 80-tals revival!

Nu: Justin Biebers Mistletoe.

Alice´s

2011-11-28 @ 19:40:00

Min otroligt talanted vän Alice roade sig med att fortsätta redigera "årtionde-bilderna" på mig och Oliver på Gymnasiemässan, medans nervösa, små nior irrade omkring utan att bli klokare av mässan. Jag tycker att ni ska gå in och beundra hennes fina arbete här!

Wise geek

2011-11-28 @ 16:32:24
Håller på med projektsarbetsresearchen. Rättssystemet i Storbritannien är det som ska förstås, sammanfattas och formuleras. Det är ganska intressant faktiskt. Har lärt mig massa, tex att de har fyra rättssystem i Storbritannien! Ja, lite geek-igt kanske.. Men det passar eftersom jag sitter och läser på wisegeek.com!

Dock blir jag irriterad på att det är så svårt. Dels för att jag måste göra större delen av researchen på engelska (juridik på engelska kräver hjärn-ansträngning), dels för att jag inte vet vart/vad jag ska söka på och dels för att det finns för mycket information!
Supergammal plugg bild jag hittade! En gång i tiden var mitt hår långt och fint...

Nä, men jag känner att vårt projektarbete kan bli riktigt bra. Eller vad säger du Ida??

28 November 2011

2011-11-28 @ 14:13:46
Ska börja jobba lite med projektarbetet, inte superpepp på det. Men måste man så måste man.. Jag var och hämtade min väska hos moster, lämnade den där när vi firade Felicia i lördags. Så det var bara att gå upp tidigt, sätta sig på tåget och åka till Söder. Efter väsk-överlämning och en snabb kram från kusinerna så var det bara att bege sig tillbaka mot Tumba..

Väl i skolan knölade jag in mig stora väska (eller lilla trunk, haha) i skåpet och hade en lektion - psykologi. Det var tråkigt, som vanligt. Vi började med något nytt, kommer inte riktigt ihåg vad. Det är omöjligt att orka lyssna på de lektionerna. Nu ska det skrivas om det brittiska rättsystemet!

Jag har en fråga, varför i hela fridens namn vill ALLA ha snö?? Vad är det för fel på folk?! Jag tycker att vi ska vara glada så länge den håller sig borta! Det är okej om det kommer lite till jul och nyår, men sen kan det va.. :P
NEJ TACK!

Söt-bouillabaisse 18 år

2011-11-27 @ 17:34:50
GRATTIS världens bästa vän!

Dessa bilder tillägnas dig, Felicia!
Damn we're good looking.. ;D


Puss på dig, darling

1:a Advent

2011-11-27 @ 13:11:59
Oj, här har det ekat tomt! Har haft massa annat för mig, och eftersom min baby-iphone strejkar mot blogg.se-appen så blir det inget bloggande :(

I fredags, gud det känns som ett år sen det var fredag, så åkte jag in till stora staden med Felicia efter enbart två lektioner (Y) Vi gick till TacoBar och lunchade, standard! Efter det shoppade vi en födelsedagsoutfit till Felicia och provade massa annat inne på BikBok! Jag köpte en t-shirt och två nagellack!

Sen mötte jag upp Carina och Emilia, tvingade iväg Felicia och gick och köpte present till henne. När vi gjort det var jag pank, haha (la ut för alla på presenten) Nej men typ. Så vi hjälpte Carina att hitta en outfit till Felicias 18-årsfirande. Vi hittade en supersnygg blus på hm och massa smycken till, really good ;D

kvällen såg jag och Emilia Breaking Dawn part 1 och det var så bra! Trodde inte den skulle vara så bra men det var den :D En film som börjar med att Taylor Lauthner sliter av sig tröjan och som innehåller ett bröllop kan inte vara dålig.. SE DEN!
Emilias bild

Igår åkte jag hemifrån 08 på morgonen, helt död, för att gå på domarkurs (ringette) Den höll på hela dagen och var bara repetition på förra kursen. Men "repetitio est mater studiorum" ;D När den slutade åkte jag till moster och träffade kusinerna och bytte om innan jag åkte till American Bar and Steakhouse för att fira finaste! Det blev en supermysig kväll som inkluderade god mat, fina människor, presentöppning (med massa glitter), två födelsedagssånger, margaritas, McD's-häng, iPhone-nörderi och massa skratt. Precis som ett 18-årsfirande ska vara!

Fikas bild

Idag är det första advent. Jag har träning om en timme och måste åka upp till Söder och hämta min väska hos moster. Ikväll är det Pan Am och det är mina planer för dagen. Nu ska jag ha ångest över att det är 1:a advent idag..!

19 Juli

2011-11-24 @ 19:13:58
Den här dagen åkte vi till Stockport med Michele och William, lillkillen. Vi ville mest kolla runt lite, det fanns inte särskilt mycket. Men vi hittade en superfin vintageklänning till Felicia och gamla goa McD's! Efter lunchen hittade vi en gullig godisaffär och massa typiskt brittiska hus.

kvällen åkte vi och kollade på HP7 part 2 i en ascool, gammaldags biograf! Det var superbra, sorgligt och det finns ingen biograf som hade passat bättre :)
Den lite finare gatan i Stockport

"Take me to the candy shop"


Very British...

Den mycket mysiga biografen!

..och en glad, gråtandes och lycklig Harry Potter-nörd

"What a beautiful place... to be with friends"

Inget mer plugg..

2011-11-24 @ 17:44:39
..idag i alla fall! Är helt slut. Och ändå hoppade jag över CAE listening testet på engelskan.. Hade både beep test, alltså konditionstest, och prov på muslimsk rätt idag. Satt och skrev massa arabiska ord hit och dit under hela provet, fattede ju knappt hälften själv, än mindre kunde jag uttala dem, haha! Efter det hade jag en halv naturlektion, sen var jag död. Så jag och Carina satt och pratade i entrén ist för att gå till vårat individuella val, vilket jag tyckte var ett bra val av oss ;)

Har ingen lust att plugga mer idag och tänker inte göra det heller. Har inget mer viktigt som måste göras NU. Mehehe. Frågan är bara vad man hittar på så här en torsdagskväll när man inte pluggar..?

Torsdagsmys blir det iaf när mor min kommer hem från jobbet!
Ha en mysig torsdagskväll på er!

Onsdag

2011-11-23 @ 21:44:47
Dagen har varit lång men trevlig. Hade skola mellan 8 och 14. Satt och väntade på Emelie ett tag, åkte till Felicia och "pluggade", åt middag och kollade på Harry Potter and the prizoner from Azkaban med tjejerna! Myspys!

Nu måste jag dock plugga rumpan av mig, men inte för länge eftersom jag börjar tidigt imorgon och har två prov och beeptest (kondition).. Oh, I'm gonna DIE!

Nä, men muslimsk rätt here I come..

Framtiden

2011-11-22 @ 22:54:51
En jobbig sak med att jullovet närmar sig, jo det finns faktiskt negativa aspekter på den kommande ledigheten, är allt man måste hinna med innan. Nu menar jag mest vad det gäller skolan. Jag har många kurser som slutar till julen vilket innebär mycket att hinna med innan dess. Stress!

Och nu har jag inte ens börjat tala om allt annat man ska hinna med - julklappar, ett socialt liv, ringette, SACO-mässan. Ja, mycket helt enkelt!

Fick ett samtal från en från Cultural Care idag när jag satt på Nancy's med Felicia, innan Friskis. Jag har anmält intresse och hon ringde och undrade lite om det och om jag ville boka in ett möte. Scary! Eftersom jag ska på SACO-mässan så tänkte jag att jag kan anmäla mig där men det var ändå kul att de ringde.

Efter träningen, som jag så j*vla jobbig, så kom mamma och hämtade mig och jag berättade att de ringt osv. Då började hon fråga om jag skulle våga det. Och att man ju måste ha körkort, vilket jag inte har än. Jag tyckte hon var lite neggo men hon har faktiskt en poäng, tyvärr. Jag vet att jag kommer ha tagit körkortet innan jag beger mig till andra sidan Atlanten, men hur mycket erfarenhet av att köra kommer jag ha? Några månader MAX! Och då ska jag dessutom köra i USA! Med någon annans små barn i bilen! Under mitt ansvar!
?

Jag vill verkligen vara Au pair men jag ska nog tänka över detta ett bra tag först. Jag och mamma kom på att om jag inte blir au pair så ska jag bli flygvärdinna, haha! Jag har alltid velat bli det! Vi får se, vi får se..

Sussa sött

Stort avgörande prov..?

2011-11-22 @ 11:44:26
Idag har jag bara två lektioner - historia och engelska. På engelskan ska vi göra något gammalt CAE Cambridge-prov tror jag. Eller som min lärare skrev i mitt omdöme (?) "stort avgörande prov v. 47"..! Jag antar att det kommer vara ganska svårt.. Tyvärr. Men det är nog bra att ta redan på vilken nivå man ligger på :)

Har ängat morgonen åt att synka min iPhone.. Det tog tid och jag fattade ingenting. Nu har jag lyckats skaffa den senaste versionen (tror jag) och alla mina låtar osv. är kvar. Dock försvann alla appar :( Antar att det är för att jag bara hade gratisappar, eller? Jaja, nu är det gjort iaf!
Har min converse-tisha från NY på mig idag

Ska bege mig mot skolan och mitt stora avgörande prov snart.. Ha en bra tisdag på er!

18 Juli

2011-11-21 @ 16:23:16
Den första dagen i Manchester började med en lång sovmorgon följd av en ännu långsammare frukost som inkluderade mycket nutella. Sakta men säkert började vi inse att vi faktiskt var i England tillsammans och kunde göra vad vi ville :)

Efter frukosten gjorde vi oss iordning och gick till tågstationen i Romiley (den lilla "byn" som vi bodde i) för att ta oss in till Manchester! Väl inne i city blev det lite shopping och "sightseeing" i en stad som inte har några sevärdigheter, haha. Eftersom det regnade var vi mest inne i stora shopping malls och department stores. De två andra tvingade mig prova massa hemska klänningar (okej, några var snygga men en del var såå slampiga!) på Lipsy! När de mobbat mig klart köpte vi en present till Linnéa (som var nästa på att-fylla-18-listan) och åt vi lunch på Subway och jag var tvugnen att äta macka med pålägg (not my cup of tea!).

Vi satt på Subway i några timmar och skitsnackade och försökte få ögonkontakt med människor (vilket kom att bli något vi gjorde under hela redan) innan vi åkte tillbaka hem till Swain's och åt middag, antar jag. Kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde den kvällen.. Haha.
Lunch
Åka tåg
Whiteboard-tavlan i vårat rum fick inte vara ifred länge..

Det var en slö men mysig dag!

New Years resolution..?

2011-11-21 @ 11:51:41
Mitt nyårslöfte får lov att bli att inte försova sig varje måndag! Ja, jag försov mig, igen. Blir riktigt irriterad på mig själv. Så jag missar psykologin, som iof hade varit hemskt att gå på (bli påmind om mitt fantastiskt dåliga prov). Projektarbetet kan jag jobba med hemma. Jag och Ida bestämde att vi kör enskilt arbete med det den här veckan. Så det mesta löser ju sig. Men åndå! Det är principen..

Ska börja researcha det brittiska rättssystemet!

Ett annat nyårslöfte är att någon gång fira Nyår på Times Square! That would make my life complete ;)

New week

2011-11-20 @ 22:47:37
Ny vecka - nya prov, nya upplevelser och nya skratt!

Week 47 here we come!
;D

En timme för tidigt

2011-11-20 @ 13:22:34
Har varit och tränat tigrarna imorse. Vi har bytt från lördag till söndag, vet inte riktigt va jag tycker om det.. Iaf så råkade jag komma en timme för tidigt. Sååå irriterad på mig själv! Så är galet trött :(

Dagen ska ägnas åt plugg, plugg, plugg! Sad but true. Hoppar träningen även denna söndag (varför ha träning på en söndag av alla dagar?!) och får lite gjort. Först ska jag bara fila ner mina naglar lite, jag skadar mig själv med dem :P

Hade en supermysig lördagskväll igår hos Felicia! Jag kom dit lite senare efter matchen, som gick väldigt bra. Vi beställde pizza och väntade på den i över en timme framför brasan, så mysigt (bortsett från hungern, haha) Efter maten spelade vi spel och umgicks ♥

Vi tjejer...

2011-11-19 @ 14:31:00
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

Definitely so true.

Flick

2011-11-19 @ 13:54:48

Taggar för match, men ska inte spela utan dömma! Enda chansen man har att få bestämma lite, moahahahah! Later!

17th July '11

2011-11-19 @ 13:01:46
Ja, nu kommer äntligen en resumé av sommarens roligaste vecka! Trots att det är fyra månader sen vi kom hem och jag är mer inställd på NYC än något annat. New York kommer jag tjata sönder bloggen om iaf (se nu fick jag in det i Englandsinlägget..)

Jag, Felicia och Lousie hade inte ens nått Arlanda innan det knasade till sig. Vi alla åkte hemifrån ungefär samtidigt vilket gjorde att vi följaktligen fastnade i trafiken på ungefär samma ställe. Jag och Felicia (+ våra föräldrar) fick panik medans Lousie och hennes föräldrar inte ens insåg att det började bli bråttom.

Efter många panik-sms, svordomar och långa minuter så började det lösa sig och mamma tryckte gasen i botten och släppte inte gaspedalen före vi såg Arlanda-avfarten. Jag har aldrig åkt så snabbt. Jag och pappa sprang in på terminalen och insåg att vi inte kunde göra något eftersom de andras pass behövdes. Felicia kom inrusande några minuter efter oss. När Lousie kom slet vi passet från henne och säkrade vår resa!

Sen kunde vi andas ut, säga hejdå till familjerna och bege oss mot gaten! Själv kunde jag inte få bort oroskänslorna (för att missa flighten) förens vi gick och la oss i familjen Swain's Attic. Vi landade 2 timmar senare i ett grått och regnigt Manchester och blev upphämtade av Andrew.

När pojkarna (som egentligen gått och lagt sig) öppnat sina presenter och vi gjort oss hemmastadda i the attic så åt vi Chinese food och gick och la oss. Det var en ansträngande dag för psyket. Men vi var äntligen där, igen.

Some more of that boy Harry Potter

2011-11-19 @ 11:28:55
Not all Griffindors are brave - Peter Pettigrew

Not all Hufflepuffs are weak - Cedric Diggory

Not all Ravenclaws are stuck up and arrogant - Luna Lovegood

Even Slytherins can love until the very end - Severus Snape

Idag ska jag övningsköra, dömma en flickmatch (money!) och tjejmysa med les bruds! Helt okej lördag om ni frågar mig ;D

HP7 part 2

2011-11-18 @ 20:00:47
Idag hade jag mitt utvecklingssamtal med rektorn som agerar mentor för min klass iår. Det gick bra, fick inga större och enbart positiva överaskningar i omdömena. Efter det satte jag mig i biblan för att plugga till psykologiprovet och fick snart sällskap av Ronja och sen Ida. Så jag snodde Ronjas anteckningar och så gick vi och spelade piano (Ronja spelade och vi lyssnade) och jag pluggade.

Sen hade vi religion, lunch och prov. Fick lite (grov) ångest över att det gått så dåligt men fick en liten utskällning av Felicia och Louise så slutade med det. Efter lite velande gick vi till klassrummet där Louise skulle haft sin mangaklubb (men det kom inga..?) och la oss i sofforna, satte på musik och slappade lite. Skönt!

När jag visat massa NY-bilder (älskar min iFåååån), blivit mobbad av de andra på japanska och blivit hungriga så gick vi till McDonald's och åt. Efter det åkte jag hem med pappa och handlade på coop, köpte nyaste Harry Potter-filmen, Dear John och Julia och Julie. Ikväll blir det filmkväll med hemlagad pizza, familjen, Stella (syrrans barndomskompis) och Caroline!

"Not my daughter, you bitch!"

Stjärnklart och iskallt

2011-11-17 @ 21:45:20
Kul att man kommer hem efter nio och ändå är först hem. Det var dock inte riktigt planerat att jag skulle komma hem så sent. Hade ju det skriftliga nationella provet idag. Det gick bra, satt i aulan och skrev i 4 timmar. Blev helt seg i huvudet efter det.

Efter skrivandet åkte jag och Felicia och fikade. Lussebullar, så gott! Vi råkade det bli 5 timmar, nytt rekord tror jag. Men det var trevligt. Definitivt mycket trevligare än att plugga psykologi.

När fiket stängde var vi tvugna att bege oss hemåt så jag tog pendeln till Östertälje och väntade på mig buss där (länge, frös som satan). Sen när bussen kom så glömde jag mina psykologiböcker på busshållplatsen!! Åh, så irriterad jag blev på mig själv. Så jag fick åka tillbaka och hämta dem (som tur är låg den kvar) Men eftersom mina bussar inte går så ofta var det typ en och en halv timme tills nästa gtick så jag åkte till min faster, som bor i Södertälje, för att vänta där. Hon gjorde iordning köttfärssås och spagetti till mig, så snällt!

Nu är jag äntligen hemma, men helt djupfrusen! Ska försöka bli varm och ta och öppna den j*vla psykologiboken (alls jag vill verkligen inte, glömmer till och med bort den liksom). Har prov imorgon och jag har ingen aning om vad det handlar om. Bokstavligen. Skit.

VG+

2011-11-16 @ 16:35:40
Jag fick VG+ på mitt tal, ni vet nationella i svenska som jag typ hållit på med i hundra år! Hade ju helst vealt ha ett MVG men ett VG+ är helt okej :) Imorgon är det den skriftliga delen. Känns som att det hänger lite på den.. Men det verkar inte som att det kommer bli jättesvårt. Man kan ju iaf bara göra sitt bästa :)

Det är så skjut kallt ute! Jag blev helt genomfrusen på väg från bussen! Har fortfarande inte tinat upp helt. Så nu är det slut med min Barbour för iår :( Så för tillfället sitter jag och försöker få upp värmen igen. Mina fötter är isbitar.. Ska ta och plugga nu ett tag. Eller ja, enda tills jag ska lägga mig, typ. Imorgon är det skrivning i aulan och då måste man vara pigg!
Det är svårt att fota fötterna med webkameran..

Mitt i veckan

2011-11-16 @ 07:30:00
Idag får min Starbucks-mugg göra mig sällskap till skolan. Är galet trött och har en lång dag innehållande mycket plugg som kommer kräva mycket motivation idag..

God morgon!

Femtonde

2011-11-15 @ 22:02:56
Hjälp, det är den femtonde idag :O Var tvungen att kolla två gånger. Mitten av november?! Det är ju helt galet! Anyway, det har varit en bra 15e november. Har fikat på Nancy's med Olivia och babblat så mycket om New York att jag blir helt galen av längtan att åka tillbaka! Haft historia där vi var 5 pers på lektionen och inte jobbade alls utan satt och skitsnackade med vår lärare, Lalle. Efter det hade jag engelska och började med mitt research paper, som kommer bli ett skitstort och jobbigt moment men ganska kul ändå.

Efter skolan åkte jag med Lousie hem för att "plugga psykologi" innan Friskis. Det gjorde vi inte. Vi åt banan och snackade ist. Sen gick vi och tränade. Och som grädden på moset, eller i det här fallet vaniljkräm i munken så köpte pappa munkar till mig, syrran och sig själv! Mumma ♥

En bra dag helt enkelt!

I set fire to the rain

2011-11-15 @ 11:01:35

Nu ska jag in till Södertälje och möta upp Olivia! Jag har Set fire to the rain på hjärnan, bra låt men hatar att "fastna" på en låt.. Sen blir det skola och ikväll Friskis med Lousie :)

Ha en bra tisdag på er!

Vuxenpoäng

2011-11-14 @ 23:01:24
Har betalat min första faktura från min internetbank, yeey! Känns vuxet och bra (konstigt nog med tanke på att det kommer dras massa pengar från mitt konto) Det var min student-ziperall som fick den äran att bli min första betalning :)

Sitter här nyduschad efter träningen i mina nya shorts från New York och äter macka. Imorgon börjar jag halv två, så har inte direkt bråttom i säng. Tar och läser lite mer Pride and prejudice!
Lite halvkonstig bild men här är mina nya shorts iaf :) I love them!

Smått stressad

2011-11-14 @ 16:31:28
Har inlett min första hela vecka efter lovet (förra veckan gick jag ju bara två dagar varav en var nationella prov). Det känns inte direkt kul.. Men det känns som att det behövs! Insåg att det är dags att öppna kalendern och planera lite nu! Har än så länge 5 prov inplanerade den här och nästa vecka! Dessutom anar jag att det är oförberett prov på engelskan imorgon.. Skjut mig :(

Ägnade större delen av dagen åt att jobba med projektarbetet. Nu känns det faktiskt som att vi har "hittat rätt". Vi har gjort en plan och är ganska nöjda med hur det (förhoppningsvis) kommer bli :) Nu ska jag ta och bestämma mig för om jag ska plugga religion, psykologi eller inför svenska nationella?!

Btw, 27 skoldagar kvar till jullov. Men ingen panik så där...

Skön måndagsmorgon

2011-11-14 @ 09:17:06
Mina måndagar är inte särskilt jobbiga numera eftersom jag har en lång sovmorgon och endast tre lektioner! Och så har jag träning på kvällen :)

Den här morgonen har jag spenderat med att läsa Pride and prejudice och äta grapefrukt.

Fars dag

2011-11-13 @ 19:38:51
Har skrivit 8 sidor om rost-labben nu. I'm done! Tog hur lång tid som helst! Efter jag gjort det var jag och pappa hos farmor och farfar och åt mat. Fars dag idag ju ;D Det var trevligt och gott. Är proppmätt! Mamma har dragit till England (avis!) med jobbet. Ikväll ska hon till Andrew och Michele, de som jag brukar åka till om somrarna :)

Tror jag ska sätta mig och läsa Pride and prejudice tills det är dags att bänka sig framför Pan Am :D Mycket stillasittande idag.. Inte bra :( Hoppade över träningen, skolan är faktiskt viktigare.

Nu: läsa!

Söndag

2011-11-13 @ 12:25:01
För exakt en vecka sen satt jag i en liten baptistkyrka i Harlem på deras morning service och upplevde något av det mest underliga jag någonsin varit med om. Ocxh nu är jag hemma och ska skriva en labbrapport. Det är verkligen konstigt det där, med hur snabbt saker och ting ändras. Då var jag i New York och var helt lycklig och nu är jag i Södertälje och har skolångest (jag är iof lycklig här oxå, inget depp här inte)

Idag ska jag som sagt plugga. Måste hinna ikapp med skolan lite, eftersom jag till skillnad från typ alla andra inte pluggade at all på lovet. En labbrapport och tre besöksrapporter ska skrivas och ett np-häfte ska läsas igenom, Pride and prejudice ska läsas ut osv osv osv.....

Idag har vi träning, vet inte om jag är så pepp på den. Vi ska typ spela match mot alla mammor. Kul, not!? Och jag borde stanna hemma och plugga, som sagt. Men man vill ju träffa laget efter gårdagens superprestation! Vi får se hur det blir.

Segern är vår!

2011-11-12 @ 19:36:55
Vi vann! Riktigt bra och riktigt roligt! 9-2 blev det :) Så nu är vi ett steg närmare SM! Dessutom har vi nu bara släppt in 5 mål på två matcher och hållt nollan i 3 av 6 perioder!

Som sagt så hade även tigrarna match idag, det var riktigt kul att se hur bra de har blivit! Känner mig stolt som en tupp :D Nu ska jag ta och fixa middag till mig och syrran. Mamma och pappa är på fest ikväll så.. Felicia är lite förkyld och febrig så jag stannar hemma och har filmmys med syrran istället!

Myser runt i min efterlängtade (dock lite för stora) tisha!

Ha en bra lördagskväll!

Tiger, junior, mys

2011-11-12 @ 11:46:35
Hej hej! Nu drar jag till ishallen för att stötta mina småtigrar när de spelar sin första match :) Efter det är det juniormatch, mot kista! Taggad asså! Ikväll ska jag göra nått med Felicia, vet inte riktigt vad ännu men inget ansträngande, haha!

Ha en bra lördag på er!

I love it

2011-11-11 @ 17:03:00
Inviger min awesome termosmugg från världens bästa Starbucks!
Starbucks ♥

NP SvB del 1 - check!

2011-11-11 @ 16:23:46
Yes, nu är det bara del 2 kvar. Sen är det över! Mitt tal gick ganska bra faktiskt, inga större missöden och ingen kritik från läraren efteråt :) Jag var näst först att tala vilket var superskönt, annars hade jag bara blivit mer och mer nervös under de andras tal. Vi var klara nästan exakt kl. 11.11 (ironiskt nog) så jag, Felicia, Carina, Ida och Lousie drog till Kolgrillen och lunchade och firade att talen gick bra!

Efter en snabbrunda i Södertäljes affärer med Lousie åkte jag hem och nu sitter jag här och tänker helt och hållet skita i allt som har med plugg att göra och umgås med syrran istället! Känner att jag behöver sova ut ordentligt (match imorgon!) så det blir fredagsmys hemma med familjen ikväll!

Hade en ny tröja från Vero Moda idag

"Att resa utvecklar"

2011-11-10 @ 21:15:39
Nu har jag övat på talet massa gånger, finputsat det lite och gjort en powerpoint till. Ska bara fixa ihop ett PM nu (men Ronja gjorde det på 2 sekunder så då borde jag hinna klart till imorgon!) När jag skrivit det så ska jag fixa naglarna och sen sova. Imorgon gäller det att vara pigg och alert!
En av de två källorna till mitt tal

Skolkatalogen has arrived

2011-11-10 @ 18:36:40
Hallå där! Kom hem för ett tag sen, har suttit och kollat igenom hela skolkatalogen som kom idag. Vårt spexfoto blev helt okej faktiskt, bättre än jag hade förväntat mig :)

Har varit så där lagom trött idag, spydde imorse innan skolan av trötthet och jetlag men det bryr vi oss inte om.. Nu mår jag bra! Börjar bli lite smått stressad inför talet imorgon (vi har muntliga nationella prov i svenska imorgon). Men det är bara att öva öva öva och inse att det enbart är 5 minters ansträning innan det är helg ;D

Börjar bli lite post-NY deprimerad dock.. Vill tillbaka!! Men det var kul att träffa tjejerna igen! Nu ska jag återgå tilll mitt tal! Ska bara ha panik ett tag över att syrran spelar julmusik och hoppar omkring och säger att det är jul snart..!
By Alex Runhellen

New York City

2011-11-09 @ 23:36:53
New York är verkligen världens bästa stad! I loved it :D Kom hem idag, runt tolv men var så jetlaggad att jag inte orkade göra annat än att kolla på film med syrran, äta frukost/brunch/lunch och säga hejdå till far min som drog till Polen på jobbresa. Nu på kvällen har jag varit och tränat med fina laget, tröttheten gjorde ju inte så att man fick ut nått av träningen precis men det var trevligt att träffa tjejerna!

Nu ska jag ta och försöka sova lite, imorgon är det skola och catch up med my girls :D Dessutom har jag en labbrapport och tre besöksrapporter att skriva och ett tal att öva in. Back to reality!
NYC by Alexander Runhellen

Are you shiting me?!

2011-11-02 @ 09:22:15
Tar en sväng till New York för att fira 18-årsdagen då ;D Hemma igen om en vecka!

Ha det superbra här hemma! (Men inte lika bra som mig)

Packad och glad

2011-11-01 @ 23:52:14
Är klar med packningen nu! Jag trodde att jag varit duktig och inte tagit med för mycket men när väskan skulle stängas var jag tvungen att sätta mig på den för att få igen dragkedjan = Ingen plats för shopping!

Har flummat runt med syrran ett tag nu, är supertrött och ska bara in på internetbanken och föra över lite pengar samt figure out hur jag ska få med mig två jackor (vill inte öppna resväskan igen) Sen ska jag sova så att det blir morgon :D
I'm going to New York in the morning :D

1 november 2011

2011-11-01 @ 21:40:05
Ligger och jäser, är galet mätt efter min Enchilada! Var inne i stan med Felicia och åt och skitsnackade i några timmar. Det behövdes! Innan dess fikade jag med Olivia i Södertälje. Mycket trevligt :) Känner att nu har jag fyllt min kompis-kvot (Haha, Felicia! *internt*) för att klara hela New York-veckan!

Nu ska jag kolla på The wedding date med syrran innan jag tar tag i packningen och förbereder det sista. Kan inte fatta att jag åker imorgon!!
Btw, can't believe that it's NOVEMBER :O

Stan

2011-11-01 @ 12:02:11
Ska in till stan och träffa Olivia nu! Vi fortsätter våra tisdagsdejter trots att skolan är stängd :) Efter det måste jag köpa en hudlotion och hårspännen innan jag möter Felicia för TacoBar-mys :)
Har mitt nya halsband från JC med Big Ben, La tour Eiffel och Lady Liberty på ;)
RSS 2.0