Vad gör vi?

2011-09-30 @ 16:53:38
Nu kör VI!!

Drar till Finland med laget över helgen! Håll i er Forssa ;D

SK och JU

2011-09-30 @ 14:45:27
S- Kvinnorna!
"Who run the world? Girls!"

Spexigt värre

2011-09-30 @ 14:23:11
Idag tog vi spexfoto! Det var riktigt kul och blev lyckat till slut :D Först hjälpte jag och Ida med på SKs foto med att våffla Lulus Professor Trelawney-hår och hålla upp deras bakgrundsplakat. De var supersnygga allihopa! Efter det hade vi svenska i mindre än fem minuter och sjöng för vår mentor, Lalle, som fyller år idag. Och sen tog vi vårat foto.

Vi hade temat "Who run the world? Girls" och det blev riktigt bra faktiskt. Dock var fotografen ganska tråkig och vi fick superliten plats att stå på men det funkade!
Hade ingen mer lektion, konstig dag, så jag åkte hem och nu sitter jag här. Och borde packa till ikväll (FINLAND!) Men jag är helt slut, det är exhausting att bli fotograferad haha! Nej men ska ta och packa ihop stor-trunken och lill-trunken, ta en dusch och sen slappa lite innan det är dags att bege sig!

Ha en grym fredag på er!

Skoljoggen

2011-09-29 @ 20:53:09
skönt att sätta sig ner! Har verkligen tagit ut mig idag. Började med skoljoggen som jag var duktig nog att delta i, det var inte så ansträngande faktiskt. Jag kom in på en förvånansvärt bra tid, barmarken has paid off ;) Duktiga Ronja sprang till sig en andraplats av treorna, goodie girl!
Vinnarna!! Är grovt imponerad och småkär i han som sprang snabbast..

Sen blev det Ica-lunch och spexfotoförberedelser innan en extremt varm och tråkig naturkunskap. Efter skolan åkte jag och Linnéa med Felicia hem och pratade lite med Alfred på vägen, slängde oss i hennes soffor och åt mellanmål innan... FRISKIS! Trodde jag skulle dö av utmattning, men det gjorde jag inte! Vi körde ett bas-pass, vilket var tur. Hade aldrig klarat ett medel..

Mamma kom och hämtade upp mig efteråt och så åkte vi och köpte thai-mat, så gott! Så nu sitter jag här, mätt och belåten, och borde antingen skriva om socialpsykologi eller packa trunken till Finland (VI ÅKER IMORGON!) Men jag vet inte..

Vill sova

England '11

2011-09-28 @ 17:01:53
http://bluberrie.blogg.se/

Måste plugga men har ingen motivation what so ever. Vill åka utomlands.. Det är så långt kvar till New York. (Och Finland räknas inte) Ska äta min banan och tvinga mig själv att plugga nu innan träningen!

On the road

2011-09-27 @ 19:37:30
Skolfotograferingen gick bra. Dock inte direkt som planerat då mer än halva min klass skolkade. Vi var tre pers där. Som tur är skulle vi ta kort med SK så det blev några stycken iaf! Men det känns lite fail att bara ha tre frpn juridik med..

Fotograferingen gick snabbt iaf, så vi gick först och hälsade på syrran som praoar på Ica och sen åkte vi till Rönninge och åt, mumma! För att sedan åka tillbaka till skolan för historia och engelska. Vi lyckades bestämma oss för temat till spexfotot, äntligen! Det blir "Girls, we run the world". Vi ska ta över världen typ och visa att vi kan göra killarnas jobb lika bra och dessutom se fabulous ut! Killarna (två st) plus vår mentor ska ligga på golvet och vara underordnade oss, typ :P

Efter skolan åkte jag och pappa och köpte en ny målvaktsklubba till mig och sen fick jag köra lite :) Det var så länge sen jag körde, lite ovant. Men det gick bra iaf! Måste köra lite mer kontinueligt bara.. Nu ska jag springa och äta middag!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH

2011-09-27 @ 09:24:23
Klädångest! Ska snart bege mig till skolan och se en stressad och barnslig fotograf försök till att få åtminstone EN okej bild på en osamarbetsvillig klass där hälften skolkar. Kul.

Jo det ska faktiskt bli kul, jag är en liten linslus och har alltid varit det så jag älskar att bli fotograferad. Men nu är det sista gången någonsin jag gör mig iordning inför en skolfotografering. Lite sentimentalt så där.. Frågan, som jag och Felicia ställt oss i facebook-chatten ett tag nu, är vad ska man ha på sig?!

Sitter här i en stickad tröja/väst men polokrage men kan inte bestämma mig! Ååååååhhh!

Vad säger ni? Den här outfiten har fått tre röster..

Beslutsångest

2011-09-26 @ 22:51:30
Träningen gick bra! Jag och Ida sprang skitsnabbt på uppvärmnings-springrundan, blev nästan rädd för mig själv :P Skoljoggen på torsdag kommer gå som en dans, hehe! Nu är det bara att tagga till Finland :D

Jag har världens beslutsångest över vad jag ska ha på mig imorgon, vi ska ta skolfoto (normalt) och då vill man ju vara uppklädd men inte överklädd. Finkläder men ändå vardagsstil.. Åh. Funderar på att bara ta en snygg tisha och jeans, kan man ha det?
Ska man ta favvo-tishan måne..?

Ska ta och skriva ett letter of complain till Engelska C imorgon (det är en uppgift, jag är ingen klagotant, haha)

Beställd!

2011-09-26 @ 18:35:51
Min studentmössa är beställd! Äntligen, på riktigt, helt fantastiskt fin och den är min, bara min! Den var mycket finare än jag tänkt mig (fick ju inte se den live såklart men på bilden! Beställde den tillsammans med ett champagne-glas med mitt namn på, ett par shorts och en supermysig student-Ziperall!
Hittade inte den rosa, men en sån här fast chockrosa!

Det kostar ju en del men det är det värt! Kommer bo i min ziperall från och med jul (då den kommer!) Förövrigt har dagen varit ganska tråkig. Vi försökte komma fram till vad vi ska vara på spex-fotot utan resultat (det är på fredag :O) Och så blev jag och Ida lite dissade av mediaprogrammet till vårat projektarbete..

Nu ska jag göra mig klar för träning! På fredag drar vi!!

Mössprovning

2011-09-26 @ 09:15:41
Vi har mössprovning idag! Så kul! Det är liksom något man har sett fram emot så länge, hihi :) Innan det har jag psykologi, mentorstid och projektarbete.

Måndag, here we go!

Poncho

2011-09-25 @ 17:56:28
Har precis krypt in i min mys-poncho från hm efter en lång varm dusch. Det är inte så dumt med söndagsträning trots allt! Skönt att avsluta veckan med att bli riktigt, riktigt trött så man sover bra till måndagen. Jag sover alltid mycket bättre när jag tränat.

Sitter här och äter lite av geishan jag köpte i fredags (jag har inte ätit upp den än, improvement?!) och väntar på middagen. Ska ta och planera lite inför veckan. Mycket att göra - skola, träning, shopping, bankbesök och i helgen drar vi till Finland med JSK! Ska bli såå kul :D Jag hade ju lunginflamation när vi åkte förra året så då fick jag inte spela.. Så det ska bli riktigt kul nu!

Ha en fin avslutning på veckan!

Wellington

2011-09-25 @ 11:49:57
Hej på er! Känner mig pigg och utvilad, skönt. Känns som att de senaste söndagarna har varit riktigt sega. Har inga direkta planer för dagen, förutom träningen då. Ska nog ta och läsa lite om NY och planera vart jag vill åka! Känns helt otroligt att jag faktiskt ska dit!
Här ska vi bo. Seventh Ave and 55th St

Apple crumble

2011-09-24 @ 19:34:43
Har verkligen inte gjort någonting idag.. Har läst i min NY-bok, kollat igenom alla bilder från England (fick ett fullproppat usb-minne från Felicia) och bara hängt med familjen! Snart vankas det middag, blir marulk, potatis och hollandais-sås till varmrätt och äppelpaj till efterätt! Jag älskar äppelpaj!

Ikväll ska jag och syrran kolla på Water for Elephants (Emilia, haha! *internt*), har inte sett den men den verkar bra :D Känns som att det kommer bli en lyckad hemma-lördag!

Last Friday night ;D

2011-09-24 @ 17:16:47
Guuud, vad kul det var igår! Det blev riktigt lyckat :D Jag hade ju inte direkt några förväntningar på hur det skulle vara vilket var bra tror jag. Aveny var inte superbra kanske, kommer nog inte bli min favoritnattklubb och jag är glad att vi inte valde att ha vår studentskiva där men det betydde ju inte att vi inte hade kul!

Inte alls långt köande, inget inträde och inte fullt så dyra drinkar som jag trodde! Dock var golvet galet halt, höll på att ramla flera gånger.. Men förutom några slemmiga stureplansstekare så var det massa sköna människor där! Vi drog därifrån typ tjugo i tre då det väntades en djävulskt lång resa hem med nattbussen. Kom hem till Emilia kvart över fem och dog av smärtorna i fötterna! Jag ska ALDRIG gå ut i 13 cm klackar igen! (Och alltid ta med platta skor att byta till!)

Det var en riktigt lyckad första utgång!
Emilia
Louise
Och jag på väg in till stan
På nattbussen

Ikväll ska jag bara vara hemma och softa! Trots att både Nattis och Alex ville dra med mig ut (rain-check?!) Är grymt trött och sliten. Inte bara sen igår utan med tanke på att vi firat någon varje helg i tre veckor nu (+ utgången igår) och att skolan börjat köra med oss så har jag inte haft tid att vila upp mig (eller umgås med familjen). Nu ska jag duscha, äta upp chokladen jag köpte igår, göra en ansiktsmask och försöka kurera mina stackars fötter..

Ha en grym lördag!

Utgång på ingång

2011-09-23 @ 20:04:33
Snart smäller det! Premiärutgång för mig och Lulu på Aveny :D Just nu befinner jag och Lulu oss hos Emilia och fixar iordning oss :) Ska springa och locka Lulus hår snart!

Idag var vi på skittråkig föreläsning på Södertörns Högskola om tänder.. Alla dog lite. Men det kompenserades med skoshopping till Felicia och outfitsshopping åt mig efteråt. Plus mumsiga enchiladas på TacoBar! Sen tog jag en snabbrunda hem för att hämta upp mina fabulous heels!

Vi ska möta upp Carolin och hennes kompisar runt tio i stan, så vi har ett tag på oss :) Tagga!!


Ha en fin fredagskväll på er!

Torsdagsmys

2011-09-22 @ 20:41:57

Nu blir det torsdagsmys med familjen! (hela familjen samlad, ingen träning eller jobb!) Tacos, mumma!

Travelling

2011-09-22 @ 20:12:47

Pluggade engelska i nån timme sådär innan jag blev sur för att jag inte fattade uppgiften och slängde häftet i väggen av frustration, haha! Så jag laddade upp lite foton från min baby-iPhone på facebook och läste om New York i min turistbok (man får ju ta och plugga på nu!) Ååh, vad jag längtar!!

Vi kom på idag att det är ganska många som flyr Sverige på höstlovet. Jag till NY, Emelie till Tyskland, Alina till Ukraina och Felicia och Carina till London! Så kul :D Vi kommer typ slås om att få berätta allt sen, haha xD Jag tycker ju då att min resa är coolast (som tur är) dåråååå, hehe..

42 dagar!

Rocky

2011-09-22 @ 16:52:17
Satt uppe med planschen ganska länge igår, plus att jag körde en liten spontan städning av rummet när jag pluggat klart. Jag är lite konsig. Så jag känner mig lite trött och sliten nu. Ska ta och plugga lite engelska och sen softa hela kvällen! Man vill ju vara pigg till helgen ;D

Idag på idrotten körde vi boxning, såå kul! Skitjobbigt, svettades som en liten gris men grymt kul :D Kände mig som Rocky.. Nästan iaf ;) Kommer nog bli roligt under konditionsperioden av Idrott B trots allt..

Psi..?

2011-09-21 @ 22:55:53
Är nyduscha och har målat mina tånaglar guldiga.. Härligt! Nu ska jag bre (med e-uttal) mig en macka och hinka i mig kaffe och se till att få le plansch om parapsykologi klar! Det är verkligen jättetråkigt, men det måste göras!

Jag håller humöret upp genom att parallellt planera helgen! Känner på mig att det kommer bli en grym helg, denna oxå! (Gud, vad bortskämd - och fattig - jag börjar bli)
Nä, nu kör vi!
Snygg gloria jag fick av lampan då..

L'Automne

2011-09-21 @ 17:37:03
Nu är det höst på riktigt!

Lovely höstkläder!

Psykologi här och psykologi där

2011-09-21 @ 17:25:11
Idag började jag 08.10, alltså skittidigt vilket innebär att man är död nu. Dessutom hade jag prov i psykologi som tog på krafterna. Det var stört jobbigt :P Jag vet då inte hur jag ska orka träna senare..

Ska ta och skriva ihop en plansch om parapsykologi (wtf?!) nu!
Later!

Plugg istället för träning

2011-09-20 @ 19:33:11
Ja, det fick bli psykologi-plugg istället för Friskis. Segt, men jag måste verkligen plugga! Har prov imorgon och jag kan knappt skilja på Freuds teorier och Pavlovs hundar.. Shit.

Annars har dagen varit nice! Jag mötte Olivia i Rönninge för en fika och endless babbel :D Alltid lika trevligt! Efter det åkte jag till skolan och fick söta smileys smsade till mig och hade engelska. Dessutom kom min Visa-kortskod idag så nu är jag stolt ägare av ett fungerande Visa-kort! Awesome!!

Håller även på att planera lite smått inför fredagens (och min första någonsin) utgång! Tror det kommer bli grymt, lite dyrt men så värt det! Det blir förmodligen Aveny :)

Nä, betingning var det!

15.10

2011-09-20 @ 10:27:38
Från mitt cocktailparty
Min Historia är inställd så jag har bara Engelska C idag, som börjar 15.10. Nej, det kan inte ens ses som en lång sovmorgon utan snarare en ledig dag med en eftermiddagskurs, typ. Så innan engelskan ska jag träffa Olivia för en fika :) Ikväll är det Friskis!

"Timeless" by Alice

2011-09-19 @ 23:51:21
All together!
Är vi inte för snygga?!

The world's biggest chocolate bar!

2011-09-19 @ 18:09:00
Awesome!
5.5 ton choklad!

Week 38

2011-09-19 @ 17:03:03
Gud, veckorna bara flyger fram! Men det gillar vi, ju fortare tiden går desto snabbare närmare sig New York! Bara lite drygt sex veckor kvar nu :O

Vi hade bara psykologi (som vi fick sluta tidigare från) och projektarbete (fick sluta tidigare då oxå), Lalle, vår mentor, är nämligen sjuk. Så när vi ätit och SK dragit så var jag och Ida lite pluggisar och jobbade med vårat projektarbete på lunchrasten och sen satt jag och laddade ner massa välbehövliga appar, haha!

Nu håller syrran på och spelar Queen, Abba och Europe för mig och frågar vad jag känner när jag hör dem. Hmm.. Vad ska detta betyda? Men ett helt okej tidsfördriv medans jag sitter och försöker bestämma om jag ska plugga psykologi (prov på onsdag) eller naturkunskap (inlämning på torsdag).

Pumps by Primark

2011-09-19 @ 12:30:00
Mina beloved pumps från Primark invigdes i lördags! Är som sagt helt förälskad i dem :D
..Och det var det fler som var, haha!
Pinuppa-pose!

Felicia blev galet lång i dem

Men dom är mina, MINA, och ingen annans! Hahahaha :D

Again

2011-09-19 @ 09:06:40
Måndag igen! Är såå trött. Men nu kör vi ;D Psykologi, mentorstid och projektarbete på agendan! Jag sitter och funderar på hur jag ska ta mig till skolan utan att bli dyngsur.. Har inga egna stövlar men eftersom mamma är i England så kan jag låna hennes kanske :)
Nu kör vi måndag, nu igen!

Tidlöst

2011-09-18 @ 22:14:16
Det här året när vi firade Lousie så var det tema Tidlöst. Det var faktiskt det roligaste av alla knasiga och fantasifulla teman som hon haft på sina födelsedagar. Man skulle klä sig i en viss tidsålder - 80-talet till exempel, som jag gjorde! Det började hos Felicia då vi började förvandlingen bakåt i tiden - jag till 80-tal, Fika till 40-tal, Emelie till 70-talspunk och Felicia till 69-hippie!

Lousie hade hyrt en 1700-talsklänning som var fantastiskt fin och alla andra hade sjukt coola outfits! Det var verkligen kul att alla gått in för uppgiften :)

Vi åt tacos, chips och chokladpudding. Lulu blev nördigt glad över vår present (En handduk.. Hon fick annat oxå men handduken var favoriten :P) Av Alice, Emilia och Nattis fick hon en ascool skrivmaskin, aaaah! Vi spelade "jag har aldrig" och "truth or dare". Fick besök av en stenålderskvinna (Linnéa) - lugnt bäst utklädda! Och gjorde massa annat. Men, det som händer i Lulu's källare (the Chamber of Secrets!) stannar i källaren..

Vi vaknade och gick, konstigt nog upp, runt elva imorse och åt frukost. Trötta och slitna. Några timmar senare befann jag mig i omklädningsrummet och förberedde mig på träning, don't know why. Medn det gick faktiskt bra och var riktigt kul! Så värt det :D
Den här bilden mms:ade jag till mamma.. Hon tyckte det var coolt xD

Hos Felicia innan vi åkte (Fika var inte glad över att bli sminkad..)

Emilia körde på Grease-tema ;D

18-åringen!!

Emelie, Fika, Felicia och Alina

Carina "Pinuppa" och Emelie "Punkare"

Sen får ni inte se mer, moahahaha! Tack Louise för en grym kväll :D

Forrest Gump

2011-09-18 @ 18:16:04
Lulus fest var grym (kommer till det senare), alla var skitsnygga och jag tränade nyss trots att jag var inställd på att hoppa över den. Är DÖD!

Ska kolla på Forrest Gump och äta lasagne med pappa och syrran (mamma åkte till Manchester för några timmar sen)

Later!

Go grease lightning

2011-09-17 @ 12:04:36
Har haft den låten på hjärnan sen igår på musikalen, som var grym btw ;D Tom bättre än förra gången! Efteråt blev det en glass på McD's terass (skitkallt men mysigt) innan alla drog (varför?!) så jag, Emilia och Alice blev lämnade ensamma med alla greasers :) Så vi hängde med Linnéa ner till Saga teatern igen och satt och berättade spökhistorier på scenen tills jag var tvungen att åka hem..

Nu på morgonen har jag varit och tränat tigerligan, sjukt trött men de verkade inte märka det :P Kul var det iaf! Nu ska jag duscha, scrubba och smörja in mig i bus (brun-utan-sol), ska ju vara 80's brud ikväll på Lulus fest! Efter insmörjningen ska jag till mina grannar och tacka för lånet av Puben förra helgen och sen bege mig mot Felicia och Den stora förvandligen bakåt i tiden!
Go lördag!

Greeease

2011-09-16 @ 15:22:47

Nu är det helg! Lovely :D För tillfället befinner jag mig hos Felicia och väntar på Carina och Emelie och vill åka till Paris! Jag har kollat igenom alla Felicias bilder från förra sommaren, ååh!

Lite
senare ikväll ska vi kolla på Grease som Linnéa spelar i! Så kul xD Efter det blir det eventuellt en mini-utgång i Södertälje! Helt okej fredag alltså ;)


Trevlig
helg på er!

It's Friday, Friday

2011-09-16 @ 08:52:59
Freeeedag! (Hoppas alla fattat vilken dag det är nu) Ser verkligen fram emot helgen! Så mycket kul :D Dock kunde dagen börjat bättre, gick upp skittidigt för att hinna med en av de få bussar som går härifrån men när jag väl vandrat ut till busshållplatsen så kör j*vla bussen bara förbi!! Så irriterad! Så nu missar jag religionen.

Ikväll ska vi till Saga teatern för att se Linnéa som Patty igen i deras nya uppsättning av Grease! Kommer bli grymt känner jag :D Efter det blir det förmodligen en liten utgång i Södertälje (the major one blir nästa fredag på Ambassadeur)

Nu ska jag peppa mig själv glad igen med Eric Sa-ah-de!

80's..?

2011-09-15 @ 21:41:33
lördag ska Louise ha sin 18-årsfest och då ska vi klä ut oss till en tid. Jag ska vara 80-tal! Nu håller jag på att prova olika frisyrer och mammas gamla klänning (real from the 80's!) Asså.. Hahahahahaha, det är grymt fult!
Skitcoolt, verkligen..... NEJ.

Mer får ni inte se.. Än.

Definitely so true

2011-09-15 @ 20:54:06
från Flygvärdinnan (Carina, check it out!)

Avbabblad

2011-09-15 @ 19:12:12
Idag började jag 08.15 (och var därmed sjuuuuuukt trött) med svenska. Efter det hade vi beeptest på idrotten som start på vårat konditionsperiod där vi ska förbättra vår kondition och "hitta träningsformen som passar för mig". Hatar beeptest (om ni inte gjort det ska vi vara glada, det är hemskt) men det gick helt okej. Tog inte ut mig helt och hållet utan satsar på att kunna förbättra mig massa till nästa gång, haha!

Efter det skippade jag juridiken och naturen och åt lunch på donken med SK:arna ist :) Illa, I know. Men man behöver såna små avbrott från jobbiga lektioner ibland för att hitta motivationen. Och jag gick faktiskt på engelskan sen! (Då jag, liksom resten av klassen, satt som fågelholkar och fattade nada medans Gwendoline försökte förklara nån avancerad grammatik för oss)

Snart ska jag äta och sen plugga antingen engelska eller psykologi. Ringde Emilia nyss och planerade morgondagen, klagade på livets kostnadet (alltså faktiskta kostnader i form av money och inget annat) och klädångest! Så jag har fått babbla av mig så koncentrationen borde räcka ett tag iaf ;)

Later!

14 september

2011-09-14 @ 16:59:47
Idag är det onsdag (mitten av veckan), den 14e september och min fina Panda Louises 18-årsdag! En ganska bra dag med andra ord. Förutom att vi började 08.10 och avslutade skoldagen med naturkunskap (Hate it!). Men förövrigt bra! Ska ta och göra lite mat innan träningen och tvinga mig själv att plugga engelska..

Vi hade världens mest onödiga lektion på Jämförande rätten. Hela lektionen gick åt till att prata om kommande examinationerna på kursen. Först skulle vi rösta om vilken vi ville ha, sen ska vi ändå ha båda, eller så väljer vi eftersom kursen fortskrider hur vi vill göra.. Och vi kom inte fram till ett skit! Så irriterande.

Men förutom att pilla på min baby-iPhone så har jag inte gjort så mycket mer :)

Varvar ner

2011-09-13 @ 22:22:08
Med en kopp té, baguette-ändar som blev över från helgen (haha, supergott), resten av chokladkakan och Sex and the city! Är helt utmattad efter Friskis..

Sov gott folket!

Nu är det dags igen!

2011-09-13 @ 18:28:39



Friskis
och Svettis, you better prepare yourself! Dags att börja träna nu efter "sommaruppehållet". Jag och Lousie har ätit pasta och taggat med lite flippad Carola hemma hos henne!

Nu kör vi!!

Cocktailparty by Emilia

2011-09-13 @ 15:20:00
By Emilia

Towards the bank

2011-09-13 @ 10:54:02
Eftersom jag börjar halv två idag så ska jag försöka hinna med lite ärenden innan skolan. Måste till banken och fixa med konton och kort och så måste jag köpa ett skal till min iPhone och försöka fixa min outfit till Louises fest på lördag. Hon ska ha temat "Tidlöst" vilket betyder att man ska klä ut sig till en tid typ. Jag ska vara 80-tal!

Ikväll är det Friskis, igen! "Hellre dö än slapp" eller hur var det, Mikis?

Älskar min nya kopp med lock!

Systrami

2011-09-12 @ 23:15:05

PA, HP och JSK

2011-09-12 @ 23:06:26
Är något av vad dagen innehållit. Plus massa babbel om min fest, hihi, och planerande av nästa 18-årsfest xD Louise fyller på onsdag så det blir tredje helgen i rad! Awesome!

Idag så hade vi PA (projektarbete) och då kom Ida på den fantastiska idéen att vi ska göra en bok - om rubbade lagar - som projektarbete. Det kommer bli sjukt kul! (ida - Pacta sunt servanda!) Och vår arroganta och jobbiga lärare var fett positi till idéen! ..nästan så att man gillar honom lite. LITE.

Efter skolan åkte vi till Rönninge och åt pizza och kollade på Harry Potter and the Philosopher's Stone lite halvt spontant sådär.. Dock var jag tvungnen att åka innan vi sett klar eftersom jag hade träning (med JSK)

Så, nu har ni fått alla förkortningar förklarade för er.

Puben 110910

2011-09-12 @ 12:16:00
Här kommer fler bilder från i lördags!

I ♥ shopping

2011-09-12 @ 09:03:42
God morgon på er! Måndag.. Ny vecka, nya åtaganden. Känner mig inte helt utvilad efter helgen men det får gå ändå! Nu kör vi vecka 37!

Idag börjar jag 10.40 så jag har gott om tid innan jag behöver bege mig ut i regnet. Sitter och laddar med min I ♥ shopping-mugg som jag fick från tjejerna i klassen (love it!)
Ser helt likblek ut.. Men här är muggen iaf!

Hey, I'm eighteen!!

2011-09-11 @ 23:24:53
Jag valde att fira min 18-årsdag med ett cocktailparty, vilket gav mig en ursäkt till att få köpa en fabulous klänning och dessutom få hela mina kompisar att klä upp sig (mihi) Innan festen var jag supernervös över att det skulle vara för kallt eller regn. Men det blev perfekt!

Det var soligt, varmt och helt fantastiskt! Vi började med drinkar och mingel (själva cocktail-delen). Det var supermysigt, så otroligt fint väder! Efter en lång (hehe) presentöppning, fick massa otroligt fina presenter (tack så mycket!), så var det middag, såå gott! Sista sommarmaten för i år tror jag :) Och efter det tårta (som skars upp med min skoformade tårtspade!)

Lite senare när mörkret började falla så begav vi oss till Puben (en pub-lokal som mina grannar byggt av en lada typ) Då anslöt Alfred, Niklas och Axel oxå. Och så festade vi till sent på natten! Så kul!!

Det var den bästa dagen i mitt liv! TACK alla som var med och förgyllde min dag ♥
Mikis, syrran, jag, Emilia och Alice
Caroline och syrran
Mina fina klasskompisar

Elin och Josse

Les cocktails

Presentöppning (fick lite hjälp av sötkusinerna)

Felicia och Carina

SKOTÅRTSPADE!

Puben-häng

Snygga Mikis

En helt fantastiskt grymt perfekt födelsedagsfest!


R.I.P nine eleven victims

2011-09-11 @ 19:56:11
010911

Grymt!

2011-09-11 @ 14:54:18
God morgon! Jag och faster står och diskar till Avril Lavigne :D Är galet trött, mina fötter är döda och mitt hår står åt alla håll men jag är så lycklig! Min 18-årsfest kunde inte blivit bättre!! Så sjukt grym :D

Vi hörs om ett tag.. Ska fixa lite bilder tills dess! See ya xD

Getting ready!

2011-09-10 @ 13:14:19

Nu smäller det!

Den lever!

2011-09-09 @ 20:14:26
Min iPhone lever!!!!! :D

Strömavbrott..?

2011-09-09 @ 15:37:52
Dagen än så länge har varit ganska soft. Det var tydligen strömavbrott i Tumba så vi fick ingen lunch och therefore så blev eftermiddagens lektioner inställda (man får tydligen inte ha lektioner om man inte serverat lunch..) Så vi hade religion (jag ställde två frågor!) och svenska med betygsnack. Sen var det massa hemlighetsmakeri innan vi gick till donken för att kompensera den uteblivna lunchen. Skönt att helgen kom lite snabbare än den skulle gjort.

Dock så har vi en del att fixa till mitt cocktailparty imorgon! Har varit och köpt mynta, aprikosmarmelad och rosa tyll och porterat mitt mobilnr till min iPhone (nu ska jag bara komma på var och hur man sätter i kortet..) Nu ska jag städa mitt rum!

18!!!!!!!!!!!

2011-09-08 @ 17:58:02
Hey, I'm 18!!! :D
Jag med min nya iPhone 4, såå glad!!

Har haft en fantastisk födelsedag! Vaknade av sång och presenter från familjen, blev grattad av fina klasskompisar och har fått massor med fina sms! Fyra födelsedagssånger har jag fått sjungna för mig, familjen, klassen, engelskaklassen och Annela och Mikis med fler!

Nu ska jag fira med släkten och några grannar!

R.I.P. Stefan Liv

2011-09-07 @ 23:24:53

En stor tragedi för hans anhöriga, hans fans och hela hockey-Sverige!

Hit me baby one more time

2011-09-07 @ 17:05:33
Japp, lyssnar på Britney Spears med syrran, skriver labbrapport (något jag trodde att jag aldrig mer skulle behöva göra efter nian.. hate it!) och lagar Tortellini med pesto! Produktivt huh? :P Ska ta och städa lite eftersom släkten kommer imorgon (för att fira mig!!!!) Ikväll är det träning!

Vi gjorde typ ingenting idag, satt och hängde i Louises kök ganska länge, åkte ner till Södertälje och åt lunch och shoppade lite. Jag köpte en fin väska :D

Show me
How you want it to be
Tell me baby
'Cause I need to know now

Utebliven friluftsdag

2011-09-07 @ 08:28:00

Fick just reda på att vår friluftsdag är inställd och att de andra lärarna inte tänker pallra sig till skolan och undervisa oss. Så jag, Alina och Lousie sitter lite smått tafatt och okristligt trötta i Louises kök och dricker té. Vi skulle egentligen fått skjuts från Louises mamma så det är därför vi är här.

Nu
är bara frågan, vad ska man hitta på idag??

CAE Gold

2011-09-06 @ 18:26:32
I väntan på mat (pappa?) så kan jag meddela er att jag är hemma från skolan nu. en ganska soft skolddag har det varit. På historian så började vi med repetitionen och hade lite diskutionsfrågor och på engelskan fick vi våra böcker, CAE Gold, och började med grammatiken direkt. Jag vet att det låter skittråkigt men det var faktiskt kul. Eftersom jag i flera års tid känt att just engelskaundervisningen haft stora brister (läs: jag inte lärt mig ett skit) så var det kul att ha en riktig engelskalektion.

Efter maten ska vi ner till Puben, alltså lokalen som jag ska ha en del av min 18-årsfest i! Först ska vi vara här hemma och efter middagen och tårtan osv så ska vi ner till puben. Det är egentligen en fd loge (där man förvarade djurfoder, bor på en fd bondgård) men den är nu ombyggd till en pub, fett coolt!
Here I am btw.. Hej!

2 dagar kvar till min 18-årsdag!

Låååååång sovmorgon

2011-09-06 @ 11:24:26
Tagit en lång sovmorgon, ätit frukost, kollat på He's really not that into you, klätt på mig, sminkat mig, packat väskan, facebookat och nu bloggar. Allt det har jag hunnit med och det är fortf 40 minuter tills jag ska börja bege mig mot skolan. Fett segt!

Idag har jag bara två lektioner, Historia B och Engelska C. Efter skolan ska jag till "Puben" och kolla läget inför mitt cocktailparty på lördag, såå pepp!
Tror jag ska ta och äta nått till lunch innan jag går, får ju ingen i skolan och jag går till halv fem.

2

Blåbär = Antioxidanter

2011-09-05 @ 18:17:06
Hemma och taggar inför träningen, är sjukt trött. Skolan var tråkig och jag och Tamara blev typ skitsura på vår nya juridiklärare, han är så irriterande och principfast :( Imorgon börjar jag halv två, soft! Hörde jag lång sovmorgon :P

Nu ska jag trycka i mig några blåbär och packa trunken!

3

2011-09-05 @ 09:55:06
Har snott syrrans tröja och sminkat för tröttheten. Fit for fight!

Nu kör vi måndag!

Party and party

2011-09-04 @ 19:05:06
Igår firade vi att även Emelie har joinat den vuxna delen av befolkningen med dunder och brak. Och festande! Först åt vi i klassen på Roxy, asiatisk restaurang i Södertälje, massa mat. Det var buffé och jag tror att alla åt lite mer än vad vi borde, supergott! Sen gick vi hem till Louise och spelade Tjejmiddag (ett frågespel som hon fick av oss) och åt tårta! Lite senare kom Felicias kompisar Alfred, Niklas och Sami och joinade festen.

Jag tror att vi lyckades innefatta allt som en 18-årsfest bör innehålla. Det var sjukt kul! Väldigt mycket senare tryckte vi ihop oss i Niklas bil och åkte till Rönninge där jag, Emelie och Felicia låg och babblade tills tidigt på söndagsmorgonen. Helt perfekt!
18-åringen!
Dock så hade jag träning med laget i eftermiddags så jag fick typ slänga i mig frukost (vid 13) och bege mig hemåt så snart vi vaknat till liv. Träningen gick skit, var helt slut. Men det känns bra att ha gjort något nyttigt denna helg oxå :)

nu mår man som man förtjänar, helt död i kroppen och med huvudvärk, men det är det värt! Ska tagga inför kommande skolveckan, min 18-årsdag och mitt fantastiska cocktailparty med lite choklad och SATC!

Kom igen nu Sverige!

2011-09-02 @ 19:24:00
Bring it on, Hungary!

Sure, fotboll må vara okristligt tråkigt, men det är landskamp så det är bara att bänka sig! Och så kan man ju alltid hålla utkik efter snygga fotbollsrumpor ;)

Mucka inte med JU, SK och EK..

2011-09-02 @ 18:04:37
Har precis kollat klart på Grease, älskar den! Sjukt bra film, man blir så glad av den :) Idag har jag varit supertrött hela dagen, jobbigt att gå i skolan asså. Hade tänkt åka in och leta klänning i Sthlm men jag orkade inte. Så jag och syrran drog hem och kollade på film ist. När vi gick av bussen (och jag verkligen längtade efter att få komma hem och slöa) så började det ösa ner regn, skiiiiit! Blev helt dyngsur på bara några minuter :(

Just nu håller vi på att ordna vår studentskiva (I know, sjukt långt i förväg, but that's the way it is..) och vi hade tänkt skriva kontrakt idag med företaget, men det visade sig att deras avtal var riktigt illa formulerat och inte alls innehöll allt de sa att de skulle ge oss etc. Så efter att Fikas pappa, som är jurist, läst igenom det så konfronterade vi företaget och nu ska vi skicka in ett nytt förslag och så ändrar de avtalet. Man ska inte tro att det går att lura en juridik, en språk och en ekonomiklass..

Fredagsmyyyys!

Princessa

2011-09-01 @ 20:40:27
Huuuungrig! Har inte ätit middag än och lunchen i skolan smakade banan alltså inte alls gott. Lång skoldag var det iaf - idrott, religion, lunch, natur (med labb) och engelska. Det var japaner på besök på Tumba Gymnasium så SK var upptagna med det. Känns så konstigt att inte träffa dem på hela dagen.

Efter skolan åkte jag och mötte upp mamma i Södertälje för att kolla efter en cocktail-klänning till mig. För första gången i mitt liv var jag inne i en sån där affär där de säljer bröllopsklänningar och festklänningar, Princessa. Coolt! Hittade en snygg men den behövs sys in om jag ska kunna ha den. Ska kolla vidare lite men annars blir det den :)

Nu ska jag äta! Fiskgratäng, mums!
RSS 2.0