Gårdagen

2012-04-30 @ 16:47:18

Gårdagens skiva var GRYM! Rose Club var mysig, liten och det var fullt drag! Efter några drinkar, socialiserande och catch up-ande så blev det dans för hela slanten tills stängning! Då begav vi oss till Centralen där vi väntade på en buss som aldrig kom och tog tillslut första tåget hem istället! Vi kom hem till Emilia halv sju på morgonen och slocknade direkt!

Det var en awesome kväll!!

Suit up

2012-04-29 @ 22:13:52

Nu bär det av mot första skivan (för mig!) - Rönninges Suit up på Rose! Taggar på tåget med Emilia, donken-mat och tjejsnack!

Känner att kvällen kommer bli grym! Ha de bra på er ;)

Fika-time

2012-04-29 @ 13:30:21

Hej på er! Allt bra denna söndag utan ångest?? (börjar nästa vecka med två lediga dagar, woop!)
Just nu är jag påväg in till stan för att möta upp les bruds för en catch up-fika! Saknar dem lite för mycket för mitt eget bästa, haha!

Tjejmiddagen igår var superdupermyspysig! Haha xD Mycket bra initiativ Carro! Det blev massa mat, tjejsnack, chillande och filmtittande innan jag och Emilia ramlade in på mitt rum och somnade bums! Är så trött efter resan asså, bilder och resedagbok kommer ;)

Nu ska jag springa och attackkrama mina tjejer!!

Home sweet home

2012-04-28 @ 17:22:56

Hemma igen! Det har varit en grym resa! Tack fina klassen, JU09 forever! Hur tråkig (och jobbigt, åkte från hotellet 07) det än var att lämna mys-Haag och större delen av klassen, som stannar kvar över helgen, så är det skönt att vara hemma igen! Har massa roligt inplanerat den närmsta framtiden :D

Vi börjar med tjejkväll hos Carro med Annela, syrran och Emilia! Nu kör vi lördag ;D

Sweet sixteen

2012-04-27 @ 10:55:29

Grattis till världens bästa syrra! Sorry att jag inte är hemma och firar dig.. Vi ses imorgon :D PUSS <3

Btw, hade en grym natt igår och nu är vi påväg in till Amsterdam. Livet leker!

Utgång för att fira Juliana

2012-04-26 @ 22:55:13

In Hague

2012-04-26 @ 14:07:25

Vi har det bra här! Gårdagen innehållande besök på tribunaler, rättegångar och fredspalats var mycket intressant! Idag har vi pluggdag, jobbar med projektarbetet :)
Vi har dessutom kollat på livestreaming från Charles Taylor-rättegången, de har precis berättat om alla hans åtalspunkter, lång lista om man säger så..

Nu: lunch-break!

Ha det bra där hemma <3

Haag

2012-04-24 @ 06:17:38

PACKAR

2012-04-23 @ 21:39:07
Hallå där! Har haft en mysig och lagom lugn dag. Sovmorgon, kollade på när mina kompisar råpluggade japanska (asociala människor!), höll ett hyllningstal om fina laget, skrev ut projektarbetet, köpte en väska på rea, stannade kvar i skolan och hängde med mina fina (som jag kommer sakna så hääääääääääääär mycket i Haag!). Efter en Spaaks-fika med Louise, Felicia och Linnéa så var det barmark som gällde, så nu har jag träffat laget oxå!

Nu ska jag fortsätta packningen och vänta på att mamma ska komma hem så att vi kan äta middag! IMORGON ÅKER VI TILL HAAG!! :D

Fel

2012-04-22 @ 16:33:38

Hej, ville bara säga att min topp som jag hade igår INTE är orange utan rosa! Bara så ni vet...

Sorry för bilden Emilisen, men du är söt!

Worth it

2012-04-22 @ 14:53:06

Idag mår man som man förtjänar! Men gårdagen var grym, så det var värt det :) Kom hem från Emilia för ett tag sen, borde egentligen packa inför Haag eller plugga, men orkar inte.. The Switch funkar så länge :)

Försök kämpa emot söndagsångesten sötnosar ;)

Taggataggatagga

2012-04-21 @ 19:57:59

Har haft en supermysig och produktiv shoppingdag med mamma i Sollentuna centrum och Kista gallerian :) Studentklänningen och tre kavajer med mera -check!

Nu är jag hemma hos Emilia och har precis blivit sminkad! Nu bär det av mot Elin och Josse, tagga!

Ha en grym lördag på er!

Tacos-mys

2012-04-20 @ 19:43:36

Har haft en riktigt myspysig fredag! Efter skolan mötte jag upp tjejerna på Spaaks i Tumba där vi spenderade större delen av eftermiddagen med att prata loss om allt mellan himmel och jord. Sedan följde jag med Felicia hem och fortsatte babbla tills jag blev upphämtad av pappa.

Nu blir det fredagsmys!

Freeeedag

2012-04-20 @ 08:52:24
Det är så skönt att det är fredag! Har varit en lång vecka, trots att jag knappt varit i skolan och dessutom bara tränat en gång (illa alltså!) Men så blir det ibland. Trots lovet så har jag verkligen längtat till helgen, redan förra helgen faktiskt, haha! Och nu har jag ju även bara två korta skoldagar kvar innan Haag! Kommer bli awesome!

nu ska jag äta upp min frukost och gå ut i snö/regn-blandningen vi har till väder idag. Härligt!

God natt ♥

2012-04-19 @ 22:22:23
Äntligen! Nu är mitt jäkla research paper inskickat! Det känns så skönt. Har liksom hållt på med det hur länge som helst, tror vi började innan jul..? Galet länge i alla fall! Dessutom har jag planerat in lite pre-Haag-shopping och sett Brynäs ta SM-guld, stort grattis till dem! Så nu tänker jag gå och lägga mig!
Sådär lagom fräsch tillsammans med mitt älskade pluggsällskap Vitamin Well

Ses imorgon, då är det fredag ♥

Panikattack

2012-04-19 @ 18:22:55
Är dödstrött! Lång skoldag, mentalt ansträngande filosofi och bokredovisning på engelskan. Nu, när jag bara vill dra upp dragkedjan på min Ziperall hela vägen upp över ansiktet och slänga mig i sängen, så ska jag börja plugga. Måste göra klart mitt research paper idag annars blir det inte kul, hihi. Måste dessutom börja packa inför Haag fick hem planeringen för resan idag, panikattack nr 1!

Det är så mycket man måste göra innan resan, och när vi kommer hem så är det massa annat som ska göras och hinnas med. Varför flyger tiden iväg?! Panikattack nr 2! Fick tillbaka mitt CAE-test på engelskan, fick VG vilket förmodligen är helt okej men då fick jag en panikattack för att jag inte kommer klara det riktigt provet. Tänk om..? Panikattack nr 3! Usch!!!

Nu ska jag försöka ignorera alla mina i-landsproblem och korrigera min uppsats!

Kommer bli en lång dag

2012-04-19 @ 08:50:35
Hel skoldag - idrott, lunch, filosofi, naturkunskap och engelska. Puuh. Efter det ska jag raka vägen hem och pluggapluggaplugga och börja packa inför Haag (Det är ju snart!!)

Ha en bra torsdag på er!

Let's svettas lite!

Oh, those ladies!

2012-04-18 @ 23:31:25
Har haft en grym kväll med Wendy och Annette! Galet trevliga damer måste jag säga. Svårt att beskriva men let's say that Annette är väldigt amerikansk och Wendy väldigt brittisk. Så nu har man en inbjudan till London och en till Delaware, plus att Annette erbjöd sig att shoppa jeans och skor och ta med till oss, hehe (det är ju så mycket billigare där borta) Lovely!

Har haft en ganska lugn dag annars. Hade inga lektioner, korrigerade lite på research papret och åkte på studiebesök. Sen mötte jag upp Felicia och Linnéa (som var på skiva igår, avis!) med Carina, Emelie och Lousie på donken innan vi gick till studion för att hjälpa Felicia med hennes projektarbete i form av att agera modeller. Dock var jag ju tvungen att dra efter en bild pga. middagen. Men jag tror verkligen att Felicias bok kommer bli bra!

Nu ska jag skita i plugget (hade tänkt plugga lite nu men whatever som Annette säger) och gå och lägga mig! Nighty-night!

Dinner

2012-04-18 @ 19:06:43

Nu blir det middag med mammas två kollegor Wendy och Anette, från England och USA :)

Studiebesök

2012-04-18 @ 10:02:24
Hej på er! Gissa vad? Min lärare är fortfarande sjuk (Lalle, bli frisk!) så det enda jag har idag är naturkunskap, då vi ska åka på studiebesök till Stockholms Universitet, najs! Efter det måste jag åka till körskolan (Siriusly!) Och efter det ska jag vara med på Felicias lilla photoshoot innan jag åker hem och äter middag med två av mammas kollegor från UK och USA :) Och nånstans där måste jag plugga oxå.. Men whatever, you only live once huh?!

Känns som en helt okej dag!

Nä asså..

2012-04-17 @ 21:26:03
..nu ger jag mig för idag! Har förberett mig lite för vårt book talk på torsdag (har inte läst hela boken, busigt va?) och fixat med research paperet. Nu får det vara nog med plugg för idag. man ska ju inte ta ut sig helt och hållet så här precis efter lovet. Dessutom har jag absolut NOLL motivation.

Ska fylla i lite Au pair-ansökan och leta lite jobb istället. Hoppas att planera min ovissa framtid är mer motiverande än Gulliver's travels by Jonathan Swift.

17 april 2012

2012-04-17 @ 19:09:06
Rubrikbrist, ja! Har haft en mysig start på skolvecka, gårdagen räknas inte. Hade bara projektarbete, då vi tyvärr var tvungna att konstatera att vi inte kommer hinna klart med boken till Haag-resan (vi åker om en vecka!) men det gjorde tydligen inget. Skönt med lite mer tid innan deadline, trots att jag hatar att inte få saker gjorda...

Efter skolan mötte jag Olivia för en fika på Kaffestugan, som vanligt. Mycket trevligt och välbehövligt! När jag kom hem hann jag bara med att sätta på datorn och läsa igenom mitt korrigerade research paper innan pappa drog med mig ut på en övningskörningsrunda. Det gick bra, men jag insåg lite smått att jag har mycket kvar att lära. Glömde dessutom bort att gå till körskolan idag, illa Annika!

Men nu är jag hemma igen och engelskan väntar... Ha en trevlig kväll på er!

WHY GOD WHYYYYYYYY??!?!?!?!?!

2012-04-17 @ 09:23:06
DET SNÖAR!!!! Jag har varit i fjällen en vecka och det var mindre snö än hääääär! FML.
Ge. Mig. Vår.

Ska i alla fall plåga mig själv genom att bege mig ut i snön (okej, det har inte ens lagt sig meeeen det är principen!) mot skolan! Projektarbete, catch up-lunch och historia väntar! Och efter skolan möter jag upp Olivia för en fika och så tänker jag dra med henne till min körskola (måste boka in körlektioner!!)

Låter inte det som en ganska bra dag? Bortsett från snön.. Strejkar med vårkläder!
Har försökt sminka över min fjortis-bränna lite iaf (seriöst, sola aldrig med skidhjälm..), nu kör vi!

Kopplingen ja

2012-04-16 @ 21:39:40
Har fikat och babblat med Emilia, mycket som hänt under lovet... Efter det blev det träning med fina laget, catching up och babbel mellan övningarna - det är så det ska va! Och så körde jag till och från träningen. Med Josse, mamma och syrran som passagerare och tränarn i bilen bakom. Det gick bra bortsett från att jag glömde kopplingen på ett ställe, hehe piiiiinsamt.. Bad habit efter att ha cruisat runt i feting automaten i en vecka!

Nu blir det middag och kvällsplugg!
Nyduschad med pyjamas, fresh!

Catch up

2012-04-16 @ 15:55:04

Sticker in till Södertälje och möter upp Emilia för en catch up-fika! Saknar henne!

Sen kväll är det träning!

Här har ni en bild på mina fjällen-fräknar och fjortis-bränna :P

Hallå där

2012-04-16 @ 10:24:22
Nu är vi hemma igen! Back in the civilisation!! Fjällen är supermysigt, älskar att vara där. Skidåkning är verkligen avkopplande! Men Norrland med all ödemark måste jag erkänna är lite skrämmande. Missförstå mig inte nu, jag gillar männiksorna där uppe (what's not to like?!) men jag skulle aldrig klara av att bo där.

Vi har haft en awesome fjällenvecka (lite längre än en vecka till och med) i Lofsdalen! Mysigt som vanligt. Det var dock väldigt lite snö. Konstigt nog (eller irriterande nog) så var det faktiskt mest snö i Sthlm på hela vägen hem.. Nu får det bli vår alltså! Har varit så skönt med ett långt lov att vila upp sig på, nu ska sista gymnasietiden klaras med galans (haha, kan man säga så?) Dock inte idag. Fick sms från läraren imorse om att min enda lektion var inställd så nu sitter jag här. What to do??

Hoppas ni haft ett toppenlov och är laddade för den lite roligare delen av året!

Schtek!

2012-04-14 @ 13:50:31

Word

2012-04-14 @ 09:07:41

Fjäll-utgång på ingång

2012-04-13 @ 19:40:02

Syrran

2012-04-12 @ 13:00:50

Mysväder idag

2012-04-11 @ 17:48:21

Det var tider det

2012-04-10 @ 20:46:24

Helt random kom ett gammalt dagisfoto upp på facebook, haha! Alla barndomskompisar man knappt känner längre... Söta var vi i alla fall!

Kan ni hitta mig??

Trappers

2012-04-09 @ 23:10:54

Blir mestadels, eller ja enbart, mobilbloggning under veckan. Jag menar, vem tar med sig dator när ALLA har iPhone?!

Vi har det grymt bra här i Lofsdalen! Det har varit massa sol och massa mys! Dessutom har vi startat en ny trend - kvällspromenad (nödvändigt om man ska palla med att äta allt som bjuds..)

Ikväll hamnade vi nere i byn på baren Trappers. Efter en öl eller för min del Bacardi Breezer och att vi bevittnat en springnota började vi den långa promenaden hem igen. (seriöst, mycket längre hem än dit..!) Nu har vi slängt oss i soffan med chips och påskägg-leftovers och laddar för en ny skiddag ;)

Ha de bra!

Vi ba glider

2012-04-09 @ 17:33:30

Glad påsk

2012-04-07 @ 19:02:18

Lunchpaus

2012-04-06 @ 14:01:20

I bilen..

2012-04-05 @ 22:35:50

Vi drar till fjällen!

2012-04-05 @ 17:14:57

Skärtorsdag

2012-04-05 @ 08:48:00
Hallå där! Har slängt i mig frukost och nu bär det av mot skolan för idrott, lunch, filosofi och naturkunskap! Sen är det påsklov och fjällenmys som gäller! Väskorna är packade så vi drar direkt efter skolan, wiie!
Älskar att ha idrottskläder till skolan!

Medan jag schteker i backarna så får ni ha det bäst här hemma! Puss ♥

Packa till fjääääällen

2012-04-04 @ 22:58:13
Håller på att packa, drar till fjällen imorgon efter skolan! Ska bli såå skönt :) Men jag hatar som sagt att packa.. USCH.

Övningskörde till träningen, hade en grym (bra men hemsk) träning. Vi sprang långa rundan och körde backträning för att göra det hela lite roligare (läs: ASJOBBIGT) Men vi var så duktiga så man blir faktiskt lite stolt över vår förbättring! Efter träningen åkte vi till mormor och morfar och lämnade lite påsk-presenter (och vi fick påsk-pengar och godis!) Och sen så körde jag till Ica Maxi där vi trängdes bland alla andra godis-shoppare (Mycket godis det blev här.. Men det är ju påsk!)
Sccchhteeek!
Lofsdalen '11

Ska packa klart, kolla min diskbrocksplansch till naturen imorgon och skicka mitt RP till Andrew (pappan i engelska familjen) för kontrolläsning. Sen är det god natt ♥

Ut och spring

2012-04-04 @ 18:26:12
Började superdupertidigt imorse (okej då, 08 men ändåååå! fett jobbigt) Hade svenska, historia håltimme med PA-plugg, Grillen-lunch (dålig vana) och naturkunskap. Sen åkte jag till Rönninge och väntade på Olivia i solen med Felicia (och Linnéa ett tag). Det var supermysigt och varmt i solen! Sen fikade jag med Olivia och babblade loss, as usual.

Nu är jag hemma en snabbis och laddar för fysen. Känner att det kommer bli jobbigt idag...

Skjortdag

2012-04-04 @ 07:16:26

3e april 2012

2012-04-03 @ 18:13:17
Har varit en riktigt softisdag idag. Började 13.30 efter lunchning med Felicia. Kollade på en tysk film på historian och gjorde ett CAE Use of English-test på engelskan. Nu ska jag fortsätta med mitt RP, gjorde inget mer igår efter träningen. Chattade med Danni som är Au pair i USA istället! Gud vad sugen man blev på att åka!

Nä, plugg var det! 2 down, 2 more to go - sen är det lov!

Get me out of here

2012-04-03 @ 09:55:19
Lång sovmorgon idag. Har bara historia och engelska! Har spenderat morgonen med att kolla upp resor till sommaren, jag vill resaaaa! Ge mig sommar, sol och kletig solskyddsfaktor!

Nu ska jag till Felicia och äta lunch innan skolan, mys!
Blekfisen säger god morgon!

Word

2012-04-02 @ 21:23:12
Research paper-skrivandet har gått bra, är dock inte klar än. Men det är på god väg! Och träningen gick bra, vi sprang ganska långt idag (ingen koll på hur långt) men det gick bra och nu är man galet trött. Efter träningen körde jag omkring lite med mamma, syrran och Annela. Även det gick bra. Klarade (efter några försök, men whatever!) av att backa upp för en backe och vända, hihi :)

Ska jag ta en dusch och fundera lite på om jag orkar fortsätta med RP-skrivandet idag eller om jag ska spara det till imorgon.. Hej på er!
http://elaineeksvard.se/blog/

While I'm studying...

2012-04-02 @ 16:39:01

Legal systems

2012-04-02 @ 14:49:27
Plugg-time! Nu ska jag skriva klart mitt research paper! Det är prio 1 på listan, efter det kommer projekarbetet och svenskatalet (Sorry Lalle!) När det är gjort kan jag ta lov med gott samvete :)

Har laddat med myskläder (sjukt kallt ute idag), kaffe och spotify!

What if God was one of us

2012-04-02 @ 09:23:10
Ny vecka, dock bara 4 dagar - sen är det looov! På torsdag kväll så drar vi till fjällen, kommer bli så mysigt :)

Nu kör vi måndag!

Festligheter

2012-04-01 @ 23:17:00
Vi köpte "tårta" till Josse
Presentöppning av en väldigt glad, nybliven 18-åring
Emilia poserar - snyggo!
Fina flickorna
"Tror ni vi får plats två stycken i Timmys mössa?!" Svar: Ja
Emilia hällde grön karamellfärg i sin drink, dock syns det inte på bilden men den var "giftig"

Grym kväll som sagt! Värt dagens tillstånd ;D

Major outlet shopping in New Jersey

2012-04-01 @ 23:00:00
Fredagen spenderade vi med att shoppa loss! Vi gick upp tidigt, åt Seinfeld-frukosten, och satte oss på en buss till New Jersey och lyssnade på mysmusik hela vägen. Väl där, vid en galet stort outlet. Eller ja, det var inte ett outlet utan typ 300 outlet samlade i en liten outletsby, typ. Det var mestadels märkesoutlet vilket betydde att även fast det var 50% off så var det svindyrt, men det fanns några affärer man hade råd att shoppa i!

Vi spenderade hela dagen där, köpte på oss så många converse vi kunde (HALVA PRISET!!), suktade inne på Louis Vuitton, provade alla jeans som fanns (typ) inne på Levi's, köpte massa stilrent och klassiskt snyggt inne på Ralph Lauren och lunchade på nåt mexikanskt ställe! Det var en Annika-dag det ;D
Det blev inte mycket fotande denna dag.. Men här har ni några bilder på vårat försök till att stapla alla converse-lådor på papperskorgen, haha!

När vi, trötta och hungriga, kom tillbaka till NYC valde vi första bästa resturang vilket blev en italiensk sådan på samma gata som vårat hotell. Där blev det fisk, gin och tonic (usch!) och megamycket dricks (i New York så begär servitriserna dricks, man får inte välja själv hur mycket eller om man vill...) Great day anyway!

Voldy

2012-04-01 @ 17:42:28

@josefinsjögren

2012-04-01 @ 14:23:08
Gårdagen hos Josse var grym! Finns inte mycket mer att säga.. GRATTIS POSSIE! Hela helgen har varit supermysig med ringettisarna och igår även massa annat mysigt folk! Dagen spenderas slappandes at home!

Två bilder från gårdagen...
Josses bild
Annelas bild

Mer kommer, be so sure...

02.53

2012-04-01 @ 02:54:10

Awesome fest för Josse med massa mysiga människor! Måste göras om ;D

Ska sova nu......

RSS 2.0