Hemmaspa!

2012-01-31 @ 22:21:41

nelly.com

2012-01-31 @ 17:39:40
Har haft en ganska oproduktiv dag än så länge. På projektarbetstiden gjorde jag och Ida klart vår Hitler-plansch (till historian) och jobbade bara pyttelite med det vi faktiskt skulle. Skrev bara några intervju-frågor, nästa vecka har vi en intervju med vår fd, fd juridiklärare! Ska bli kul :)

Sen hade vi vernissage på historian med våra diktator-planscher, det var ganska kul men jag kan inte säga att jag paid much attention. Vi fick champagne och snittar (cider och chokladbollar) av Lalle (för att komma i vernissage-stämning, typ) Trevligt. Dessutom haf jag och Ida flertalet gånger försökt skriva ut alla folkrättsppx men misslyckats, hatar skolans datorer och skrivare!

engelskan fick vi jobba med vårat research paper (dvs. gå hem om vi ville) Så efter att ha snackat lite skit med Fika och hennes tyska-kompisar så åkte jag hem. Och nu sitter jag här och kollar klänningar på nelly.com (och drömmer om sommaren!)

Ska fortsätta kolla klänningar. Hallaa jag tar ju faktiskt studenten - jag får kolla klänningar!

31 januari 2012

2012-01-31 @ 09:04:54
Morsning korsning! Mår ni bra?? Jag mår faktiskt väldigt bra! Bävar lite för kylan man kommer utsättas för idag men jag har garderat mig med tjockkofta. Idag har jag en lång dag, trots sovmorgonen. 10.20-16.40. Men det ska nog gå bra :)

Ska jag läsa lite Mortal Instruments tills jag måste gå till bussen!
Hemskt ljus, I know.. (men jag orkar inte flytta på mig för en ynka bild!)

Tinar upp...

2012-01-30 @ 15:47:05
Har bottenfrusit, igen. Det är nog den här vinterns curse - att bli alldeles för nedkyld (varje gång man sätter foten utanför dörren!) Idag var det pga tågkaos. Jag slutade som sagt tidigt men tåget jag åkte hem med tyckte tydligen inte att jag skulle få komma hem tidigt. Fastnade i Rönninge och väntade på ersättningsbuss (som inte kom) för att sedan ta tåget till östertälje när de efter nån timme började gå igen. Skittåg!

Nu ska jag skriva lite om Hitlers bravader under sin tid vid makten och få upp värmen!

Soft

2012-01-30 @ 09:15:27
God morgon! Jag har sovmorgon idag, så skönt! Så nu sitter jag och äter frukost tilll My Chemical Romance och tittar ut på snölandskapet.. Det ser kallt ut. Vill inte bege mig ut i det om ca 20 min :(

Men det måste jag, ny vecka och nya tag! Positivitet! (Olivia! Vi måste träffas :O) Och just idag är det inte särskilt svårt att hitta positiviteten, hann skicka in naturuppsatsen igår (i tid!), har vunnit helgens två matcher stort och har dessutom inte folkrätt längre vilket betyder att jag får tillbaka mina sovmornar och tidiga eftermiddagar! Lots to be thankful for!

Printscreenade vklass igår.. Kolla dagens schema?!

Hoppas alla får en bra start på veckan!

Love it!

2012-01-29 @ 18:50:33
Kan man annat än älska Felicia som fixar så fin och perfekt design till bloggen, huh?! Jag älskar't!

Annars får man väl ta och ursäkta för dålig uppdatering under helgen. Igår så drog vi iväg till goda vänner på chilensk middag, vilket var mycket kulinariskt och gott, dock tror jag att jag aldrig varit mättare (ärligt!). Imorse var det upp tidigt för tigerligaträning, vi körde lite målvaktsträning så äntligen kunde jag briljera lite ;D Sen blev det till att dra till Husby Ishall där vi fullkomligen krossade Kista med 14-1! Lyckat!

Nu ska jag ordbajsa lite genteknik innan det blir söndagsmys!
Har äntligen laddat över NY-bilderna till min dator! Dessa är från Times Square :)

Våldgästning

2012-01-28 @ 16:25:53

Tjohosan! Felicia här. Tänkte att eftersom Annika har tjatat på mig i typ ett halvår om att jag ska fixa hennes design nu, skulle jag väl göra det också. Själv är jag väldigt nöjd, men (Annika, nu pratar jag till dig) hittar du några fel/konstiga saker som du vill ändra är det bara att säga till! Och nu kan du också lägga upp bilder med bredd 600. :)

Annars kan ni ju titta in på min, inte alls lika fina, blogg: http://bluberrie.blogg.se

28 januari 2012

2012-01-28 @ 13:39:38
Hej på er! Mår ni bra?? Tog en lång sovmorgon idag, så skönt! Jag behövde verkligen sova ut. Med en månad i skolan avklarad, alla folkrättslektioner gjorda och höstterminskurser avslutade och vårterminskurserna påbörjade samt 6 ringette-matcher spelade blir man lite trött. Men nu börjar VT2012 på riktigt!

Idag ska vi till Söderhäll's och umgås, vi ska dit redan vid 3 (vilket jag insåg nu är ganska snart). Förutom det hade jag tänkt hinna skriva lite på min gentekniksuppsats (som ska vara inlämnad imorgon), men nu verkar det osm att jag får ta det imorgon.. På ett sätt HATAR jag att sova länge!
Får väl sätta igång med smink och klädbyte!

12-4

2012-01-27 @ 22:22:40

Inleder helgen med en säker vinst, 12-4 blev det! Riktigt kul match :D

Nu blir det fredagsmys med familjen!

Folkrätt - check

2012-01-27 @ 11:16:45

Har haft den sista folkrättslektionen nu, kommer bli så skön att gå efter det vanliga schemat från nästa vecka! Har dessutom haft en konstig filosofilektion och nu teori på idrotten :)

Sen är det helg!

Shall I??

2012-01-26 @ 21:29:19
Har skrivit klart idrottsgrejen. Och ätit. Så allt går enligt planen.. Men nu är bara frågan, vad ska jag göra nu? Sitter och funderar på om man ska orka skriva lite på genteknikuppsatsen eller om man ska stänga av datorn för idag..?

Kanske ska börja läsa nästa Mortal Instruments-bok som jag lånat av Felicia?

Kaffe

2012-01-26 @ 18:45:43
Ser ni min NY-tavla i bakgrunden? I love it!

Samlar energi till att skriva klart idrottsuppgiften. Det är ju inte svårt så det ska nog gå. Dock är jag inte hurtigheten själv av naturen utan får ta och fejka lite hurtighet när jag skriver den (det är sånt idrottslärare gillar!) När jag skrivit klart den hoppas jag att nån kommit hem och lagat mat åt mig (y) orkar verkligen inte ställa mig och laga mat nu..

Har ni haft en bra torsdag??

Genteknik

2012-01-26 @ 14:39:29

Sitter och skriver om genteknikens påverkan av våra livsmedel, kul... NOT! Men det måste göras. Dessutom känner jag att jag måste ha något annat att tänka på än alla tankar från filosofilektionen.. "Vad är meningen med att jag finns?" och "Vad är döden?" vara bara några av de trevliga frågor vi fick som välkomstpresent. Filosofi kommer inte vara mitt fravoritämne. De flesta andra verkar tycka att det bara är att "flumma på" men jag bara hatar att det inte finns ett svar. 

Nu
ska jag återgå till Belgian Blue och genmodifiering!

Frön

2012-01-26 @ 08:39:09

God morgon! Om det är något jag älskar med mornar så är det sovmornar! Annars är jag en av alla de som knappt vet vad jag heter på morgonen.. "kom tillbaka vid 10!" Haha xD

Idag har jag sovmorgon vilket är mycket trevligt efter alla tidiga mornar lately! Sitter och äter en jätte frö-ig macka..
Ha en bra dag!

F&S

2012-01-25 @ 21:39:52
Idag har jag varit i skolan länge, åkte hemifrån redan 07.19 (skulle åkt kvar över, men vem passar tider på morgonen?!) Hade första Svenska C-lektionen, historia, lång lunch/håltimme som spenderades med att mobba att jag har en rosa plyschdress (och är blond = stereotyp-iskt) och kolla våra horoskop (och ladda ner horoskop-appar), naturkunskap och folkrätt.

Efter det åkte jag och mötte upp Felicia i Södertälje för att fylla på med energi på Nancy's innan vi åkte till Friskis & Svettis och dansade med Louise! Superkul!! Så synd att jag vanligtvis har träning på onsdagar (det är bara då det är dans). Nu sitter jag i min rosa plyschdress och ska intervjua mamma till idrottsuppgiften.

Nighty-night!

Stress och ergonomi

2012-01-24 @ 18:54:19
Sitter och skriver på min idrottsuppgift om stress och ergonomi. Det är verkligen inte det roligaste jag gjort, men det är åtminstone enkelt! Till skillnad från att skriva en English essay om olika rättssystem. Otroligt svårt faktiskt. Så himla svårt att formulera sig på den språknivån..

Ska skriva på här. Sen hoppas jag att mor min kommer hem snart, måste nämligen intervjua henne till uppgiften..

Projektarbete

2012-01-24 @ 11:14:13

Sitter i en av de många datasalarna och förväntas skriva på projektarbetet. I won't. Inte idag.. Jag är så galet trött! Snart slutar jag, mehe.. Mycket tidigare än jag egentligen ska :) Men då blir det till att åka hem och plugga, lite mer.

Det
har snöat massa ute och jag hatar det! Jag tycker att snön kan försvinna nu. Och nej, det händer inte supermycket roligt i mitt liv just nu :P Ska nog prata lite med Ida och låtsats plugga nu..

Tisdag

2012-01-24 @ 08:18:06

Folkrätt, once again!

Photo shoot

2012-01-23 @ 22:02:07
Vi hade en liten fotosession idag på träningen så jag pallrade mig dit, fast jag är sjuk. Vad gör man inte för konsten?! Haha xD Tror att hon fick fler foton av min röv än framifrån meeen det är ju utespelarna som ska vara i fokus! Det blir nog fint, ska ni se ;D ..och ni kommer faktiskt kunna de bilderna, vi ska nämligen göra roll-ups och sätta upp på SM och runt om i Järna (och om ni har vägarna förbi Järna kan ni ju hålla ögonen öppna.. Eller stängda.)

Jag har lovat mig själv att lägga mig tidigt idag, eftersom jag börjar 08.10 imorgon och det faktiskt var sömnbristen som gjorde mig sjuk.. Har läst igenom idrottsinlämningen lite, men nu ska jag inte göra mer för idag. Natti-natt!

Folkrätt

2012-01-23 @ 11:57:13
drar jag till skolan då för två folkrättslektioner.. Galet.
Kör på myskofta och UGGs en dag som denna

Vintermums..?

2012-01-23 @ 09:22:40
God morgon på er! Idag mår jag mycket bättre. Sjukt egentligen, för en dag sen var jag helt supersjuk och nu mår jag bra igen. Ska iaf till skolan idag (thanks to csn.. nä, skoja bara!) Så har redan duschat, sminkat mig och ätit halva min frukost när jag får sms från vklass om att min första lektion är inställd! Så nu börjar jag halv två istället.. Älskar't!

Vet inte riktigt vad jag ska göra i tre timmar riktigt.. Ska väl äta upp min Risifrutti vintermums, som jag inte tycker är supermumsig. Lite för söt för min smak.. Och dricka upp min otroligt syrliga färskpressade juice oxå och fortsätta lyssna på Spotify!

Första dagen på sista terminen.. VT2012, here we come!!

Nytta

2012-01-22 @ 17:47:59

När jag ändå bara ligger här...

Sömn

2012-01-22 @ 15:19:28

Ibland hatar jag mitt imunförsvar, och min rastlöshet! Har spenderat natten och dagen med att ligga sjuk i sängen.. Fick åka hem från Idas fest tidigt och spydde sedan i närheten av skolan på vägen hem.. Kul. Annars var hennes fest perfekt, hon hade till och med en chokladfontän (som jag tyvärr bara åt en chokladdoppad päronbit från..)

Nu mår jag mycket bättre men känner av all sömn jag förlorat den senaste tiden. Idag ska jag inte göra någonting, bara bli frisk!

Maskerad

2012-01-21 @ 17:00:09

Nu drar jag iväg och firar Idisens myndighetsdag!

Alvin och gänget

2012-01-20 @ 19:45:35

Nu har jag och lillkusinen varit på bio och sett Alvin och gänget, mycket rolig film! Hon är så himla söt. <3

Kvällen spenderas hemma med familjen, mys! Trevlig helg :)

MVG

2012-01-20 @ 12:26:39

Sådärja! Så har man genomlidigt två lektioner och fått ett MVG, efter en lång utfrågning av Nader, i religion! Så nu är jag som en urvriden trasa och ska proppa i mig lite Texas Chili med Felicia!

Friday morning

2012-01-20 @ 07:24:56

God morgon på er! Idag är det fredag, yes! Jag har bara tre lektioner och sen ska jag in till stan med tjejerna! Lite senare ska jag hämta min kusin från skolan och gå på bio :D

Friday roll on!

"Sing along to my stereo"

2012-01-19 @ 21:14:10
Har gjort klart religionsuppsatsen, yes! Nu är jag dock lite för trött för mitt eget bästa.. Hoppar omkring i min ziperall, dansande och sjungande till Gym Class Heroes. Jag misstänker att det ser mycket grasiöst ut! Ska hoppa av mig övertröttsöverskottsenergin och sätta mig och läsa lite innan jag går och lägger mig.

Sov sött folket (imorgon är det freeedag)!

Suits for every moment

2012-01-19 @ 19:00:20
Enda sedan jag vaknade imorse har jag velat krypa in i min ziperall och stänga världen ute. Är galet trött!

Ikväll måste jag skriva klart min fördjupningsuppgift i religion, blää. Men jag ska försöka göra några sista kraftansträngingar innan jag äntligen får sova! Ska bara fixa lite med Spotify först (plugg-måste!) ;D

Sleepy

2012-01-19 @ 08:27:16

Hrmpf.

Jag
är trött. Har massa plugg. Ska prata mig till ett MVG i svenska alldeles snart. Sen är det idrott. Har grov träningsvärk. Måste vara i skolan till fyra idag.. Ha en bra torsdag på er!

Goalie

2012-01-18 @ 22:57:39

Nu har jag haft årets träning! Timmy, Elins pojkvän och numera min målvaktstränare, körde slut på oss! Frustrerande när det inte går som man vill, men kul att lära sig nått nytt :)

Längtar inte efter morgondagens träningsvärk... Usch. Nu ska jag skriva lite på en fördjupningsuppgift i religion och läsa lite :) Imorgon börjar jag kvart över 08! Plugg, plugg, plugg! God natt på er!

Nanny Anni

2012-01-17 @ 21:05:07

Är inte jag en helt awesome barnvakt som lekt Twister, läst Dinosaurie-bok och nattat de små liven (och de somnade på första försöket!) Yes!

Dock har jag inget att göra nu.. Sitter pch pillar på mosters iPad, hihi :) Ska nog ta och göra té och läsa lite City of Glass! Ha en bra kväll på er!

Långtråkigt

2012-01-17 @ 11:29:27

Folkrätten i ett nötskal

2012-01-17 @ 08:21:26

Sitter på Folkrättslektionen, ska sitta här i fyra timmar.. Kul! Nä men det verkar ganska intressant men jag är inget fan av långa lektioner.

Nu kör vi tisdag!

In my pj's!

2012-01-16 @ 22:17:30

Har haft en superbra träning, alltid lika kul med JSK-girlsen! "Get of my yard, bitch!" (Josse!) Har inte pluggat nånting idag men det känner jag att jag förtjänar ;)

Nu blir det City of Glass i mina mysiga pyjamasbyxor, hihi :)

Tom Felton

2012-01-16 @ 17:13:52
from Felicia's!

Har haft typ världens mest onödiga dag i skolan. Irriterande. Men snart är det träning så jag får träffa fina laget!

Hudson River

2012-01-16 @ 10:06:40
Collegetröja, från Cubus

Ha en bra måndag på er!

0-10

2012-01-15 @ 22:38:34

Back on track! Plockade hem en säker seger i Husby ishall så nu är vi på banan igen ;) Det blev nollan för mig så det får man ju vara nöjd med! Dessutom gick det bra att dömma, cash flow!

Har precis ätit sen middag med familjen. Äter alltid ganska sent hemma, jag kan inte äta tidigt.. Nu ska jag sätta mig med City of Glass!

Laddar om!

2012-01-15 @ 14:20:20

Idag är en ringettedag! Först tigerträning imorse, nu ska jag tillbaka till ishallen för att dömma en flickmatch och kväll ska jag själv spela match mot kista.. Nä nu kör vi!

Först: mat!

Smoothie

2012-01-14 @ 17:16:49

Hänger med syrran och Carro, vi drömmer om resor, snackar om skolan och nätshoppar.. Nu är det mellisdags - smoothie!

Ha en grym lördag på er!

Hockey-time

2012-01-13 @ 18:35:28

Nu är det helg! Så skönt :) Klarade mig igenom skolan, fick veta att jag får MVG i både psykologi och jämförande rätt, yeey! Efter det blev det en sväng in till stan med Carina, Felicla och hennes lillasyster :)

Nu är det hockey-time med familjen och grannarna! Go SSK!

Fredag den 13e

2012-01-13 @ 08:00:04

Är redan i skolan, ska inleda kursen folkrätt/internationell rätt idag. Vi ska nämligen intensivläsa halva kursen och sen ska vi avsluta den i Haag i vår. Så hejdå till sömn och fritid för resten av januari..

Är så glad att det är fredag idag! Heeelg!!

Klar!

2012-01-12 @ 22:00:00
Nu har jag varit duktig! Är klar med svenska MVG-kompletteringen, ska bara kontrolläsa imorgon på lektionen innan jag lämnar in den. Har läst igenom min del av vår moral och etik-föreläsning till religionen imorgon och påbörjat fördjupningsarbetet i religion! Oh, yes ;D
Dags för té och City of Glass!

Vardagsboost

2012-01-12 @ 20:49:10
Vi hittade den här fina lappen på anslagstavlan i entren på skolan. Så söt! Det finns fina människor!

Freezing to death

2012-01-12 @ 17:20:22
Häller i mig varmt kaffe (bränner mig lite), har ziperallen på mig och har tänt massa ljus. Men är fortfarande inte varm igen. Mamma kom och hämtade mig vid tåget, men jag var tvungen att vänta lite innan hon kom och jag typ bottenfrös.. Hatar svenska väderförhållandena.

Jag hade inget samtal med juridikläraren idag, ska ha det imorgon istället. Och även engelskan uteblev så skoldagen har varit upphackad och kortare än förväntat. Så nu har jag ju mer tid att göra svenska uppsatsen.. Hehe, kul va? Nej men jag måste få den gjord, pallar inte att ha plugg över helgen!
Kan vara årets (förra årets) bästa inköp..

Torsdag

2012-01-12 @ 08:33:04

Sitter och äter frukost, börjar 09.40 idag. Skönt med lite sovmorgon, om än lite! Idag har jag nått underligt samtal som avslutar kursen i jämförande rätt, vet inte riktigt vad man ska prata om eller nått.. så jag kör på oförberett!

Två dar till helg! Nu ska jag fixa håret, klä på mig och borsta tänderna :)

Hmpfh.

2012-01-11 @ 21:38:11
Inte toppenhumör idag. Av förklarliga skäl, men det gör det hela inte bättre. Dessutom har jag gjort nått med min handled så jag kan typ inte böja på den utan att det gör ont :(

Gick upp tidigt imorse, var i skolan, hade håltimme, pluggade efter skolan med tjejerna, spelade match. Det gick inte superbra för nån i laget, vi hade varken turen eller flowet på vår sida. 8-2 till USK blev resultatet. Men nån gång ska man ju åka på stryk oxå.. Surt nu, men det tar vi igen! Nästa match! Ska INTE plugga nått mer idag.
Ont i handleden

Dusch-time!

Stream of consciousness

2012-01-10 @ 20:48:22
Har ansträngt min hjärna tillräckligt nu. Man får ju ta och börja lite lugnt så att man inte tar ut sig! Har dock bara läst igenom häftet och frågorna och börjat skriva på första frågan men ändå. That's enough for today :) Har dessutom hunnit med middag och skrattat åt syrran. Hon trodde att man ska säga "Dra alla över en kam" istället för "Dra alla över en kant", och jo (innan nån börjar argumentera emot mig) man kan säga alla över en "kam", det är det gamla sättet, numera är det vanligare med "kant" (jag har googlat). Men grejen är att hon menade en HÅR-kam! HAHAHAHAHA!

Typ dra alla hårstrån över en kam.. Knasbollen som förgyller min vardag! Nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig, börjar tidigt imorgon.. Natti!

Modernismens litteratur

2012-01-10 @ 16:52:49
...Och så var man back on track igen. Snabbare än man kunde ana. Lovet känns redan avlägset, plugget hänger över en men energin är på topp! Jag och Olivia började dagen, och terminen, med ett pep talk inför vårterminen! Dessutom skrev SK-tjejerna en lista med "mål" för våren. NU NI!

Hade bara en lektion idag, historia, där vi fick en föreläsning om de nya csn-reglerna (kort och gott; om man skolkar blir man av med studiebidraget) och fick läsa några artiklar om innebandypojken som lämnades i Uppsala för att han "spelade så jävla dåligt" och diskutera källkritiken runt fallet. Och engelskan var tydligen inställd.

Efter skolan blev jag upphämtad av mamma och syrran och fick skjuts hem, thank god! Nu har jag precis öppnat ett nytt Word-dokument och ska börja analysera Modernismens litteratur. Låter inte det som att det kommer bli en well spent eftermiddag??
Kaoshår idag

v. 2

2012-01-10 @ 10:37:43
Back to school, again. Men den här gången är det för den sista! Dock är det 6 långa månader kvar till studenten, men man får försöka hålla skenet uppe ;D ..vilket man kan göra genom att träffa människor som ger energi! Som jag ska göra nu innan skolan (börjar som vanligt halv två på tisdagar), nämligen fika med Olivia! Mys!

Nu börjar vecka 2 och vårterminen (typ)!

Lussebulle

2012-01-09 @ 22:48:34

Trääääningsvärk! Har precis haft lite hemmaspa och förberett mig för VT2012! Innan det var det träning som var mycket rolig nu när alla är på plats igen (y)

Nu ska jag proppa i mig lussebullar och varm choklad med familjen!

Vklass-ångest

2012-01-09 @ 17:03:03
Sista lovdagen idag. Örgh.

Har spenderat dagen med att mysa runt i min Ziperall, kolla på Devil wears Prada med syrran, läst ut City of Ashes och ätit chili con carne (mumma!). Ikväll är det träning, ska bli kul, Ida kommer tillbaka idag! Ska försöka komma på allt positivt med att skolan drar igång - som att få träffa tjejerna dagligen, komma framåt i livet, återgå till rutinerna och att studenten närmar sig. Och ignorera sånt som stress, plugg och projektarbetet.

Några timmar kvar av lovet.. ENJOY!

Speed up

2012-01-08 @ 17:36:36

Varför sakta ner när man väl har farten uppe?! Har sovit sjukt lite de senaste dagarna, vet inte hur jag orkar..

Igår kollade vi på tre Harry Potter-filmer, imorse tränade jag tigerligan och nu har jag precis tränar. Nu väntar middag med Söderhäll's ;D

Nollan

2012-01-07 @ 16:39:13

Är hemma frå ishallen nu. Det slutade med en fämte plats för mitt lag, vi vann mot SUS Challenge, jag höll nollan (Y)

Internmatchen mot det andra SUS-laget slutade diplomatiskt 3-3 :) Nu väntar jag på att syrran och pappa ska komma hem med mat och att Elin och Josse kommer hit för Harry Potter-maraton! Gillar't ;D

Seg i benen

2012-01-06 @ 23:17:28

Gick upp kvart i sju imorse... Dö! Har varit på cup i Solna hela dagen. Spelade mot massa finska lag, gick riktigt bra faktiskt! Nu ska jag sova, imorgon är det samling samma tid i Kista, match mot det andra SUS-laget (vi har delat) Aaah, hatmatch, haha!

God natt på er!

Trettondagsmiddag

2012-01-05 @ 15:39:19

Trettondagsmiddag hos farmor's coming up ;D

Btw, det snöar hörrni!

CbG

2012-01-04 @ 15:17:45

Drar in till stan och myser med tjejerna på CbG! Later ;)

Maaaaaaat

2012-01-03 @ 22:33:57

Ligger och läser City of Ashes och väntar på mat! Huuuuungrig!! Hade träning med SUS nu ikväll, i två timmar! D-Ö-D!

Catch up

2012-01-03 @ 13:05:19

Är påväg in till Sthlm med syrran, ska möta upp Carro och catch up lite :)

Ha en fin dag!

Summarize of 2011

2012-01-02 @ 14:06:12
ÅRET SOM GÅTT

- Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja!

- Höll du några av dina nyårslöften? Ja några av dem.. Inte alla dock.
- Dog någon som stod dig nära? Ja.

- Vilka länder besökte du? Tyskland, Turkiet, England, Finland och USA

- Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? En pojkvän, haha?!

- Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Den 10e september - Mitt lyckade cocktailparty (tack alla som var där!)

- Vad var din största framgång 2011? Faced my fear och började övningsköra!

- Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkyld typ en miljon gånger, mitt immunförsvar suger..

- Bästa köpet? Hmm.. Flygbiljetterna till England eller min Starbucks-mugg från NYC!

- Vad spenderade du mest pengar på? Sorgligt nog mat.. Tjockis jag vet :P

- Gjorde någon dig riktigt glad? Förutom mina underbara vänner? Mitt lag och min familj.

- Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Veronica Maggios "Satan i gatan"-album, Eric Saade och alla sommarplågor!

- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? GLADARE!

- Vad önskar du att du gjort mer? Umgåtts med familjen.. Känner att de har hamnat lite i bakgrunden under året. Ändring!

- Vad önskar du att du gjort mindre? Stressat upp mig.

- Hur tillbringar du nyår? Mys med finaste girlsen!

- Favoritprogram på TV? PanAm!

- Bästa boken du läste? En dag eller City of Bones :)

- Största musikaliska upptäckten? Att Tokyo Hotel inte är så hemska som jag trodde, haha.

- Något du önskade dig och fick? En underbar vecka i världens bästa stad - NEW YORK!

- Något du önskade dig men inte fick? Oj, typ.. Mer tid?

- Blev du kär i år? Kanske, lite.. ;)

- Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Firade med familjen, släkten och grannarna. Klassen sjöng för mig på religionen. Planerade min 18-årsfest (cocktailpartyt). Och fick min baby-iPhone!

- Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mindre bråk kanske..? Och mindre stress!!

- Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Glad och positiv

- Vad fick dig att må bra? Mina bästa vänner!

- Vem saknade du? Jag saknade några vänner under en period men de kom tillbaka sen!

- De bästa nya människorna du träffade år 2011? Har inte träffat så många nya.. Eller jo, men inte som jag skulle kalla "bästa" liksom.. Men vi i klassen, JU09, har kommit varandra nämrare vilket är kul!


2011 will always be remembered!

Ingenting

2012-01-02 @ 13:23:37

Idag ska jag inte göra någonting, typ. Har hängt framför teven med syrran (som kommit hem från Finland nu)! Resten av dagen ska ägnas åt City of Ashes (bok nr 2 i The Mortal Instruments), fortsätta spela wordfeud (addicted!) och ikväll är det träning!

Dagen efter...

2012-01-01 @ 18:32:20

Hänger med pappa :)

Frukost 1

2012-01-01 @ 14:10:46

Ska precis inta årets första frukost! Har haft en superbra nyårsafton här hos Felicia :D

Nu är man dock inte världens piggaste eller fräschaste..

RSS 2.0