2010

2010-12-31 @ 14:42:24

2010 är snart slut, dags att sammanfatta detta otroligt roliga och innehållsrika år! Det är väldigt svårt just för att det har hänt så himla mycket. Det här är lite av alla roliga och fantastiska händelser:
Jag har tagit ett SM-brons och två SM-guld i ringette, gått ut ettan på gymnasiet, jobbat med jurister på kontor, fått lön (hehe), varit i Frankrike och umgåtts med trevliga fransmän och fransyskor, varit på nattklubb i Frankrike, "lärt" mig surfat (med en snygg lärare, hehe), flugit massa, varit i England och hälsat på familjen, varit på bröllop i England, sprungit omkring i mysiga London med Felicia, börjat tvåan på gymnasiet, myst med laget (JSK), tränat massa med landslaget, spelat i flera olika lag, fyllt 17, blivit sjuk lagom till Ringette-VM i Finland, ätit pencilin men åkt till Finland iaf, haft the time of my life med SUS (Sweden United Stars), fått mina lata kompisar att börja träna med mig (hihi, skoja bara, så lata är de inte :P), inte riktigt fattat hur snabbt året gått och haft panik över julklappar, firat en supermysig jul, haft bästa mellandagarna ever, spelat massa ringette, sett We will rock you musikalen (igår).
Sjukt bra år!









Nu taggar vi för 2011! Gör det ännu bättre än 2010 och lev livet kära läsare :D
Gott Nytt År! Puss på er! ♥

Nyårsuppladdning!

2010-12-30 @ 17:01:55

Snart bär det av till moster för att sedan röra oss mot Djurgården och Cirkus och se We Will Rock You musikalen ;D Nu kör vi till tusen sista dagarna på 2010!

Awesome!

Tillbaka till verkligheten!

2010-12-30 @ 11:41:30
Har varit i en liten ringettebubbla de senaste dagarna, väldigt mysigt för oss ring1-nördar! Vi har spelat mot finska lag och mot kanadensiska lag, vi har förlorat, varit glada iaf (för vi är aldrig ledsna när vi får vara tillsammans och spela den sport som vi alla älskar), ätit massa hamburgare (den enda mat som fanns typ), gjort Bengt massa, spårat till tusen, gjort kaos med omklädningsrummet, lärt Nokia U16 laget Bengt och haft sjukt kul hela cupen!
Nu är jag supertrött, trots att jag sov till 11 idag, och mina ben känns allvarligt talat som gelé.. Men nu är det bara att peppa inför nyår imorrn! Ska dra in till Södertälje med syrran och Carro snart!

Ikväll ska jag och syrran på We will rock you-musikalen! :D

Nu kör vi!

2010-12-28 @ 09:32:00

NU NI!

Bengt på språng!

Nu kör vi match mot London och Nokiia!
Sweden United Stars går till attack xD

Stängt av hjärnan

2010-12-27 @ 22:29:51

Men det är ju trots allt lov.. Idag fick jag tydliga bevis på att min hjärna inte jobbar tillräckligt snabbt. Planen var en mysig dag med tjejerna i stan, med shopping, middag och Harry Potter 7.
Men när vi sitter på tåget påväg in till stan så ringer far min och frågar om jag vill ha skjuts till träningen.. Jag kommer först då på att, eftersom det är måndag, det är träning. (Vi har ju bara haft träning varje måndag i över ett år nu, varför skulle jag komma ihåg det?!) Och jag kunde inte hoppa över träningen eftersom vi har en cup imorrn, så jag kunde vara i stan i exakt 2 timmar.. Kul. Ibland blir man trött på sig själv!

Efter vi hade köat (jäääättelänge) för att fixa till det blev biobiljetterna så tvingade jag mina stackars (säkert besvikna, trots att de inte sa något) kompisar att gå till de affärer jag ville innan jag åkte. Jag hittade iaf en nyårsoutfit (ni får se på fredag) samt en dunväst (för 149 :-, jag ääääälskar rean!). På nyår, som traditionsenligt firas med trevliga grannar och mammas och pappas vänner, så kommer även Felicia och Lulu hit! Awesome!

Träningen gick
bra iaf, jag har inte tappat allt för mycket under julhelgen. Och äntligen så är mina skridskor bra igen, de blev jättekonstiga förra gången jag slipade dom. Kunde knappt åka på dem men nu är de fit for fight - precis som jag! Imorrn ska vi spöa Nokiia Ringette, från Finland, och London Ringette, från Canada.

Dagen
blev inte riktigt som jag tänkt mig.. Men helt okej trots allt!

Julen 2010

2010-12-26 @ 18:58:26
..är över. Sadly. Som tur är så var jag pepp på jul då jag vaknade upp på julafton! Julaftonen tillbringades hos farmor och farfar med hela släkten (jag har en ganska liten släkt). Det kollades på Kalle Anka, åts massa julmat (inte jag dock, jag är inget fan av den traditionella svenska julmaten), en tomte (pappa) kom och startade julklappsutdelningen då alla paket var öppnade så fikade vi, spelade bajsspelet (som kusinen fått) och sedan gick vi hem och kollade på film. Och mina två småkusiner var så gulligt upphetsade hela dagen!
Resten av julen så har det blivit ganska mycket tevetittande, mys med spel, lek med kusinerna och fika här hemma, har inte lämnat huset sedan julafton.. Haha.

Min jul i bilder:





Titta vad jag fick! :D

Nu har gullungarna och moster åkt hem till sig, imorgon börjar mamma jobba igen och jag har plockat ihop alla julklappar och satt dem på sin plats (har haft dem framme för beundran..). Julen är slut men nu börjar det roliga! Mellandagarna må vara få men desto större anledning att ta tillvara på dem! Shopping, ringette, sömn, musikal med syrran och moster (fick i julklapp) och massa bus med vännerna står på tur! Sedan kommer nyårsafton, min absoluta favoritdag på året!

Ska tvinga syster att kolla på Eclipse, med mig, som hon fick i julklapp!

24!

2010-12-24 @ 08:00:00

Sista luckan, nr 24!

Nöten ♥
Sötisen Alice, hennes första jul '05.

GOD JUL ALLA FINA!
Hoppas ni får en helt fantastisk dag :D

Btw, det är ett tidsinställt inlägg, jag sitter inte vid datorn på självaste julafton.. Någon måtta får det vara.

Långt ifrån klar

2010-12-23 @ 18:31:32
Ho ho! Jag har slagit in paket i över en timme nu, känns bra att det är klart nu iaf :D Dock så är det typ bara det jag gjort - handlat och slagit in de sista julklapparna. Städning, bakning, matlagning, manikyr och pyntning kvar..

Jo jag har fixat juloutfit oxå! Leggings, vit skjorta, rött skärp, mörkblå myskofta. Ni får se hur det ser ut efteråt. Det är en ganska soft outfit men den definerar min släkts julfirande ganska bra, mysigt och stressfritt. 

Julmusik på högsta och julgranspyntet fram! Nu ni!

Varför?

2010-12-23 @ 13:12:13

Jag läste nyss på Blondinbellas blogg att hon köpt Rörstrand koppar, och ja jag följer hennes blogg - slaviskt, varje dag.. Även vi har såna koppar som mamma fått från jobbet eller nått och mina föräldrars guddotter Carolin samlar på serien (hon är 19 år och otroligt mogen).
Jag har själv köpt koppar, fat och kannor till henne, men jag har alltid undrat vad folk gillar med serien?? Själv ogillar jag den väldigt mycket, men det vågar jag såklart inte säga till dem.
Den är tråkig och vanlig och kopparna har för smala kanter (inte gott att dricka ur dem). Jag vet inte varför jag har så mycket emot en porslinsserie, kanske för att den dyker upp överallt och folk prisar den hela tiden! Dessutom så är det ingen som köper den enda fina färgen - rosa!

Vi har den här färgen, äng. Det är även den värsta.. Har aldrig druckit ur dem.

En fin serie däremot är iittala! Det är min serie. Det finns inga fel på denna serie, den är rolig, annorlunda, man kan mixa dem på ett fint och coolt sätt..! Perfekt! Så nästa födelsedag önskas fina iittala koppar i blått, rött och vitt!


Den svartvita är inte så rolig men de andra!

UGGLA!!

Och det är ugglor och andra djur som motiv.. Hur mycket bättre kan det bli? Nej just det, det blir inte bättre!

Always the same story..

2010-12-23 @ 11:45:31

En dag kvar, sen är det dagen som alla väntat på i en månad typ - förutom alla engelsmän som firar den 25.. Själv så är jag ganska chockad över att det är imorgon och längar mest efter mina småkusiner, mellandagsrean och ringettecupen! Nej jag ska tagga till lite!
Imorgon när jag vaknar så ska jag vara pepp på jul, promise!

Idag så ska jag, liksom resten av Sverige, förbereda inför morgondagen. Införskaffa sista julklapparna, städa, baka och laga massa julmat, klä granen, måla naglarna och välja juloutfit!

En sak jag undrar är vad mina släktingar köpt till mig?? (Gud vad bortskämt det lät.. Men asså jag vet ju att de köper julklappar till mig, och jag till dom.) Jag har liksom inte önskat mig något speciellt i år.. Förutom en Iphone 4, som jag inte kommer få :'(
Well, I'll find out pretty soon..

Won't get one.. :'(

Igår så hade vi julavslutning på ringetten (dock så har vi träning på måndag så jag fattar inte varför..) och bjöd in hockey p97 på julbord och ringettematch! Vi mixade lagen och killarna imponerade faktiskt! De fattade snabbare än tjejer hur man ska göra.. (vad är det med killar och sport?!). Själv så var jag domare, ensam. Missade en del, men jag tyckte att så länge killarna bara tacklar varandra och tjejerna bara bitchar mot varandra så fick det va..

Nu ska
jag klä på mig och bege mig ut i kylan! Det var -26º C igår kväll!!!

23

2010-12-23 @ 09:30:00

Lucka nr 23!

It's getting closer..

Dan före dopparedan!

22

2010-12-22 @ 14:08:00

Lucka nr 22!

Harry Potter

2010-12-21 @ 23:58:05

Hejsan! Idag så var det Harry Potter-nörda hos Felicia. Så jag vaknade alldeles för tidigt för ett lov och åkte in till Södertälje och väntade på ett tåg, som aldrig kom, med Linnéa. Men vi fick skjuts av Lulu pappa, så snällt!
Väl i Rönninge så inhandlades frukost (hann inte äta eftersom vi skulle infinna oss hos Felicia okristligt tidigt).

Vi kollade på Harry Potter 5 och 6, i streck (:O) och insåg sedan att vi borde äta något, då var klockan typ fem.. Så vi tryckte i oss kebab och promenerade till konsum och köpte choklad.. Tjockt!
Resten av kvällen spenderades med "tjejsnack" medans Felicias 11-åriga lillasyster tjuvlyssnade utanför dörrren. 

Och så störde vi oss till vansinne på Umbridge (hon i rosa, för er konstiga som inte har koll på Harry Potter).

Nu blir det lite mer film (och resten av chokladen)!
Over and out 

21

2010-12-21 @ 10:27:00

Lucka nr 21!

Längtar till jul..

Nattuggla

2010-12-20 @ 23:25:30
God kväll på er! Idag är en sån där onödig dag när jag inte gjort någonting typ. Such a waste liksom.. Men det är lov så jag antar att det är okej att sova till halv elva, äta frukost framför Vänner och äta massa onyttigt. 
Dock så har jag tränat idag, så dagen blir godkänd! Just det, vi förlorade igår - 3-6. Lite surt men de var ett helt okej svar på deras 10-0 vinst förra gången. Vi var sjukt bra och nästa gång tar vi dom, beware USK! 

En sak jag älskar med att ha lov är att man inte behöver lägga sig tidigt. Jag är en riktig nattmänniska och oerhört morgontrött (till mitt stora förtret). Så nu ska jag ta och kolla på film, när jag väl bestämt mig för vilken..
Imorgon blir det Harry Potter-maraton hos Felicia med tjejerna, hur nördigt?!

Natti natti

20

2010-12-20 @ 11:58:15

Lucka nr 20!

Haha xD Hur gullig bild?!

4 dagar till julafton.. Helt gal1 :P

19

2010-12-19 @ 15:14:00

Lucka nr 19!

Snögubbe från förra året :)

Carro och syrran

2010-12-19 @ 12:11:28
Idag är det juniormatch mot USK, dags för revansch! Nu ska jag umgås lite med Caroline och syrran :D

Snyggingarna förra nyårsafton.. <3

18

2010-12-18 @ 16:12:00

Lucka nr 18!

My greatest wish.. New York!

Room styling

2010-12-18 @ 14:07:26

Det roligaste med att städa är att man får styla rummet efteråt!
Love it!


Skor som dekoration såklart!

Look what I found..

2010-12-18 @ 13:04:00


The original team! Första året vi spelade i serien.. Pluttiga vi var <3

12.17

2010-12-18 @ 12:17:15
God morgon! Ja klockan är 12 och jag säger god morgon.. Men vet ni, det gör inget för jag har jullov + det är helg så det är liksom dubbelanledning att sova ut! ;D
Idag så ska jag och familjen till faster och typ "fira jul" hos henne, för stackarn jobbar hela julen! Och då menar jag hela julen.. Tycker synd om henne. Men vi ska dit, och jag känner mig duktig för jag har köpt julklapp till henne (till skillnad från resten av familjen..) Fast egentligen så tror jag att det är bestämt att vi ska ha julklappsutdelning efter julen but still. 
Dock så misstänker jag att det kommer bli julmat och det är typ världens äckligaste! Nej inte äckligt kanske, but not my cup of tea anyway. Men ändå det är värsta I-landsproblemet, verkligen!

Sen så ska jag träffa Carro i kväll, yeey! Vi träffas alldeles för sällan.. Trots att vi är grannar :P 
Hennes pappa bor i huset bredvid oss men hennes föräldrar är skilda och hennes mamma bor i Nacka, så hon är bara här en del helger. Men för mig så har hon alltid varit en granne trots att hon bor på andra sidan av huvudstaden..  

Nu ska jag ta och inleda lovet med att städa rummet, bombnedslag! Kul va?

17

2010-12-17 @ 15:06:00

Lucka nr 17!

Hetalia (anime).. Lulus bild. söööt x)

16

2010-12-17 @ 12:54:15

Lucka nr 16! (en dag försent..)

Pepparkakshus! (och nej, jag har inte gjort det.. tänker inte ens låtsas :P)

LOOOOOOV!

2010-12-17 @ 12:46:59
Äntligen jullov! Har precis varit på avslutning i skolan, behöver inte åka dit på 24 dagar! Wiie xD
Sitter och dricker té hemma hos Lulu med henne och Linnéa, mys. Vi ska åka till Felicia snart och träffa girlsen för pulkaåkning! 
Jag kunde inte logga in på blogg.se igår.. Stör mig oerhört på det!

Jaja, nu
ska jag dricka upp mitt té och vara lite social :)  

15

2010-12-15 @ 17:50:00

Lucka nr 15!

Syrran julpyntade sin Twilight-affisch såhär fint förra året ;D Hon fick kreativiteten av oss två.. Vad fick jag?!

Rättegångsspel

2010-12-15 @ 17:25:44
Hejsan, idag så hade vi rättegångsspel på Straffrätten. Alltså vi lekte rättegång.. Jag var nämdeman (så jag behövde bara lyssna och avkunna dom, soft!). Det var faktiskt riktigt kul, men vi hade behövt lite mer tid på oss att förbereda.
Jag hade prov i matte oxå, det gick bra på alla moment förutom ett (jag fick hjärnsläpp, kunde engentligen).

"Rätten finner inga hinder för att inleda huvudförhandling"

Vet ni, nu har jag bara en dag kvar i skolan sen är det lov! :O Aaa, plus avslutningen på fredag då.. Men asså gud! Jag har gjort hälften nu, halva gymnasiet avklarat! Shit xD
Känns som att jag nyss börjat.. Kommer ihåg hur nervös jag var över gymnasiet före jag börjat. Nu känns det så avlägset :P Inget blev som jag trodde det skulle bli, haha! Det är mkt roligare :)

Snart ska jag iväg till ishallen och träna med underbara laget :D Men först lite fiskpinnar!

14

2010-12-14 @ 21:47:20

Lucka nr 14!

Småkusinerna klär granen, dagen före julafton, 2009. Vi klädde dock om den när de somnat, allt hängde på de lägsta grenarna.. :P 

God morgon!

2010-12-14 @ 09:20:46

Jag har precis gått upp och ska ta och göra lite frukost snart. Jag kan även medela att det är sjukt skönt att vara ledig! Jullovet, here I come xD 3 dagar kvar..!
Om några timmar ska jag åka iväg till Rönninge och plugga med mina kära klasskompisar (kommer bli massa plugg :P). Sen ikväll så är det Friskis & Svettis träning!

Vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess..
Later!

13 - Lucia

2010-12-13 @ 22:36:46

Lucka nr 13!

Så här snyggt luciapyntad var jag efter träningen idag!

Idag har Fredrika namnsdag så grattis till henne! Ja, hon heter faktiskt Lucia. Hur coolt?!

Luciamys med ringettebrudarna!

2010-12-13 @ 22:32:27

Idag är det Luciadagen, det betyder att det är okej att äta hur mycket lussebullar som helst, få panik över julklapparna och att det är 11 nätter kvar till julafton!! Om ni inte visste det liksom..
Har ätit tre lussebullar idag, tjock jag är :P Men som sagt, det är okej.
Jag var knappt medveten om att det var måndag och därmed skola imorse. Men jag vaknade till när min lärare talade om för mig och Felicia att vi får MVG i Affärskommunikation Engelska (A) *HAPPY*

Efter träningen så hade vi luciamys med (mera) lussebullar och glögg :D Blev även ett spontant luciatåg av de yngre i laget, fint! Vi hade tänkt ha glitter på hjälmen och runt magen, men vi fick inte :(

Tror jag ska ta och kolla på en film nu, jag är ledig imorgon förstår ni :) hihi.. 

Syrrans luciatåg '08, hon är the lucia herself! 

11 och 12

2010-12-12 @ 19:28:05

Lucka nr 11!

Lulu på bussen förra året innan pulkaåkning! Btw, vi älskar inte opera..

Lucka nr 12!

Mitt fönster, just nu :)

@ Lulu's

2010-12-12 @ 19:22:54

Gårdagen och natten spenderades i underbara vänners sällskap hos Lulu. Kvällen spårade totalt och var fantastiskt rolig! Men det som händer i Lulus källare, stannar i Lulus källare ;)
Jag är så sjukt trött att jag typ dör och helt slutkörd efter helgen, men det var en lyckad sådan!

I fredags så orkade jag inte blogga. Efter skolan så träffade jag syrran och vi hyrde film (igen) sen våldsgästade vi faster vår och åt upp hennes mackor och drack upp hennes oboy samt kollade på teve, bla Nobelprisutdelningen (vilket var astråååkigt :P).
Sen så tvingade syrran med mig och mamma på skojakt i Skärholmen. Vi kom hem tomhänta tre timmar senare, hon nobbade alla skor vi gav henne den lilla skiten! Sen så åt vi mat och dog lite framför teven..

I lördags morse så blev jag hämtad av Mikis kl.08 (!) och åkte på tränarutbildning (ringette) i Solna. Det var jätteroligt ;D Efter det så besöktes trevliga Sollentunavänner vilket resulterade i panikpackning och stress för att inte komma försent till Lulu.. Jag glömde kamera, strumpor och handduk :P Men det gjorde inget.. Sen var det bara in i dimman.. 

M-Å-S-T-E S-O-V-A! God natt på er! ♥

10

2010-12-10 @ 22:34:34

Lucka nr 10!

Jag och syrran i poolen på julafton 2007 då vi firade i Brasilien hos vänner!

9

2010-12-09 @ 17:29:52

Lucka nr 9!

Fin häst på Skanskens julmarknad förra året.

Idag fyller även min kära mor år, så grattis till henne!

Game day!

2010-12-09 @ 17:25:04
Ska alldeles snart åka iväg till Husby ishall för att spela match mot Kistaflickorna, ska bara slänga i mig lite middag först. Är astrött och fett opepp men det ska bli ändring på! TAGGA!


Vad gör vi? NU KÖR VI, tjejer!

The 31st of July 2010, part 3

2010-12-08 @ 22:22:31

Dagen efter bröllopet var dagen då jag och Felicia vaknade (alldeles) för tidigt och satte oss på ett tåg till den brittiska huvudstaden, London. Ingen av oss hittade för fem öre och det enda vi hade med oss var en karta, men allt gick bra! London är lätt att hitta i, även för två svenska blondiner..
En helt otroligt dag jag aldrig glömmer! Vi ville göra allt så.. vi gjorde det! Sprang runt typ hela London på 12 timmar.. Vi anlände 09 och tåget hem avgick från världens bästa stad 21, vi fick iaf ett halvt dygn där. Dagen gick alldeles för fort men vi hann med så sjukt mycket att man blir matt bara av att tänka på det.

Jag tror att vi gick på lycka och socker hela dagen, och satt stilla några få timmar (inne på olika McD's). Felicia, the photographer herself, tog självlart massa fina bilder och många fler än jag.. Så gå in på hennes blogg och kolla in finbilderna ;) http://bluberrie.blogg.se


07.22 på tåget. Sååå pepp på Huvudstadsbesök!





Stod på London Bridge och kollade på Tower Bridge..


Fina Felicisen med hennes coola kamera


McD's besöktes som sagt flera gånger.. Lika bra som svenska donken, näe förresten så var det nog bättre eftrersom man kunde beställa större meals.. :P

Vi gjorde massa mer men jag fotade inte så mycket, tyvärr! Men för att sammanfatta; Vi älskar London, tunnelbanan är bäst och inte alls svår att förstå, vi hade ingen aning om var vi var hälften av tiden men lyckades lokalisera oss tillslut (oftast med hjälp av filmer som Harry Potter och Sherlock Holmes), vi hade sjukt ont i fötterna när vi kom hem, jag förstår inte riktigt hur vi orkade.. 
Mer resebilder kommer!

8

2010-12-08 @ 21:57:52

Lucka nr 8!

Fina kusinplutten Alice visar sina fina (rosa) skor för tomten, hon var så stolt! Jag saknar henne så otroligt mkt! Och när hon var så liten.. Nu är hon 5 år och ska börja skolan i höst?! Och så saknar jag mina perfekta, röda naglar.. :P Bilden är från julen 2008.

7

2010-12-07 @ 22:45:12

Lucka nr 7!

Förra vintern, nånstans i Tumba.. Gillar bilden :)

I'm totally awesome!

2010-12-07 @ 22:40:00
I made it! Idag så hände något fantastiskt. Jag, Felicia, Linnéa och Lulu var och tränade FRIVILLIGT! Jag fick med mig Felicia, Linnéa och Lulu till Friskis&Svettis på ett gympa bas-pass. Som Felicia skrev på sin blogg "Annika har lyckats med något som ingen annan lyckats med förut" Alltså att få henne att träna. Jag är tydligen bra på att övertala. Hmm.. bra egenskap, hehe! 
Till min stora förvåning så var faktiskt roligt! Och så känner man sig alltid så duktig efter man tränat :) Beach '11, here we come! 

Annars så hände inte något speciellt intressant idag. Jag började 10.40 (hur skönt?!)! Ida bakade kärleksmums på latinen, sjukt gott (och kletigt) var det!
Usch, det kommer bli en, dålig mycket dålig, vana att äta massa socker-och-choklad-bombade bakverk varje tisdag. Hehe xD Men det löser sig nu när vi ska bli Friskis-nördar :P

Har tyvärr inte sovmorgon imorgon, ska lägga mig snart.
God natt! ♥

6

2010-12-06 @ 15:46:41

Lucka nr 6!

A wedding and much more! part 2

2010-12-06 @ 14:23:46
Felicia's come to town! Torsdagen den 29 juli åkte jag och Andrew till flygplatsen och hämtade upp Felicia (äääääntligen!). Vi åkte hem, visade huset och hälsade på pojkarna och Michele men sen var det bara att förbereda utgång! Vi följde med Michele till en pub där mammorna från skolan hade "sommaravslutningsmiddag" typ.. Mycket trevligt, god mat och jag fick äntligen använda mitt modersmål igen :P

Dagen efter så skulle Andrew och Michele på bröllop mellan deras vänner Emily och Phil. Och, tro det eller ej, jag och Felicia blev inbjudna på festen! Hur snällt?! Jag hade bara träffat dem tre-fyra gånger innan och de visste inte ens vem Felicia var.. Adorable, both of them!
Eftersom vi inte skulle komma förens på kvällen så åkte vi in till Manchester för lite snabbshopping, Felicia köpte klänning till bröllopet och så köpte vi en lite present (som en gest liksom). Jag hade redan varit inne och köpt en klänning några dagar innan. (Vem har med sig massa finklänningar liksom?!)
Sedan blev det paniklunch (vi gjorde snabbpizza men vi fattade inte riktigt hur deras gasugn funkade..) före manikyristen (I know, fancy!) kom och snyggade till våra naglar :) En dusch, hårlockning, sminkning, påklädning och allt sånt man måste göra före ett bröllop senare så blev vi upphämtade av Andrew och Michele och åkte till en superfin herrgård där festen hölls. 

Jag, Felicia och Michele. Jag hade en klänning från Vero Moda och skor frå H&M. (Jag valde Micheles outfit, vad tycks?)

Obligatiorisk spegelbild på toaletten..

Emily var såå vacker! Jag och Felicia stog och dreglade lite över hennes klänning, haha! Men efter ett tag så stod även vi och hoppade till Nirvana (med fler, så klart). Dock i väldigt höga klackar..

Så fina :) Kolla klänningen!!


Tårtan!

Följande morgon
bar det av till London, men det var inget vi tänkte på på dansgolvet. Part 3's coming up! 

Studiedag

2010-12-06 @ 11:13:43

Jag har studiedag idag! Men jag kommer behöva spendera hela dagen med näsan i skolböckerna, bara några få veckor kvar till lovet! Massor att göra tills dess, better get started!


Recension på
Harry Potter och mer resereportage kommer senare!

5

2010-12-05 @ 13:03:18

Lucka nr 5!

Andra advent idag :)

"That would be contraproductive sir!"

2010-12-05 @ 12:46:36

Hejsan alla glada! Idag är det andra advent och jag ska på Harry Potter!! Har längtat efter att få se den hur länge som helst! Dock så missar jag ungomslagets prestigematch mot USK, men ibland måste man göra proiteringar här i livet..


Nu ska
jag måla klart naglarna, sminka mig och välja kläder.. På 17 min! :O

Got to go..!

4

2010-12-04 @ 18:34:54

Lucka nr 4!

Förra julen (2009) då jag fick sprillans ny plock och demp, snygga va?

My visit in Manchester, part 1

2010-12-04 @ 18:28:18
Jag satt och kollade igenom bloggen och såg att jag bara börjat med att visa sommarens äventyr utomlands. Så här kommer lite bilder från när jag bodde hos familjen Swain i Manchester. Jag flög dit från Paris, då resten av familjen åkte hem till Sverige. Det var ett litet propellerplan som tog mig över Engelska kanalen, det var en upplevelse, lite skillnad från vanliga flygplanen jag flugit med (det låter mycket mer och man ser propellrarna).

Iaf så hade jag väldigt kul i Manchester, vi var på zoo i Chester, shoppade, var på bio och såg Eclipse, hade mexican night, passade de små pojkarna, hade barnkalas och mycket mer!
Sen kom Felicia! Men det tar vi senare..

Minstingen, William, och hans BFF matar fåglarna i en park.


Jag, Will (med vantarna på), Sam, Isaac och pappan Andrew på nått konstigt event i "byn".


Lite överredigerad kanske men fin :)


Gullepluttarna utanför Chester Zoo!


Andrews stolthet, hans sprillans nya Land Rover.

Sen kom Felicia och då blev det bröllop, London, Hard Rock Café och mer bio.. Part 2 kommer inom kort!

I'm a true shopaholic

2010-12-04 @ 17:42:08

Jag är galen i skor. Jag får abstinens av att inte köpa nya.. Inte bra! Men gårdagens inhandling var iaf lite okej, de var faktiskt på rea!


Som sagt.. Man kan ju inte bara gå därifrån!?

Kjol från Vila, 199:- Inte så fin på galgen men superfin på :D

Ni vet hur leggings ser ut, helt vanliga svarta.. Men supersköna!

"Ursäkta,

2010-12-04 @ 17:26:06
jag kunde inte låta bli att lägga märke till att du inte la märke till mig!" Hahaha, ska börja köra med den! Igår så orkade jag inte blogga, mer än julkalendern såklart ;D
Jag hade som sagt bara en lektion, som var ganska rolig faktiskt, sen åkte jag till Södertälje för att inhandla första julklappen samt hyra film. Blev Sherlock Holmes och Dear John, mycket, mycket bra filmer! Desutom så hittade jag ett par supersnygga heels på Dinsko, PÅ REA! :D Bara 99 kr!!  
Det blev en lugn, mysig hemmakväll igår med film och hemmagjord pizza, mums!

Idag har jag varit och tränat med SUS i Kista, trevligt trevligt! Efter så åkte jag, mamma och pappa på jack-jakt i Sollentuna Centrum. Mycket fint centrum :) Vi hittade ingen tyvärr men en kjol och ett par leggings. (visar shoppingen snart!)
Nu blir det lasange och mera hemmamys! Imorgon är det Harry Potter-time!!!!

Trevlig helg!

3

2010-12-03 @ 19:24:32

Lucka nr 3!

Bild från Google, Oxford Street i London. Där skulle man allt bra vilja julshoppa..

Morsning

2010-12-03 @ 09:49:54
korsning! Jag har bara en lektion idag, franska. Ska snart bege mig mot skolan. Jag tog sovmorgon enda till 09 idag, såå skönt! Känner att jag är lite friskare oxå (a)
Vet inte riktigt vad som händer idag, förmodligen "night-in" med familjen (typ länge sen man va hemma en fredagskväll..). Syrran är lite sjuk så blir kanske lite filmmys (ska dock sitta långt ifrån henne så jag inte blir sjuk :P).

Jag har tittat lite i bloggen och insåg att jag bara börjat på "I min resväska" från i somras. Frankrikeresan har jag berättat om men jag har helt glömt England! Det kommer snart :D

Nu ska jag dricka upp kaffet och sminka mig! Ha en fin fredag (och frys inte ihjäl)!

"Hur mår du Judit?" "Hej på er"

2010-12-02 @ 21:48:56

Jag och syrran har typ gravat ihjäl oss åt Comhems reklamfilm med Judit och Judit! Asbra! "Jag är döden. Och vem är han då?? Vad är det där för jävla skit regel?!" Hahahahahaha xD Se den!

Favoriterna!

Idag så
träffade jag Olivia efter skolan. Vi gick och åt på Sandys och uppdaterade varandra om vad som hänt sen sist :) Vi måste träffas oftare! Nu ska jag försöka göra en sista insats att plugga innan (skol)veckan är slut. Franska står på schemat..
Btw, jag har bara en lektion imorgon, franska. Sen är det freeeeedagsmyyyyys!

2

2010-12-02 @ 18:43:29

Lucka nr 2!

Söta Lulu på Skansens julmarknad 2009

1

2010-12-01 @ 21:09:49

Lucka nr 1 i min julkalender!

Bilden är tagen på julafton förra året (2009). Vi tog en promenad med fina grannar :)

Om 23..

2010-12-01 @ 16:58:36
..dagar är det julafton! Läängtar! Jul är mysigt :D December är nog den mysigaste månaden på året. Love it! Dags att börja shoppa julklappar och fina julkläder (y)
Funderar på att ha en liten "julkalender" här på bloggen. Jag brukar alltid ha de, typ på bilddagboken (då jag använde den) eller nån annan sida.. Tänkte att jag lägger ut en julbild om dagen fram till julafton. Vad sägs??

Idag så har jag varit en zombie i skolan, sov ingenting inatt eftersom jag inte kan andas pga min snuva :'(
Men förövrigt så var det en helt okej skoldag, börjde med vårat kommande rollspel på straffrätten, klassen blev utslängd från geografin och så hade vi högläsning av sagor på engelskan. Till sist matte, där jag för första gången på väldigt länge förstod (y)

Får inte träna idag, tyvärr men jag måste bli frisk ;D Så ist så ska jag jobba på mina läsloggar i svenska x)
RSS 2.0