Inte riktigt min dag..

2010-10-25 @ 20:39:25
Alltså allt är emot mig idag! Är trött som en björn, har ont som f*n (kvinnliga besvär) och har haft massa jobbiga lektioner..! Till råga på allt så har jag latinprov imorgon, H-J-Ä-L-P-! 
Jag kan inte ett skit till provet, I'm so screwed :/

Jag hade tänkt skippa träningen och plugga istället men jag kom på att det är ca en vecka kvar tills vi drar till Finland med breddsatsningen så jag valde ringette före latin.. :P

Dessutom så är det min tur att baka till latinen (vi har bestämt att alla i klassen ska baka något till eftermiddags-passet eftersom det är ca 3 timmar) Jag bara undrar, när ska jag baka?!
Plugget måste ju faktiskt gå före kakor..
Om jag nu får tid, så blir det nog en kladdkaka, funkar alltid :D Och jag har redan insett att jag knappast kommer kunna slå Idas brownies, Felicias chokladmuffins eller Linnéas chokladtårta..
Och ja, alla gör något med choklad! Ska väl tilläggas att det är en klass full med tjejer, bara två killar som får stå ut med våra tjejsnack, PMS-utbrott och flummiga skrattanfall..

Nu måste jag plugga som f*n! See ya later, aligator ;D

Fredagsmys @ Fika!

2010-10-23 @ 20:20:03
Gårdagen var awesome!

Älskar er <3



Vi låter bilderna tala för sig.. ;)

En halv miljödag

2010-10-21 @ 19:22:46
Godkväll. Alltså jag kom hem för mer än en timme sen men jag är fortfarande kall efter promenaden från bussen! Askallt ute nu! Usch vintern närmar sig.. Blev tvungen att inse att det är för kallt för converse nu :( Måste leta fram mina vinterskor, vilket är väldigt trevligt iof :)

Men det har jag inte tid med nu iaf. Jag har franskaprov imorgon, bläääää! Fast det känns som att jag fattar det mesta, vilket är väldigt ovanligt men skönt så här dagen före (a)
Ska läsa på personliga pronomen bara så är jag fit for prov ;P

Idag så hade vi "halv" miljödag i skolan, som tur var bara efter (miljö)lunchen. Oerhört tråkigt och väldigt onödigt! Jag kan verkligen inte bry mig mindre om miljön! Jag orkar verkligen inte engagera mig.. Det var föreläsning i aulan och jag har aldrig lyssnat mindre under en föreläsning förut, hihi.. Jag och Felicia satt och lyssnade på musik ist :P

Efter skolan
så lyckades jag och Felicia tvinga med Lulu till McD's :D Kärt återseende! Var fler veckor sen vi var där.. Lulu har något emot donken av oklar anledning.. Ibland så förstår jag mig inte på henne :P

I'll get back to le francais..

Och så blev det såhär istället..

2010-10-20 @ 22:39:14
Tanken var ju att åka och träna med landslaget i Solna men nej.. 
Före vi åkte så föreslog mamma att jag skulle fråga tränaren om jag skulle få spela något (det var tydligen träningsmatch) så jag skickar ett sms och frågade om jag "behövdes". 
Men får inget svar så jag messar andra målisen och hon tyckte att jag skulle komma så vi åker och hämtar Annela (granne som spelar i landslaget) och åker upp mot Solna. 
När vi kommit typ halvvägs så får jag svar från tränaren "Nej Linnea ska stå". Alltså jag behövde inte komma för att jag inte kommer få stå något. Alltså helt onödigt att åka dit. 
Alltså jag spelar ju inte i landslaget utan är bara med som extramålis så det är liksom okej att Linnea kommer före men jag var liksom redan påväg då!

Så jag fick ta tåget hem igen.. Mamma däremot var ju tvungen att stanna kvar eftersom Annela skulle spela (hon var ju lagom glad kan man säga..)
Jaa så kan det gå! Nu borde jag ta och fortsätta med franskaplugget.. Men jag vet inte x)

"J'ai donné ma beauté et ma jeunesse aux hommes, mais je donné ma sagessé aux animaux" a dit Brigitte Bardot

2010-10-20 @ 18:36:23

Pluggar franska, jag har prov på fredag. Blää :P 
Here you go så länge.. ;D


Snart bär det av mot Solna för landslagsträning, najs!

Min nya idol!

2010-10-19 @ 21:22:42

Jag säger bara Anna Anka! What a woman :O
Såg just hennes nya program på tv3 "I form med Anna Anka" och jag är bara så otroligt imponerad av kvinnan! Hon är typ 40 år men har en så otroligt vältränad kropp att man typ dör! Alltså hon är ju helt knasig och skrämmande men ändock! Impressive!

Min nya förebild :D

Tisdag, kl. 20.00, tv3. Watch it!

Socker i pannkakssmeten?

2010-10-19 @ 19:37:32
Hejsan! Gårdagen var mycket konstig. Jag gick till skolan (allt var som vanligt) och hade Affärskommunikation Engelska. Sen så blev jag typ yr och mådde illa så jag åkte hem och sov massa. Sen mådde jag bra igen.. Wierd!
På kvällen så åkte jag till JSK-träningen, alldeles för länge sen jag var där! Har saknat laget massa. Puss på er alla underbara JSKare <3

Idag så
hade jag latin, franska, straffrätt och mer latin.. En riktig nine-to-five-dag faktiskt :)
Latin är sjukt svårt, vi har prov om en vecka och jag fattar ingenting! Kommer faila hårt på provet!! :(
Men franskan var desto trevligare, vi spelade ett spel om länder typ, det var kul och bara sånt som man kunde. :) Fast vi har prov på fredag så franskan är ju inte superkul ändå -.-'
På straffrätten så pratade vi om sexualbrott, ja.. liiite jobbigt för läraren kanske.. :P
Och sen var det bara 2 timmar och 40 min latin kvar.. Som tur var hade Ida bakat, brownies med glasyr! Mumsigt säger jag bara..!

Sen så måste jag bara få uttrycka min åsikt om pannkakor.. Vi har haft en låång diskusion om det bland mina vänner. Många har socker i smeten, okej. Alltså det är bar konstigt tycker jag, socker har man pannkakorna - tycker jag! Men det är inte det som är det konstigaste, utan att folk har socker (igen) på de redan sockrade pannkakorna.. Och sylt!!!! Socker, socker och sylt! Hallå konstigt!
Jag förstår inte..

Min helg

2010-10-17 @ 19:54:19

Jag har varit helt offline i helgen, skönt det med ibland.. Men bara ibland!
I fredags så hade jag inget planerat för kvällen, tänkte ha en familjekväll hemma. Men icke sa nicke!
Jag, Felicia och Lulu drog in till stora staden och åt. Det blev American Bar & Steakhouse (långt upp på Drottninggatan..), som Felicias mamma föreslog. Mycket mysig resturang och god mat! Rekomenderas! När vi ätit kom Fika dit och vi satt och myste läänge!
Vägen till Centralen blev minst sagt underhållande då Fika och Lulu lekte att gågatan var en hinderbana, gav varsin peng till gatumusikant och var allmänt busiga, de såg ut som små barn! Sedan avslutades det hela med en pratglad Allingsåsbo på tåget..

I lördags var det träning i Sollentuna med breddsatsningen, sedan trädfällning och middag hos Runhellens, mucho trevligt! På vägen hem så åkte jag och mamma och köpte lösgodis (typ hundra år sen sist) och så hade vi filmmys! :D

Idag så tog jag en låång sovmorgon, det behövdes! Sen så var jag och syrran runt till alla grannar och sålde Newbody (säljer med laget). Efter det var det bröllopsmiddag hos mormor och morfar :)
De firar sin bröllopsdag varje år med att bjuda sina döttrar på middag, med samma mat som de åt på sitt bröllop! Så gulligt!
Toppenhelg måste jag säga! :D

Nu ska jag förbereda mig på kommande veckan med Memoirs of a Geisha och Indiana Jones!

Over and out!

L'avenir

2010-10-14 @ 20:51:31
L'avenir, the future, framtiden.

Jag har många planer för framtiden, ja alltså tiden efter gymnasiet. Eller rättare sagt, jag har för många planer för framtiden. Jag vill göra så mycket på så kort tid.
Jag vet redan innan idén har formats färdigt i huvudet att jag inte kommer kunna och/eller hinna göra allt. Och jag vet att jag kommer bli besviken på mig själv för att jag gett mig själv falska förhoppningar, men jag gör det iaf..

Några av mina framtidsplaner:
Plugga i London
Resa runt typ helt jorden (dock inte allt på en gång)
Plugga antingen International Law eller Business, eller båda..
Åka till Kina
Bo i New York
Ha en supermysg lägenhet
Ha en stor walk in closet
Göra en MBA i nått intressant ämne
Köpa ett par Louboutin heels
Bo i Paris
Lära mig franska flytande



Den som lever får se brukar det ju heta.. I think I'm gonna be disappointed :(

Nu ska jag iaf duscha, måla naglarna och läsa Memoirs of a Geisha.
Ha en fin torsdagskväll! 

Kaffestugan

2010-10-14 @ 18:52:58
God kväll! Jag fryser, äter piggelin och pluggar franska.. Trevligt värre ;D
För övrigt så hade jag prov imorse i Straffrätt. Det var typ det lättaste provet jag någonsin gjort..! Sjukt :P Kanske ska ta och bli jurist iaf.. Hmm.. Nått att tänka på ;) 
Sen så var jag och Alina superduktiga på idrotten, vi orienterade i skogen.. Ja, vi kom fram tillslut iaf :) Smörade lite med landslagsträningarna lite för läraren oxå.. :P Vi ska åka skridskor nästa vecka, på idrotten asså. 

Efter skolan så kände jag och Felicia att vi behövde en fika så vi tvingade med Lulu till Rönninge Kaffestuga, myyyys! Satt där ett tag och babblade och åt god kladdkaka (a)
Franskaplugg var det..

Hos Felicia i fredags.. Hihi x)

"Yttrandet ogillas av tingsrätten."

2010-10-12 @ 18:11:39
Hejsan! Idag så var vi på studiebesök i Södertörns Tingsrätt. Det var intressant, spännande, långtråkigt, lite dramatiskt och lärorikt. Lite av varje kan man säga.. :)
På morgonen så var jag och Ida på huvudförhandlig Grov skadegörelse. Det var det tråkigaste jag varit med om! Det var två killar som klottrat och åklagaren satt och förhörde en av killarna i TVÅ timmar, och gick igenom mer än 300 sidor..! Vi drog och käkade lunch ist för klottret -.-'
Jag och Ida satt på Wayne's Coffee i 1.5 timmar och drömde om framtiden (som, efter första rättegången, definitivt inte finns inom rättsväsendet) utan studenten och resor :D

Efter lunchuppehållet så gick vi på en misshandelsrättegång ist, den var intressantare!
Men det konstigaste hände när vittnet skulle vittna. Han var son till målsägande och när har kom in så frågande domaren honom om han ville vittna och då sa han "nej, jag vill inte lägga mig i det här", så domaren sa att han kunde lämna salen om han ville.. Weird! Varför kom han ens dit om han inte vill vittna?!


Det bästa med dagen var, förutom att vi slapp skolan, att vi övertalade vår juridiklärare att flytta fram provet till torsdag ist! *happy*
Men matteprovet är fortfarande imorgon och jag kan inte ett skit! Fuuuuuuck!

Ska nog ta och plugga lite..

Nuts just take up space where chocolate ought to be

2010-10-11 @ 18:32:33

Sitter och läser Memoirs of a Geisha (engelskaläxa) och äter geisha, passande va?! I ett försök att vara lite nyttig så köpte jag en liten chokladkaka :P
Men jag undrar lite grann varför den är 37 gram?? Varför inte 40g?? Jag hatar verkligen ojämnheter, asymetri och udda tal! Stör mig oerhört på det!
 
Nu drar jag och tränar! Later ;D

Tröttheten

2010-10-11 @ 16:47:44

Goddagens! Är typ sjuuuuuuuuuuukt trött idag. Det är typ det jag har att säga.. Helt okej skoldag, förutom tröttheten. Hade Affärskommunikation engelska imorse och det är alltid trevligt! Det känns som att det är det enda motiverande och utmanande just nu :D
Sen så kom jag på att jag skulle ha redovisning på svenskan om Världsspråken, shit! Blev oförberett och inte alls bra! Men whatever?!

Felicia Petterssons fina bild! Skolans korridor..

Kom hem nyligen och ska väl ta och plugga lite innan det är dags att laga mat och sen bege sig till Solna Is igen :P Varför variera sig när man kan göra samma sak hela tiden?!

Imorgon så ska jag till Södertörns Tingsrätt med klassen, ska bli intressant. Jag har aldrig varit på en rättegång förut. Blir förmodligen grovt bedrägeri och misshandel och ofredande tror jag, vi får välja själva.

Skönt att slippa skolan för en dag oxå ;D

Nä, plugg var det!

Landslagsläger

2010-10-10 @ 18:17:03
Äntligen hemma ifrån ishallen för den här helgen. Har varit på landslagsläger igår och idag. Trevligt trevligt! Igår var det i Järna Ishall och idag i Solna.
Är fantastiskt trött! Igår så var det uppstigning och frukost före 7, första ispasset började 9. Sen var det fys, teori och ispass igen. Däremellan fick vi underbart god lasagne och efter sista ispasset så fick vi grillat kött i baguette, awesome! Mycket rolig dag :D
Idag så var jag först på breddsatsningen och sen på landslagstränignen. Är rejält trött nu..

Nu blir det middag, plugg och avslappning ;D

3 poäng

2010-10-07 @ 22:22:30
Det pratas om att det blev vinst i kväll i Axa Sports Center!
Södertälje spöade tydligen Djurgården med 3-1, det gillar vi!


Natti natti <3

Parlamentarisk demokrati

2010-10-07 @ 21:04:48
är det i landet vi bor i. For your information asså.. Ja, jag sitter och skriver min jämförelse/analys av svenska och schweiziska statsskicken och det är såå otroligt kul! Ni skulle bara veta.. (y) Nej. Panikplugga-dagen-före är det närmare bestämt! Varför?! Jag måste alltid skjuta upp allt till dagen före.. Spelar ingen roll hur långt i förväg jag får uppgiften.
Dessutom så ska detta lämnas in senast kl. 11 imorgon, asså hallå! Vi har liksom lektion med läraren då! Då kan man ju inte lämna in den.. :P Sjukt!
Har även franskaläxa till imorgon.. Pust!

Just det, hade geografiprov idag. Det gick bra, tror jag :D Hann ju tyvärr inte plugga på så mycket igår kväll men tillräckligt hoppas jag ;)

Idag när jag var på bussen på väg hem så låg det en överkörd anka på vägen! Höll seriöst på att spy där och då! Stackars anka :'(
Men nog om det! Bara två lektioner kvar till freeeeedagsmyyyyys! gillagillagilla ;D

Rendez-vous!

Hihi, ja..

2010-10-06 @ 18:58:34
Så här skulle jag se ut om jag förstorade läpparna.. Hihi x) Good for you to know, huh?!

Charming.. ;P

"School is for loosers"

2010-10-06 @ 18:31:47

Plugg, plugg, plugg! Aaaah, jag har geografiprov imorgon och jag kan ingenting..! Jag har inte tid att plugga mer idag eftersom jag har träning (match till råga på allt). Sen så komer jag ju komma hem efter midnatt oxå.. :P
Och så har vi inlämning i svenska tills imorgon.. Shit!

Nu blir det till att äta och packa trunken.. Away to ishallen!, later xD


I'm Harry Potter,
shcool is for loosers.
I'm totally awesome!

Klipp och klistra

2010-10-05 @ 18:08:20

Good evening! Jag tog en paus från pluggandet och började mitt skokartongsprojekt! Jag har bestämt mig för att klä in mina skokartonger i fint papper och sätta en liten bild med skorna på! Jag får inte plats med allt i mina garderober så jag måste ha skorna utanför i rummet. Och skokartongerna är så tråkiga. 

Jag har sett på nån modeblogg att man kan ha skorna på bild på kartongen, det är ju sjukt smart! Annars så tar man ju alltid fel kartong.. 
Dessutom så kommer jag aldrig ihåg vilka skor jag har så det blir en surprise när jag öppnar en skokartong. Lite kul är ju det, känns ju som att man får nya skor hela tiden, men det är lite jobbigt eftersom man som sagt glömmer bort dom..
Så skor ska fotas och framkallas! Och kartonger ska slås in.. Väldigt jobbigt och tidskrävande.
Har bara gjort en hittills :P

Före:


Efter:

Tycker det blev bra :) Nu ska jag bara gör nåra till..
Vet inte om det ska va något band på den, men det får vara där så länge :D Ser ut lite som ett en present ;P

Vad tycks?!

Jo, här pluggas det!

2010-10-05 @ 14:55:12
Qui dit étude dit travail,
Qui dit taf te dit les thunes,
Qui dit argent dit dépenses,
Qui dit crédit dit créance,
Qui dit dette te dit huissier,
Oui dit assis dans la merde.
Qui dit Amour dit les gosses,
Dit toujours et dit divorce.
Qui dit proches te dis deuils car les problèmes ne viennent pas seul.
Qui dit crise te dis monde dit famine dit tiers- monde.
Qui dit fatigue dit réveille encore sourd de la veille,
Alors on sort pour oublier tous les problèmes.


Nej, jag ska börja plugga..snart! Men jag vill inte :(

Mobbning stinker, byt strumpor!

2010-10-05 @ 11:55:29

Hej på er! Idag har jag studiedag! Så skönt :D Dagen kommer ägnas åt plugg, plugg och plugg.. :(
Prov och inlämningar närmar sig, usch!
Skönt att få sova lite iaf, sov till 10 (a) Kom hem kvart i tolv igår.. Men nej, jag har bestämt mig för att inte klaga mer på att jag har så sena träningar på andra sidan av Stockholm.. Jag har valt att träna där och då får jag skylla mig själv. Jag kan sluta (i teorin) när jag vill.

Idag har jag myskläder på mig (är ju trots allt ledig!) bland annat mina nya sockor! Vi fick dom på ringetten i helgen, de är från Friends (som arbetar mot mobbning) och deras slogan är "Mobbning stinker, byt strumpor"
Men asså jag ha en känsla av att man snarare blir mobbad om man har dessa strumpor på sig. Än motverkar det..



Men visst är de lite söta ändå.. Hej.

Kanelbullens dag!

2010-10-04 @ 17:57:53
Idag är det kanelbullens dag! När jag gick på Rosenborg (min högstadieskola) så var det en oerhört viktig dag, den firades stort! Haha xD Nu kom jag faktiskt inte ihåg att det var kanelbullens dag förens jag fick det berättat för mig i skolan.. Illa!
Efter skolan så gick jag och köpte en Pressbyrå-bulle att fira med! Den var god :)

För övrigt så var skoldagen seg och innehöll två prov - affärskommunikation engelska och matte.. Blää! Matten gick skit! Hoppas på att engelskan gick bra iaf :)
Typ det som hänt idag.. Fika har färgat sitt underhår rosa! Awesome :D

Nu har jag precis avnjutit en ensam middag bestående av pyttipanna dränkt i ketchup, valet stod emellan pyttipannan och fiskpinnar.. Är jag inte en riktig gourment?! Min kära syster är på träning med laget i Järna med mamma och pappa jobbar. Tråkigt att vara själv men det är nog tur för dom att de inte är här, är otroligt trött och fryser rumpan av mig vilket resulterar i oerhört dåligt och lättretligt humör..
Om 40 min ska jag bege mig mot AIK-hallen.. Sent och segt men whatevah, jag har studiedag imorgon!



Over and out!

Shoes <3

2010-10-03 @ 20:42:45

Jag älskar att shoppa och är en riktig shopaholic! Idag så spenderade jag typ 1500 kr på två timmar.. (jag vet, INTE BRA!) Och det bästa av allt är skor! Finns inget bättre :D Idag blev det två par, i'm happyhappy!



Snyggingar från Tiamo, endast 300:- på rea!


                  
Kilklackar från Din Sko, 449:-

Åh skor asså.. Love it!

Baka baka liten kaka

2010-10-03 @ 17:57:58

Heej! Idag har jag varit i Södertälje med syrran och shoppat loss. En sån awesome känsla att spendera pengar asså, konstigt.. ;P Blev två par skor, en väska, ett par byxor och en blus :) I'll show you later!
Nu ska jag baka sockerkaka!

Bussyndromet

2010-10-02 @ 22:24:13
Igår kväll  blev det Inception (för andra gången) och McD's med Felicia och Lulu :) Felica blev dissad av sin framtida man, mannen i biljettluckan, men sen så såg vi honom på donken.. ;)
Roligt som alltid, love you girls! <3
När vi var på pendeln påväg in till stan så började vi filosofera om massa random saker (som alltid typ) och kom att tänka på hur många bussar man missat i sitt liv, och missar varje dag och varje minut! Lite smått stressande.. Bussyndrom.

Mycket bra film! Se den!

Idag var
det breddsatsningsträning i Sollentuna med fotografering! Min kompis Alexander var så snäll och tog lagfoto samt porträttbild på oss till våran "VM-broschyr".

The photographer himself, Alexander Runhellen! Bild från shoppingrunda under vår Paris-vecka '08

Efter träningen så blev det fika hemma hos fam Runhellen och massa planerande av kommande resor! :D
Vi ska åka till fjällen och USA tillsammans! Och så har vi ju ett påsklov att fullboka! Looking forward..

Sedan så blev det pizzamiddag och snart ska jag tvinga syrran att se på Pirates of the Carribean!
RSS 2.0