Felicia

2011-04-30 @ 18:40:00

"Alla har vi en tonårskille inom oss"
2011-04-29, minnesvärt!

Färdiga!

2011-04-30 @ 16:17:56
Nu drar vi och firar fina vänner! Ha en bra valborgskväll på er!

Kungligt bröllop

2011-04-30 @ 14:10:38
Igår var det kungligt bröllop i London! Mellan kronprinsen William och Kate Middleton. Jag följde det inte lika slaviskt som förra årets kungabröllop mellan vår egen tronföljare Victoria och Daniel, men man måste ju ändå kolla in klänningen och skvallret :)
Otroligt söt klänning, dock slår den inte Victorias.. But still, it's gorgeous!

"You look beautiful.." sa William när blivande prinsessan kommit fram till altaret.. Så gulligt!

Nygifta

Kyssen på balkongen i Buckingham Palace

Victoria strålade! Enkelt men sött. Jag vill oxå ha hatt!

Det är något speciellt med kungligheter. Mystiskt, betydelsefullt och traditionsenligt.. Det är som i sagorna, tycker jag. Mamma sa igår att hon inte skulle vilja vara kunglig - för att man inte har något privatliv, man inte kan göra vad man vill, inte kan ha ett vanligt jobb och inte får bete sig hur som helst (vilket man iof inte får, även om man inte är kunglig..). Jag skulle vilja vara prinsessa iaf, haha. Det tror jag egentligen att alla vill, iaf lite grann, innerst inne.

Ska ta och leta upp en groda att pussa på i hopp om att det blir en prins..

Sakura

2011-04-30 @ 12:56:22
Kungsträdgården, Stokholms mysigaste plats! Särskilt nu när Sakura-träden blommar :)
För ett år sedan, den 7e maj. Vi hade studiedag och drog in till Kungsan och bara myste.. Och utmärkte oss såklart ;)

Sovmorgon

2011-04-30 @ 12:10:58
Tog en lång sovmorgon idag, gick upp för 40 min sen. Vaknade till runt 10 när Fika messade och undrade om jag skulle med in till Kungsan, det är Körsbärsblommans dag idag nämligen! Var ju där igår och det är galet fint där nu :D Jag hade gärna följt med men med tanke på att jag låg och sov när hon messade och att jag ska till Runhellen's för major födelsedagsfirande typ fem så går det tyvärr inte.

Ska ta det lugnt hemma idag tror jag :) Måste både städa och plugga med dock lockar solen mer än tråkiga inomhussysslor..
I Kungsan för ungefär ett år sen.. Vi döpte den till Kurt :)

God morgon på er!

One year to go

2011-04-30 @ 01:20:53
Idag när jag och Felicia var inne i stan och hängde lite i Kungsan bland sakurablommor och vårklädda statsbor så åt vi årets första mjukglass. Vi gick till Gallerian och köpte på American Cookies, oh my god vad gott det var! Jag köpte i bägare med chokladcookies, godaste jag ätit på länge (y) Köp det om ni är i stan! Var tvungen att ta en bild på den, ser den inte delicious ut?
Muuums!

Om ni inte noterat det så var det dessutom mösspåtagning för alla studenter idag. Gud vad deprimerande det var! Jag vill oxå!! Alla gick omkring med sina fina vita mössor och ett euforiskt leende på läpparna.. Ååååh! Men om ett år är det vi som springer omkring och utstrålar lycka! Haa, vad jag längtar!

1 år!

På ett berg

2011-04-30 @ 01:02:25
Har haft en supermysig kväll med de bästa! Vi stationiserade oss på ett berg vid en sjö och grillade korv och skitsnackade (typ "girls talk" - obligatorisk på en tjejkväll). En händelserik kväll, jag råkade tappa coca cola-flaskan i vattnet, Fika visade oanade hjälteskills och Felicia och Lousie slängde ur sig massa roliga kommentarer!

Efter några timmar blev Fika lite rastlös och började elda lite på engångsgrillen, det slutade med att typ ett halvt träd eldades upp. Sedan stank vi alla rök!
Vi drog hem ganska tidigt, tror att alla är lite knäckta av att skolan är igång igen.. Galet trött! Men det blev en underhållande (som alltid) tågresa hem, de runt omkring oss måste trott att vi var packade, vilket vi inte alls var! Bara otroligt trötta och glada :D

Underbar kväll tjejer! Ni är bäst ♥

Lovely!

2011-04-29 @ 15:57:48
Är hemma och vänder en snabbis. Ska snart bege mig mot Skogås och Fika där kvällen ska spenderas på ett berg, grillning och mys! Har precis varit och tagit spruta, det gjorde skitont! Varför? Det brukar inte göra det, men detta var hemskt..

Efter två ganska softa lektioner åkte jag och Felicia in till Kungsan och firade helgen genom att fotografera sakura-blomningen (körsbärsblommor) och äta årets första mjukglass, gudomligt gott :D Stockholm är världens finaste vårstad!

Mot Skogås!

"Firar man inte påsk i Turkiet?!"

2011-04-28 @ 22:13:00
Har äntligen fått alla (500) bilder från syrrans kamera. Ska göra ett "I min resväska"-reportage inom en snar framtid. Men så länge får ni några utvalda bilder att beundra ;)

Mer kommer, be so sure!

Att plugga juridik..

2011-04-28 @ 19:28:38
Är otroligt.. ansträngande! Man behöver så mycket förkunskaper för att hänga med om man säger så.. Det är massa komplicerade ord, begrepp och filosofier man måste förstå och/eller kunna utantill, i princip. Inte nog med begreppen man ska även kunna utläsa alla rättskällor (typ lagar och förordningar etc). Det låter inte så svårt att läsa lite lagtext i en lagbok, men tro mig, det är väldigt svårt! Dessutom är typ all information antingen för komplicerad (för mig :P) eller för vardaglig (förenklad) för kursen allmän rättslära.

Börja aldrig studera juridik! ..Eller jo, gör det! Det är något av det roligaste jag gjort, men det krävs otroligt mycket hjärnkapacitet (vilket jag inte känner att jag orkar frambringa just nu). Ska besvara frågeställningen "Vad är rätt" till på onsdag. I am so dead!

Jag (är otroligt opepp) med min bästa vän - lagboken

Såhär långt har jag kommit med uppsatsen..

Samarbete

2011-04-28 @ 18:03:03
Längsta dagen efter lovet (och även veckans längsta) idag! Skola 08-16, gaalet länge ju! Sjukt jobbigt. Det jobbiga är att lektionerna är skitsega, vi gör liksom ingenting typ, men sen har vi sjukt mycket plugg att göra hemma, typ inlämningar och sånt! Irriterande.. Haha, gud vad neggo det där lät :P

Men jag är faktiskt på bra humör idag (tro det eller ej). Min och Fikas idrottslektion, med tema samarbete, gick bra -trots att klassen var lite underrepresenterad, vi fick MVG! Dessutom fick vi reda på hur idrottsprovet gick och jag fick MVG på det oxå, hej lycka! Och när jag kom hem hade syrran bakat kladdkaka, mums!

Nu blir det lite plugg men inte särskilt länge.. Känner att jag inte har tillräckligt med energi för att plugga hela kvällen. Kanske tar och lägger ut lite bilder från Turkiet senare!

Systrami

2011-04-27 @ 20:07:00

Grattis bästaste syster på 15-årsdagen! ♥

Planering

2011-04-27 @ 19:09:01
Om det är något jag gillar så är det att planera! Det är kanske lite konstigt, men heeello alla har sina konstigheter.. Jag gillar to do-lists, scheman och främst min älskade och slitna kalender! Ja, alltså det jag gillar med dem är när de är fyllda och man verkligen måste tänka efter riktigt för att kunna hinna med allt. Jag gillar till och med att stressa, haha!

När jag väl hittar en tillräckligt bra så ska jag köpa mig en riktigt fin filofax! Har velat ha en superlänge, men eftersom man har den flera år så måste den ju vara perfekt..

Har precis skrivit en ny to do-list, den förra var så kladdig och otydlig så det var dags för en ny! Det viktigaste är ju att listan är tydlig :)

Nu ska vi fira syrrans 15-årsdag!

Försurning

2011-04-27 @ 13:49:29
Är hemma igen efter en kort dag i skolan, endast en lektion och lite planerande av idrottslektion. Jag och Fika ska hålla lektionen imorgon och klanten har gått och piercat sig så hon kan knappt prata.. Jaja, jag får sköta snacket då :P

Har massa plugg att göra, vet knappt vart jag ska börja.. Skippar nog träningen idag, dels pga tidsbrist och för att en springrunda i en skog full med pollen är inte vad jag behöver mest. Får använda vår urgamla träningscykel om jag hinner ist :) Ikväll blir det till att fira femtonåringen ;D
, plugga var det!

Fifteen

2011-04-27 @ 08:44:29
Har sovmorgon men var uppe tidigt iaf för att sjunga för henne (stackarn) och gratta henne på rätt dag! Lilltösen fyller 15 idag! För tillfället är jag i chocktillstånd.. Insåg just att hon nu är lika gammal som jag känner mig, haha!
Hoppas att hon får en fin födelsedag iaf!
Såhär fina är vi! Bäst, snyggast och grymmast ♥

Snart ska jag bege mig till skolan för (observera!) en lektion! Onödigt eller skönt? Naturkunskap sen lite idrottsplugg med Fikisen sen blir det till att plugga rumpan av sig hemma innan fysen. Nu är det igång igen..

Inte friskis bara svettis

2011-04-26 @ 20:48:32
Ligger i sängen och dör sakta men säkert efter kvällens friskis-pass. Jag var helt borta under passet och fattade typ ingenting av övningarna, tack vare skolstart och mensvärk. En del har det bra alltså.. Dessutom var träning kanske inte det bästa för min förkylningsartade pollenallergi.. Men jag kan iaf vara stolt över att jag faktiskt hartränat!

Idag hade vi sista latinlektionen, skönt men lite vemodigt - det har faktiskt varit otroligt underhållande! Men nu väntar tisdagseftermiddagar i frihet, inte helt fel :D Imorgon har jag bara en lektion mellan 10.00-11.30 (sovmorgon yeey!) Så då kan man ta tag i det växande pluggberget, uscha mig!

Nu: Dusch. Sen: Filt och choklad!

Örgh

2011-04-26 @ 08:28:18
Sitter och äter frukost och lyssnar på David Archuleta, skön morgonmusik! Snart är det degs att bege sig mot skolan, so not pepp :P Men idag är det sista latinlektionen (yeeey!) och Friskis så det ska nog gå bra iaf :)

God morgon!

Mamma Mia

2011-04-25 @ 21:23:47
Tog en sväng förbi Felicia efter middagen hos mormor och morfar, trevligt trevligt :D Blev massa babbel (som vanligt) och lite jobbsökande (för Felicias del, själv ska man ju signa anställningsavtal i veckan). Dessutom blev jag halvt medbjuden till Norrland, mycket trevligt och även intressant eftersom jag aldrig varit i Norrland annat än fjällen på vintern :)
Nä, nu ska jag ignorera att det är skola imorgon (och att syrran har studiedag!) och sätta mig i soffan och sjunga med i Mamma Mia med familjen :)

Ha en trevlig avslutning på påskhelgen!

Minnen

2011-04-25 @ 13:33:20
Är nyligen hemkommen från Skogås där natten spenderades med Fika. Åkte dit efter påskmiddagen hos farmor och våldsgästade lite.. :D Vi satt i hennes rum och pratade om allting, vad som hänt sen sist (och det är inte lite det - resor och födelsedagsfirande bland annat) och massa annat som jag inte tänker återge här, hehe x)

Dessutom blev det mycket prat om minnen, Fika har nämligen en hel vägg i sitt rum full med foton - alltså minnen. Supercoolt! Innan vi somnade satte vi på min favvofilm (när jag var liten) Törnrosa! Dock somnade båda efter typ en kvart, haha!

Snart ska jag till mormor och morfar sen blir det eventuellt en sväng förbi Felicia innan man måste börja ställa in sig på att skolan börjar imorgon (hemska tanke!) See you!

Påskdagen

2011-04-24 @ 13:29:08
Glad påsk alla fina!

Har typ glömt att det är påsk.. Jag känner att just påsken är lite överskattad, eftersom jag inte är troende så handlar påsken för mig om att få massa små (jag får alltid flera små ist för ett stort..) påskägg med äckligt godis i som man trycker i sig iaf, äta traditionell svensk högtidsmat (sill och sånt) vilket jag inte gillar och alla tar in björkris som gör att jag inte kan andas. Men jag ska inte vara så neggo. Påsk är mysigt för det betyder att det är vår!

Kom nyss hem från Rönninge där gårdagen och natten spenderats med massa trevligt folk. Snart ska vi till farmor på påskmiddag (hon har gjort köttbullar till mig, den enda högtidsmat som jag gillar typ). Sen hoppas jag på att få träffa mina tjejer för att catcha up lite :)
Nu: Sola!

Well hello there!

2011-04-23 @ 13:29:18
Home! Efter en vecka i mysiga Antalya. Har haft det sjukt bra, blivit solbränd (notera bränd inte brun..), ätit galet mycket mat, festat, shoppat (pytte lite), "umgåtts" med massa ryssar och fotbollsspelare, tränat lite och saknat alla underbara här hemma. Det var en riktig toppenvecka med mina favoritresekamrater bestående av familjen och Runhellen:arna! Längtar redan tills nästa gång vi sätter oss i flygstolarna.. Helst med destination JFK! *hoppas hoppas*

Flygbussen hämtade oss på hotellet kvart över tre imorse och jag har bara snoozat lite på flyget.. Nu ska jag ta en liten powernap följt av en dusch. Ikväll blir det påskfest!

Bilder kommer när jag piggnat till lite och syrran delat med sig av innehållet i hennes nya och alldeles för fancy systemkamera ;D

Antalya

2011-04-16 @ 06:29:00
Åker till Antalya i en vecka nu! Ha det så bra sålänge :D

Vad gör vi? NU KÖR VI!

Natti

2011-04-15 @ 22:23:18
Väskan är packad, passet ligger i handbagaget och alarmet ringer 06 imorgon! Nu väntar kudden! Imorgon drar jag till Turkiet (om ni inte fattat det än :P), känns lite ofattbart just nu..

God natt på er ♥

Nu är det loooov!

2011-04-15 @ 18:52:24
Det är påsklov, mina kära vänner! How wonderful?! Dessutom gjorde vädret årsbästa idag! Samhällsprovet gick bra, tror jag, jag skrev ca 20 A4-papper iaf.. Fråga mig inte varför :P

Efter skolan hade jag möte med Zsuzsa på DeLaval, som erbjöd mig sommarjobb på Legal dep. när jag vill och typ helt på mina villkor. Kan livet bli bättre undrar ni? Och jo, det kunde det! För jag fick äntligen träffa min lilla sjukling Felicia idag (dock hemma hos henne då hon är in-progress-of-getting lunginflamation.. KRYA ♥) Vi satt och catchade up i solen, mycket mysigt! Som grädden på moset så drar jag till Turkiet imorgon.. My life is complete!

En awesome fredag och start på lovet önskar jag er alla!

Äpple

2011-04-15 @ 08:43:00
God morgon! Sitter och äter ett äpple till frukost och oroar mig över mitt samhällprov. Jag har inte hunnit läsa igenom alla sidor, det var mycket mer än jag trodde och även om jag hinner få en övergripande bild över allt så räcker förmodligen inte det :P

Enough worries! 1 dag kvar till lov, Turkiet och frihet! Dessutom har jag jobbmötet idag (får ev jobb!!) och så ska jag träffa Felicia, som är sjuk (men som jag måste träffa innan Turkiet..) :D

Nu kör vi fredag!

Segregation

2011-04-14 @ 23:03:01
Jag borde plugga till samhällsprovet imorgon.. Men jag orkar verkligen inte! Det är bara så tråkigt! Å andra sidan borde jag börjat plugga inför provet för flera dagar sen. Ska läsa igenom kapitlena innan jag somnar, det känns som att man har koll på det mesta. It won't be enough though :P

Har packat upp, rensat bort, vikt om, ändrat mig och packat ner igen. Jag hatar att packa! Om 2 dagar drar vi, kan knappt fatta att jag kommer gå omkring i bikini och solglasögon och glassa om bara några dagar!
Innan dess skall ett prov skrivas, en franskalektion uthärdas och ett jobbmöte avhandlas!
Felicia fotade min packningsprocedur i somras när vi skulle hem från Manchester.

God natt!

Cupcakes

2011-04-14 @ 18:47:46
Titta vad gulliga cupcakes finaste Piñata hade gjort till oss idag på latinen! Avundsjuka? You should be ;D

Dagen har konstigt nog varit väldigt soft, trots att det är torsdag och jag är förkyld! Förutom att vi började 08 då. På håltimmen innan idrotten så fixade Ida mina och Louises naglar, sjukt fint! Taack Idisen ♥
Dock blev jag lite ledsen under idrotten, det var body pump och jag inte kunde vara med eftersom jag är sjuk.. Har längtat (ja, faktiskt längtat på riktigt!) till body pump-lektionen sedan vi fick schemat.. Surt.

Efter lunch hade vi engelska, men eftersom jag inte skulle hålla muntlig presentation idag så fick vi NP-övningar, men jag och Carina satt och lyssnade på mysig koreansk musik ist (y) Dessutom är det sol ute vilket gör en ännu gladare!
Kolla vad fint det blev! (Syns iof inte superbra.. Mkt snyggare in real life)

Nu ska jag plugga lite sociala frågor till samhällsprovet imorgon, äta pasta och kolla på film! Ha en trevlig kväll!

Sol

2011-04-13 @ 18:04:54
Har spenderat eftermiddagen med att välja ut kläder till Turkiet, och gud vad jag längtar! Bara 3 dagar kvar tills va drar nu! Vill ha sol, värme och vara frisk :D Jag har liksom ställt in mig på att jag kommer bli frisk så fort jag är i värmen i Antalya, let's cross our fingers for that ;)

Det är så svårt att välja bort kläder som inte få följa med.. Jag har skrivit en lista med olika outfits (geeky huh?) som jag ska ta med men eftersom vi typ ska ligga och steka i bikini hela dagarna så kommer jag förmodligen inte ens använda hälften av det som ska med :P Hatar att packa..
I Biscarrosse i somras, ååååååh jag vill dit igen!

Inställt

2011-04-13 @ 12:06:08
Mitt jobbmöte blev inställt, hon jag skulle träffa skulle till doktorn. Hon kanske oxå är pollenallergiker? Jag bestämde mig iaf för att åka hem efter allmän rättsläran, anledningen till att jag ens åkte till skolan var mötet efter så.. Nu sitter jag här hemma och snorar. Ska försöka bli frisk och få lite plugg gjort (senare).

Nu blir det film!

No strings attached

2011-04-12 @ 22:24:19
Hemma efter ännu en lång och händelserik dag! Dock har min pollenallergi blivit värre, mycket värre.. Har dessutom fått bekräftat från andra allergiker att det är pollen :/ Passar inte riktigt in i min veckoplanering.
Har, förutom snorig och halsont, varit galet trött hela dagen, vaknade runt 4 i morse och kunde inte somna om för att jag inte fick nån luft :/ Men annars var det en mycket trevlig dag, franskan gick faktiskt ganska bra, i'm surprised!

Efter lunch drog hela klassen till Naturhistoriska och kollade runt där inne innan vi gick på en föreläsning på Sthlms Universitet. Den handlade om vulkaner och var sjukt trist.. Efter det fick vi en liten rundvandring på campus, verkar riktigt mysigt faktiskt!

Sedan mötte jag upp Axel, Ida och Alfred i city. Vi gick och åt god thaimat, kollade i lite affärer och köpte godis innan vi gick till Sergel. Jag och Axel kollade på No strings attached, mycket rolig och söt film! Det hade förstås varit mysigare om jag inte varit superförkyld..

Just nu är min röst spårlöst försvunnen, hate it! Ska jobba på att få tillbaka den till imorgon.. Har nämligen en jobbintervju då, det får man ju inte missa ;) Natti natti sötnosar!

Pollen..?

2011-04-11 @ 21:16:45
Alltså är det redan dags för pollen? Jag har sjukt ont i halsen och näsan rinner :( Det blev bara värre av fysen.. Inte är det en vanlig förkylning, jag har varit förkyld tillräckligt många gånger för att veta hur min kropp reagerar på virus. Om det nu är pollen så hoppas jag att mina tabletter hjälper! This is not the week to be sick, so to speak!

Håller tummarna för att det blir bättre!

5 dagar kvar

2011-04-11 @ 20:04:05
Hejsan! Vilken lång dag! Imorse hade jag prov i kriminologi, det gick bra :) Fick sjukt ont i handen av allt skrivande, haha! Sen var det matte, svenska och allmän rättslära. På svenskan jobbade vi med våra dikter, sjukt kul asså! Vår klass är så knasig :D

Efter skolan åkte jag till Södertälje och gick och kände mig fattig i alla affärer i väntan på mamma. När hon äntligen kom så köpte vi träningskläder på Stadium, ser riktigt proffsigt ut ;) Fyndade lite på Vero Moda oxå, det var rea på smycken och sånt så jag haffade två halsband, en ring och ett nagellack - allt för 70 :- Hur awesome?!

Nu har jag precis varit och haft barmarksträning med laget, lite tungt nu i början men det gick bättre än jag trodde :) Och så var jag så cool i matchande löparoutfit ;P
Cooling va? Köpte en keps oxå, love it!

Grattis till Ronja som fyller 18 år idag! Och nej, du är inte gammal..!

Memories

2011-04-10 @ 22:32:42
Några tjejer i laget går i nian nu och har sin bal framför sig. Så jag fick lite flashbacks från min skolbal i nian :) Memories..
fr.v. Tove, jag, Emilia K, Emma och Emilia L, innan vi tog ussen (japp, ingen limo här inte..)
Jag och Emilia
Min panda

Jag var liten, blyg och inte alls förberedd på bal (Varför?! Hur kunde det hända??) Men det var riktigt roligt och jag kommer alltid minnas den med ett leende på läpparna :)

Nä, god natt på er!

Lagförd

2011-04-10 @ 22:15:48
Sitter och pluggar, big time! Har pluggat sen jag kom hem.. Har både prov och inlämning till imorgon, blää! Men nu har jag, med lite hjälp, knåpat ihop en medeltida dikt till svenskan (hatar att skriva dikter och sånt, har ingen inspiration) och nu sitter jag och svarar på frågor om rättsväsendet. Kriminologiprov imorgon.

Det jobbiga är att jag redan kan allt om Rättsväsendet (har läst det i straffrätten, samhällskunskapen och på högstadiet). Så jag lär mig inget nytt utan måste bara kolla upp hur de formulerar det ur ett kriminalperspektiv typ.

En fråga är "Vad är en huvudförhandling?" Gaah >.< Det är för lätt, jag blir irriterad på riktigt! Ful jag är asså :P

VIIIIIINST!

2011-04-10 @ 16:46:41
VI VANN! Cupvinst, största bucklan och ont i benen!
GO BLÅÅÅÅ!

Blå

2011-04-09 @ 23:00:18
Har varit på cup hela dagen, är totally slut i hela kroppen nu! Snart läggdags faktiskt, trots att klockan är 23 och det är lördag. Orkar verkligen inte mer.. :P
Det har gått mycket bra idag! Två vinster (höll nollan ena matchen), en oavgjord och en förlust. Imorgon väntar final mot gula SUS (vi har delat upp hela SUS i blått och gult, jag är med blå)! Dessutom ska vi köra en "allstar-match", alltså blanda lag, och köra Finland mot Sverige. Men jag vet inte om jag får spela den, det ska lottas så att det blir rättvist :)

God natt

SUS

2011-04-09 @ 07:06:00
Nu drar jag iväg på cup i Solna med SUS! TAGGA!

Friday

2011-04-08 @ 22:44:49
Sitter och kollar på The wedding singer på kanal 3, inte särskilt bra. Men jag ska ändå sova snart, ringettecup hela helgen! Tidig uppstigning imorgon :P Kom nyss hem, har spenderat eftermiddagen i Rönninge med Felicia och Axel. Dock inte samtidigt, haha! Har fikat, pratat (min favvosysselsättning nu för tiden, haha), ätit supergod marockansk gryta, kollat på Glee, tagit en promenad i blåsten, pussats (alltså med Axel inte Felicia) och pratat lite mer..

Supermysig dag!

Probability

2011-04-07 @ 21:48:50
Nu har jag kollat på SATC2, ätit middag och ätit upp chokladen. Kom nyss på att jag har matteprov imorgon, på sannolikhetslära. Skit! Så nu gäller det att plugga!

Idag fick jag mail från Zsuzsa som jag jobbade hos förra sommaren på DeLaval, Legal Department. Hon ville att jag skulle ringa och boka in ett möte nästa vecka så att vi kan prata om sommarjobb! Yeey xD Det är ju inte säkert att jag får nått jobb, men det är ändå coolt!
Suddig bild från mitt jobb där förra sommaren.. Många avtal :P

SATC

2011-04-07 @ 18:15:05
Nu får det räcka med franska för idag. Jag och syrran ska drömma lite om Carrie, Samantha, Charlotte och Mirandas glamorösa liv i Abu Dhabi! Torsdagsmys's coming up ;)
Me want!

I'm lovin' it

2011-04-07 @ 17:30:20
Vilken underbart härlig dag det blev! Vi fick sluta 4 timmar tidigare så vi drog till McD's i Tumba och åt lunch och pratade, om allt möjligt och aningen för högt. Men sjukt mysigt var det iaf! Satt där i typ 3 timmar innan vi motvilligt rörde oss mot tåget..

När jag tänker tillbaka på det så blir jag nästan lite generad över allt vi pratade om på donken, haha! Eller mest hur högt vi pratade om det vi pratade om.. Inget som jag kommer återge här på bloggen utan det som diskuterades på donken stannar på donken! Sjuka vi är :) Love ya girls!

Bästa!

Nu blir det lite franskaplugg och choklad!

Schengen

2011-04-07 @ 09:05:11

God morgon kära medmänniskor! Hoppas alla mår bra, trots gråmulet väder och det faktum att det är torsdag. Själv är jag trött, är helt död efter gårdagens träning.. Dessutom är det längsta skoldagen och jag har massa plugg att göra ikväll. Och så måste jag börja välja ut kläder till Turkietresan! Det hamnar dock på plussidan (y)

Just
nu har jag samhällskunskap och ska repetera frågor vi gjort hundra gånger förut och kan typ utantill. Prov om en vecka :P Sen har vi geografi, idrott, lång håltimme, svenska och naturkunskap, kul va?

Här får ni så länge.. Mums!

Schengensamarbete
= polissamarbete, rättsligt samarbete, harmoniserad viseringspolitik och enhetliga yttre gränskontroller inom EU

"Hon på russinpaketet!"

2011-04-06 @ 23:27:30
Sitter här helt utmattad och trycker i mig russin. Det är sjukt gott! Värsta beroende-framkallande är de oxå :P Det bästa är att de är nyttiga oxå (y)

Träningen gick jättebra, var mycket piggare idag än igår. Fick prova Linnéas nya superplock från Canada, ascool! En riktig ringetteplock.. Vill ha! Nu är det bara att tagga till helgens cup (och hoppas att finskorna festar rejält på båten..)

Onsdagen avslutas med russin, Björn och söta sms :)

Marriage law..?

2011-04-06 @ 17:54:05
Uppsatsen är inte helt klar än, har suttit och letat, utan reslutat, efter Englands Äktenskapslag från 1800-talet. Men det tycks omöjligt.. Nåja, får ta tag i det senare. Nu ska jag ladda om för träning!

Det är så tråkigt att sitta inne en vårdag som denna. Vill ut och njuta av det fina vädret och att det är vår! Men plugg och träning kommer ivägen. Får iaf en kortis ute under uppvärmningen iaf (vi brukar alltid ta en kort springrunda som uppvärmning).

Ska ta och skriva en "To do innan Turkiet-lista" oxå! Det är ju inte långt kvar nu.. Längtar så!

Pride and Prejudice

2011-04-06 @ 16:05:37
Sitter och skriver på min uppsats "Relations between the sexes in the 19th Century", fastnar lite vid Jane Austen och Pride and Prejudice! Den är så bra :) Love it! Ska bubbla vidare om äktenskap och skillnader mellan nu och då.. Ikväll är det träning (igen) i Solna, som tur är inte lika lång som igår.. Är supertrött!

Lång dag

2011-04-05 @ 22:34:39
Har precis landat hemma efter en lång dag hemifrån. Skolan började en timme och 20 min tidigare pga av idrottsprovet, som gick helt okej faktiskt :) Sedan franska, geografi och latin.

Efter supergoda kärleksmums på segaste latinlektionen (dagens lektion slog nog rekord alltså) så blev jag hämtad av mamma för att sätta kurs mot Solna. SUS-träning med cup-laget idag. I 2 tim och 50 min!! Sjukt trött nu..

Nu ska jag facebooka mig lite och sen gå och lägga mig! God natt ♥

Se, lyssna, känn

2011-04-04 @ 20:51:04
Har inlett barmarkssäsongen nu, känns ju bra! Det var dock inte superjobbigt idag då större delen av träningen gick åt till att planera upplägget av fysen. Men i slutet tog vi en kort runda, och oj.. Det här behövs verkligen!

Nu ska jag fortsätta i idrottens tecken och bli en superlivräddare! Idrottsprov imorgon :/ Känns som att man har det mesta under kontroll iaf :) Men jag har fått MVG på de tidigare idrottsproven så det finns bara ett acceptabelt betyg. Imorgon gäller det!

ABCAndning, Blödning, Chock

ABC..?

2011-04-04 @ 16:26:56
Nu är skoldagen avklarad. Överlevde knappt. But luckly for you, I survived! Dagen har inte varit särskilt intressant, svenskan blev inställd. Dessutom gick hela förmiddagen åt till en utfrågning av Felicias helgsäventyr, intresting må jag säga! Dock var hon irriterande hemlighetsfull, what's the deal girl?

Ikväll har barmarksträningen (fysen) premiär! Yeeeey.. Nej. Inte så pepp :P Men jag får träffa laget så man ska väl inte klaga :) Innan dess ska jag hinna skriva klart ett "paper" om Relations between the sexes i engelska och plugga på Livräddning till idrottsprovet imorgon (som jag totalt glömt bort :O). Later!

*check*

2011-04-03 @ 20:27:30
Som jag sagt förut så har jag alltid en to do-list a la Blondinbella (dock inte lika fin) med allt plugg och annat viktigt :) Det bästa med att ha en sån är att få stryka över en uppgift, lovely! Så om ni har mycket plugg så är mitt tips att skriva en lista, allt blir så mycket roligare då. Och framförallt tydligare!

Framtidsplaner

2011-04-03 @ 19:52:06
Nu har jag haft catch up-snack med underbara SUS, tränat, ätit fruktsallad, träffat kusinerna igen, haft möte med A-laget om kommande säsong och beslutat om vilka cuper och i vilka serier vi ska spela i, ätit middag på donken och kollat på sista minuterna av SSKs kvalseriematch (de vann). Det låter produktivt men det är det verkligen inte.. Rättare sagt har  jag bara hängt på Solna is hela dagen :P

Har en kaffeuppgift att skicka in och en kommande resa att börja packa inför. Let's tagga till vecka 14!

Towards Solna Is

2011-04-03 @ 11:15:25
God morgon (ja, klockan är 11 men för mig är det morgon iaf). Har precis tryckt i mig massa frukost och ska bara packa trunken sen bär det av mot Solna Is för SUS-träning! Vi har en cup nästa helg, sista cupen för mig denna säsong. Efter träningen ska vi ha möte om framtiden - om vi ska åka till Prag och spela cup i sommar, vara med i finska ligan och/eller om vi ska spela klubblags-VM!
Jag vill såklart göra allt men tyvärr har jag ju inte tid.. Tur att det finns folk runt mig som kan stoppa mig från att tacka ja till allt :)

Just det, igår kollade vi aldrig på Grease 2, fastnade framför nån annan film ist. For the money hette den. Egentligen var den inge bra men en snygg vältränad Matthew McConaughey gjorde det omöjligt att byta kanal, hehe..

Night in

2011-04-02 @ 22:13:52
Blir en soft hemmakväll med familjen! Är ju skönt att ta det lite lugnt ibland oxå :) Eller.. vem försöker jag lura? Jag är så pepp på att göra nått! Anything. Men nej. Har ingen att hitta på något med så.. Nåja, så synd kanske det inte är om mig, hehe. Men jag är lite smått uttråkad :P

Just nu: Nanny Diaries :)


Efter den ska jag tvinga syrran att kolla på Grease 2 med mig, blev så sugen på att se den igår!

Kilklackar

2011-04-02 @ 19:06:07
Dagens shopping! Fick pengar till skorna från fina moster, tack snälla!
Galet snygga kilklackar från DinSko. Love'em!

Linne från Gina Tricot

Ringar från JC

Turkiet, were I come!

Söderhäng och cityshopping

2011-04-02 @ 18:24:05
Nu är jag hemma igen. Sov hos min moster i natt, kändes enklare att sova där än att ta sig hem från stan igår kväll :) Vi hade askul igår! Först träffade jag Olivia i Södertälje och åt mat, sen mötte vi upp Niklas och Axel i stan. Bowlingen gick mycket bättre än förväntat, jag kom tvåa! Trots att Axel typ utklassade oss alla.. Efter bowlingen hängde vi lite på Mariatorget och väntade på moster skulle komma och "hämta mig" :) Supermysig kväll!

Idag har jag först ätit en supergod frukost hos moster, shoppat med Carro i city. Sedan var det tänkt att jag och lillkusinen skulle gå på bio men hon hade feber så vi gick hem till dom och spelade spel och kollade på Winx club ist!
Har inga planer för kvällen än.. Men den som lever får se ;)

Let's bowl

2011-04-01 @ 16:58:07
Peppar med soundtracket till Grease 2! De bowlar ju i den filmen så jag kände att det passade som uppladdning inför kvällen! Mina naglarna är numera jämnlånga och bubbelgums rosa oxå! Köpte nytt nagellack på hm idag, Get a Rose 4 me heter det, superbra!

We're gonna score tonight, we're gonna score tonight
Don't get sore when you lose tonight
We're gonna show you how to do it right

April april

2011-04-01 @ 15:46:38
1 april idag. Jag har varken lurat någon eller blivit lurad. Jag hade tänkt luras, skrev ju det igår.. Men jag kom på att det var elak, onödigt och barnsligt :P Annars har dagen segat sig fram som en stor tjock grå massa, vädert has brought me down, deep down. Är så opepp på typ allt!

Dock hoppas jag att det ändras snabbt, har nämligen en trevlig kväll att se fram emot! Om några timmar ska jag möta upp Olivia i Södertälje och käka middag nånstans och efter det möta upp Axel och Niklas (Olivias boyfriend) och åka och bowla. Jag suger på bowling men jag hoppas att det blir kul iaf! Nu är frågan bara: what to wear?!

Nu ska det peppas och fixas naglar (känner att de kommer gå av om de inte filas till inför kvällen..)
RSS 2.0