20 Juli

2011-12-01 @ 12:00:00
Den här dagen rullade på lagom segt så där.. Vi tog en lång, nutella-baserad frukost (standard) och åkte in till Manchester, igen. Vi tänkte att "nu ska vi sightseeinga och gå någonstans vi inte varit förut". Vi gick ett kvarter åt höger, var imponerade och hittade en park (som jag tydligen gått förbi i tre år utan att se!) och hängde i den i några timmar. Vi roade oss med att äta choklad, titta på människor och vattnet i fontänen framför oss.

Vi köpte lunch i ett litet supermarket och gick tillbaka till parken och åt. Samtidigt sprang massa barn omkring i fontänen och vi hoppades innerligt att de skulle blöta ner sig (mohahaha!) Vi fortsatte vår promenad genom staden och hittade Manchester Cathredral, the Wheel (Pariserhjul) och Selfridges!

Felicia och Louise kulturhistoria-nördade sig ett tag och sen hamnade vi på Caffé Nero igen. Där satt vi i ytterligare några timmar innan vi tyckte att det kunde vara trevligt att träffa familjen Swain lite också! Jag tror att vi åkte och hyrde film den här kvällen och kollade tillsammans med Andrew och Michele på den (Felicia, Louise?)
Ser ni barnet som springer in i vattnet?!

Det var exakt så kallt som det ser ut att vara...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0