We've done good

2011-10-31 @ 23:20:15
Sitter och chillar i min fina fåtölj med nästan allt packat i min awesome rosa resväska, tränad och med talet renskrivet! I think we've done pretty good today! Var riktigt radikal och hård när det gällde packningen och det känns faktiskt bra. Folk brukar säga att de alltid tar med sig för mycket kläder när de reser, men jag tar VERKLIGEN med mig för mycket kläder! Man måste ju ha plats för shopping liksom ;)

Imorgon ska jag fika med Olivia och sen äta på TacoBar med Felicia (tjockis-planer va?) Jag måste dessutom skriva en lab.rapport om mina rostburkar vilket gör det hela lite mindre pleasant.. Nu ska jag kolla på ett eller två SATC-avsnitt :D

Skjut mig

2011-10-31 @ 13:58:36
Jag har slängt tillbaka mer än hälften av kläderna i garderoben. Har alldeles för mycket kläder med mig men jag kan inte ta bort mer. Emilia gör iaf sitt jobb som domare bra! Tack för hjälpen darling ♥

Nu har jag smycken, nessecär och hårstyling-grejer kvar att packa ner. Och det viktigaste men jobbigaste kvar - skor! Men jag tror vi behöver lite té innan vi börjar med dem..

Two days

2011-10-31 @ 11:55:55
Heej på er! Hoppas ni mår bra! Jag mår superbra. Dels för att jag sov jättebra inatt, ni vet så att man är helt utvilad när man vaknar. Och dels för att det bara är två ynka dagar kvar till New York :D

Dagen ska ägnas åt att packa. För tillfället ligger halva min garderob utspridd i mitt rum.. Emilia kommer snart och hjälper mig med det! Känns som att det kan vara bra att få lite hjälp med att välja ut kläder, och Emilia är experten herself ;D

Ha en fin måndag!

Södertälje kan

2011-10-30 @ 21:02:03
I'm exhausted! Det blev en riktig superutgång igår :D Vi började på The Strip där det efter ett tag blev riktigt röj, massa dans och klängiga killar. Efter midnatt gick vi och mötte upp Nattis och hennes mamma på Ceasars och tog en drink där innan vi begav oss till Stanley's och dansade till stängning! Very good :D

Idag har jag glidit omkring i min mjukisdress hela dagen. Lämnade Emilia och åkte till stan och fikade på CbG med Felicia och Carina. Sen åkte jag och Felicia hem till henne och åt pizza och bara softade. Efter ett tag kom Linnéa och joinade. Vi laddade även in massa musik på min baby-iPhone :) Nu är jag redo för NY! Har precis kommit hem och duschat, så skönt!

Men nu hörni, är det PanAm :D

Halloween-utgång

2011-10-29 @ 20:17:26
Nu har vi gjort an effort och spökat ut oss lite iaf! Jag har faktiskt spindlar i håret..! Har inte bestämt vart vi ska än men första blir det McDonald's för middag :)

Ha en creepy Halloween på er!

Mot Emilia's place

2011-10-29 @ 16:06:27
Nu har jag letat reda på spinglar och fladdermöss (av plats såklart!) att pynta oss med, rotat klart i garderoben efter outfit och tryckt ner allt i en väska. Fit for fight! Ska åka till Emilia alldeles snart :)

Jag var och provade en tränarjacka förut oxå. Vi tränare ska nämligen få en röd Everest-jacka! Behöver bara betala 500 :-, awesome! Körde dit, det gick faktiskt riktigt bra :D
Har inte fixat håret idag, ska fixa det hos Emilia.. Btw, i hörnet ser ni min döda orkidé, hur får man dem att överleva?!

Myser

2011-10-29 @ 12:54:00
Myser runt i min nya tränar-mjukisdress! Superskön är den :) Har varit och tränat småtjejerna nu på morgonen. Ikväll ska jag och Emilia ut, ensamma, hehe. Nä, men ingen annan hade tid, lust eller råd att hänga med.. Så vi går själva. Till råga på allt måste man klä ut sig eftersom det är Halloween! Så nu ska jag rota igenom garderoben i jakt på en passande outfit och sen åker jag till Emilia och fixar mig!

Men först ska jag öppna min (rosa!) resväska och börja packa! 4 dagar kvar!!

Bara för att det är fredag

2011-10-28 @ 21:06:04
..så bjuder jag på den här otroligt charmiga bilden på mig. Stolt fotograf och frisör: Felicia när vi satt kvar i skolan och väntade på att Ida och Fika skulle sluta.
Efter skolan åkte vi in till stan och mötte upp Emilia, köpte Halloween-smink till Felicia, gick till en kryddaffär där Ida botaniserade ett tag, åt kebab i Kungshallen och shoppade lite. Köpte ett linne från Gina Tricot, ett halsband och en ring från JC och en mörkblå clutch från BikBok. Mycket nöjd!

Nu ska jag mysa med familjen! Hörni, nu är det LOV!

Frajdej

2011-10-28 @ 08:00:29
Sista dagen innan lovet! Religion, svenska och psykologi, sen är vi fria :D Ska in till stan med tjejerna efter skolan för att shoppa. Måste köpa ett svart linne och halloween-outfit.

Nu ska jag dricka upp mig otroligt syrliga färskpressade juice!

Hemma

2011-10-27 @ 14:05:33
Åkte hem efter idrotten. Såg ingen mening med att stanna för juridiklektionen (som jag ändå inte får ut nått av eftersom jag inte göra samma sak som de andra), jättelång håltimme och sen engelskan (som jag lika gärna kan göra hemma)

Fick iaf lite feedback och hjälp med talet så nu börjar det faktiskt bli klart! Det var bara jag, Carina och Talita där på svenskan (frivillig lektion). Efter det hade vi Street dance på idrotten. Det var skitkul men jag sög verkligen på det! Tamara, som jag dansade med, kan intyga haha! Ska ta och plugga och städa lite. Mammas kollega från London kommer på middag ikväll, kul :)
Drog hem och duschade, så skönt

Mornin' fellow people

2011-10-27 @ 07:36:45
Vet ni hur duktig jag är idag? Jo, trots grym träningsvärk från gårdagens fys, så drar jag mig till skolan - på den frivilliga lektionen! What???? Nä, jag måste ha lite hjälp med mitt tal.
God morgon!

By Alice Båvner #3

2011-10-26 @ 21:14:11
http://alicebavner.tumblr.com/

Och för er som undrar, ja jag är lite ego av mig och lägger ut massa bilder på mig själv hela tiden.. You'll just have to live with it :P

We did it, girls!

2011-10-26 @ 21:06:46
Yes! Är så stolt över mig själv och laget. Vi hade som sagt fys istället för isträningen eftersom B-juniorerna hade match och snodde vår träningstid. De är riktigt B alltså! Men det var inte det jag ville berätta om. Utan att vi sprang - SEX KILOMETER!! Fett långt ju :P Och dessutom hade vi backträning (springa upp för en sjukt lång och brant backe flera gånger)..! Vi är duktiga vi :D

Nu ska jag sätta mig med svenskatalet, igen. Och nej Mikis, det blir ALDRIG klart. Jag är alldeles för petig och pedant för att nöja mig med det jag gjort. And after all, it's the nationals..

men ha en fin lillördag på er!

Fys

2011-10-26 @ 17:48:48
Nu drar jag till Järna för att fysa med laget!

Over 'n out

One week

2011-10-26 @ 16:39:10
En vecka kvar! Om sju dagar ska jag få göra något jag drömt om hela mitt liv. Åka till the worlds best city, the city that never sleeps, the big apple - NEW YORK!

25 oktober 2011

2011-10-25 @ 22:03:29
Hola darlings! Har varit och tränat med Felicia och Louise på Friskis! Jag dog. Jag har inte varot så här trött sen.. Målvaktsträningen, typ. Galet. Men det tyder ju på att det behövdes, och då känner vi oss duktiga ;D

Jag och Ida kom aldrig någonstans med vårat projektarbete.. Föga förvånande dock. Fika och Ronja kom och snackade ett tag, vi gick och pratade lite med rektorn om vår budget och mötte Felicia på Grillen. Sen hade jag historia och engelska innan jag mötte upp Felicia igen för träningen. Social dag trots allt.

Har precis bokat in en dejt med Olivia innan NY och dessutom bestämt att vi ska roadtripa i USA i framtiden, awesome huh! Kvällen går åt till talskrivande, tédrickande och Elisabeth Bennet och Mr Darcy! Nu ska jag skriva ett sms till Alina som åker till Ukraina inatt :)

Mannagrynsgröt

2011-10-25 @ 09:13:14
God morgon! Sitter och äter mysfrukost. Alltså har gott om tid, framför teven och har massa olika saker att äta :) Har till och med gjort gröt, duktigt va? Idag börjar jag inte förens halv två men jag tänkte åka till skolan lite tidigare för att jobba lite med projektet med Ida.

Har två timmar kvar tills jag måste åka så jag ska försöka skriva om mitt tal, igen, och läsa lite Pride and Prejudice :)

Åter till gröten!

Juice

2011-10-24 @ 21:51:22

Har pressat mig en riktig vitaminbomb, här ska inga baciller slå läger! Syrran tog alla apelsiner utom en så jag fick blanda den (juicen av den) med en lime, ett äpple och en halv citron. Lite syrligt men faktiskt riktigt gott :)

Ha en fin kväll!

By Alice Båvner #2

2011-10-24 @ 15:51:56

Två bilder från vår fotosession med Alice. Haha! Det blev väldigt många bra bilder faktiskt :) Alice är så duktig! See for yourself --> http://alicebavner.tumblr.com/

Lite motion

2011-10-24 @ 11:50:37
Har labbat lite nu på förmiddagen, haha. Vi har i uppgift i natur att göra en laboration om rost, superkul. NEJ. Men nu har jag hällt vatten och lite annat i burkar med spik i. Funderar på om jag hinner klart innan NY.

Nu ska jag ta på mig så mycket kläder jag kan hitta och ta en promenad. Inte för att det är skönt, fint väder eller trevligt på nått vis. Men det är bra med motion för hälsan (Jag borde få MVG i idrott, eller hur?) Efter det ska jag göra lunch och trycka fram ett duligt tal till svenska nationella.

Later!

Foggy

2011-10-24 @ 09:26:27
Varför denna dimma? Riktigt deprimerande.. Idag känner jag mig bara alldeles för trött (och tyvärr snorig) så jag stannar hemma idag. Har bara två lektioner. Har lite dåligt samvete över att inte komma på projektarbetet men det går ju faktiskt att göra lite hemma samt träffas imorgon på vår megasovmorgon (Ida?)

Jag får lite smått panik över att jag är snorig faktiskt. Alla som känner mig vet att det tar mindre än ett andetag för mig att bli superförkyld. Och med typ 1 vecka kvar till min absoluta drömresa med fullplanerat enda fram tills Arlanda så känns det inte så bra.

jag ska proppa i mig de fyra apelsinerna vi har hemma och dricka té så det sprutar! Tänkte dessutom försöka göra allt plugg som går. Finns som sagt inte så mycket tid över senare i veckan..
Inte riktigt redo för v. 43 ännu

3 av 2

2011-10-23 @ 20:32:04
Tjejerna förlorade. Lite synd men det var ganska ojämnt eftersom det är många unga tjejer med. Nästa gång går det bättre! Men det blev iaf 3 av 2 segrar för JSK i helgen (vi vann ju i fredags och flick vann igår). Körde både till och från ishallen, det gick faktiskt bra :D

Håller på att laga mat till mig och syrran. Mamma och pappa äter bruna bönor så det blir kycklingvårrullar och ris för oss! Sen är det Pan Am :D

Filadelfia

2011-10-23 @ 17:10:21
Sitter och kollar ut på de fina, höstiga löven på träden. Så fina. Hösten är nog min favoritårstid! Tillskillnad från många andra blir jag lite extra glad på hösten, det är min nystart. Inget depp här inte :P

Imorse var jag och Linnéa i Filadelfiakyrkan på S:t Eriksplan på gudstjänst, Felicia och hennes lillasyrra kom sent för de försov sig. Det var riktigt mysigt faktiskt. Jag blev lite förvånad över det, och hur stor och.. modern den var :) Efter kyrkbesöket åkte vi till TacoBar och lunchade, myspys!

Har ägnat resten av dagen åt att städa i min bokhylla. Det känns så bra när man har städat klart. Satte även in skolfotot i en ram, så nu står klassen och ler mot mig :) Nu ska jag köra till ishallen och heja på ungdomslaget med Mikkis och Josse! Ska bara leta fram uggsen först..

Visdomsord

2011-10-23 @ 12:00:00
http://emiliakarkulahti.blogg.se/

Gudstjänst..?

2011-10-23 @ 09:15:18
Ursäkta men vad hände här? Jag, som typ aldrig är i kyrkan, ska på en söndagsgudstjänst - frivilligt - i Filadelfiakyrkan - i stan! Vet inte när jag gick med på det här men det blir nog bra iaf. Är ju för ett gott syfte (religionsuppgift)

Ska möta Felicia och Carina på tåget (någon mer som hänger på?) om lite mer än en halvtimme.. Örgh.
Ska väcka pappa så han kan skjutsa mig (mohahaha)

Mot Sollentuna

2011-10-22 @ 15:57:57
Har transparent militärgrön skjorta och Rock of Sweden-armband på mig

Nu ska NY-veckan planeras!

Rensat i garderoben

2011-10-22 @ 14:42:15
Idag ska vi iväg till Runhellen's och planera New York! Så roligt! It's really happening :D Jag ska få köra dit oxå! Ska gå och duscha nu. Hade tigerträning imorse, jag var så trött efter gårdagen.

Har dessutom tillbringat förmiddagen åt att rensa i vår hallgarderob där vi har utekläder och skor med syrran. Det behövdes! Jag hade massa saker jag inte använde där i. 17 par skor, 8 jackor, 15 sjalar/halsdukar, 5 mössor och 3 par vantar! Gosh!

Nu ska jag hit the shower och plugga på NY!

Victory

2011-10-21 @ 22:52:22
Vi vann! Helt sjukt alltså, det var riktigt jämt vilket är skitkul meeeeen sen drog vi ifrån i sista perioden! 3-11 blev det ;D Alla spelade skitbra, stolt över er tjejer! (Lite smått stolt över att jag enbart släppte in i första!)
Kolla! Vi fick varsin biobiljett av Jeppe efter matchen, awesome!

Nu blir det fredagsmys!

By Alice Båvner

2011-10-21 @ 20:30:00
Glada 20-talet!
http://alicebavner.tumblr.com/

J-match

2011-10-21 @ 16:30:28
Sitter och laddar! Ska nämligen till Solna ikväll för seriepremiär! Taggataggatagga xD

Dagen har varit seg och ganska händelselös. Försov mig (igen), hade tre lektioner och åkte hem och har precis ätit mat. Så skönt med helg! Men nu ska naglar målas och psyket fokuseras!

Hoppas ni får en awesome fredagskväll ♥

Vill bara sussa där det är varmt...

2011-10-20 @ 22:29:54
http://www.snackasnyggt.se/blog/

Eating

2011-10-20 @ 19:58:58
Nu är det torsdagsmys OCH tjejmys! Jag, mamma och syrran lagar pannkakor och hoppar omkring till Abba, haha! Riktigt mysigt faktiskt :D Har precis kommit hem ifrån Södertälje där jag fikade med Emilia och Emilia, det var riktigt välbehövligt. Vi träffas alldeles för sällan!

Hade som sagt bara två lektioner och efter dem åkte jag och Felicia in till stan och lunchade. Vi satt och pratade om den skrämmande framtiden och hälsade på Dogge Doggelito (?) typ, innan Carina kom och shoppade lite med oss! En riktigt trevlig torsdag helt enkelt!

Nu väntar pannkakorna!

Fotosession

2011-10-19 @ 22:47:32
Idag efter skolan åkte jag (efter dagliga besöket hos Felicia) till Media Gymnasiet i Nacka där mig fina vän Alice går för att leka modell tillsammans med Oliver till hennes fotoprojekt. Det var skitkul! Vi höll på mellan fyra och åtta, tiden bara flög iväg. "Temat" var olika årtionden så vi var 20-, 40-, 50-, 60- och 70-tal. Hade massa fina klänningar! Det blev riktigt coolt, jag kan knappt vänta tills jag får se alla bilderna!
Jag lekte fotograf när Alice och Oliver försökte knyta en fluga (utan framgång)

Ska ta och tvätta bort allt smink och vila min trötta kropp (ansträngande att bli fotograferad!) Imorgon blir det bara två lektioner, shopping med Felicia och Carina och fika med Emilia x 2! God natt på er ♥

Spontaneous, non?

2011-10-18 @ 21:49:44
Oj, det blev verkligen inte som planerat idag. Eller först gick allt enligt planen - fika med Olivia på Kaffestugan inkluderat beslutsångest och megababbel, historia och engelska. Men sen.. Jag och Lousie åkte till Rönninge för att äta och hämta Felicia och sedan åka till Friskis.

Men det var regnigt, vi åt pizza (på en tisdag?!), konstaterade att det var hemskt väder, satte oss i Felicias soffor och hade lite catching up och deep talk, smsade Alina för att säga att vi inte skulle träna och pratade sedan tills Alfred och Niklas kom och drog med oss ut. Då kom jag på att jag var tvugnen att åka hem. Och istället för tåg så blev det lite road trip med Niklas bil hem till först Louise och sedan mig. (Hoppas de hittar hem härifrån!) Inte alls planerat men riktigt lyckat!

Nu ska jag bläddra lite i min bibel-app och dricka upp mitt té! Puss på er ♥

London & Paris

2011-10-18 @ 10:37:57
Likbleka jag idag

Idag har jag en ring från London och ett halsband från Paris och drömmer mig bort från kalla och blåsiga Sverige! Ska till Rönninge och fika med Olivia innan skolan (tredje gången nu, tradition!) Sen har jag historia, engelska och Friskis!

Blås inte bort idag!

Parseltongue freaks me out

2011-10-17 @ 23:30:47
KolladeHarry Potter and the Chamber of Secrets med tjejerna idag. Jag hade som sagt bara en lektion då jag och Ida snabbt gjorde klart vår fina rosa tidsplan och sedan låtsades åka till Kungliga Biblioteket (men mötte upp tjejerna ist) Så det blev en bra start på veckan iaf!

Efter filmen var det träning som gällde, kul som alltid. Men nu är det ingen mer träning den här veckan vilket irriterar mig lite. Vi har premiärmatch på fredag, men förutom det kommer jag inte träffa mina knasbollar! Ska ta och tvinga med några till Friskis imorgon ;D
おやすみ - god natt ♥

Bra jobbat...

2011-10-17 @ 11:39:51
Försov mig. Shit! Så nu missar jag psykologin och därmed veckans första lektion, bra jobbat Annika! Så farligt är det egentligen inte med det är principen som irriterar mig.. Man ska inte komma försent.

Har bara projektarbete, och det får man verkligen inte missa! Jobbar tillsammans med Ida, vilket känns som en bra idé för att motivera sig själv, man kan ju inte let the other person down ;)

Ska måla mina naglar i soul petrol och göra mig redo för skolan!
Har på mig myströja från Trendhouse

Tv3 21.00

2011-10-16 @ 21:00:00

Såå jag!

Gofika

2011-10-16 @ 19:28:27
Avslutar helgen med hemgjord äppelpaj med vaniljvisp (haha, så roligt ord!) och chokladen jag fick från det finska laget jag spelade med igår!

Ha en fin avslutning på veckan och ladda inför vecka 42!

Dreams are coming true..?

2011-10-16 @ 12:01:48
Igår var det girls night in här hos oss! Caroline och Emilia kom hit och hängde. Vi åt god mat, fick spontanbesök av Söderhällarna, gosade med deras hund, kollade på SATC1, drömde om att bo i NY och babblade hela natten. Myspys! Det behövdes verkligen. Jag behöver inte vara ute med high heels och fancy drinkar, att umgås med fina vänner är bättre! Det andra kan komma sen..

Har inget planerat för dagen. Förutom träningen. Ska umgås med Emilia tills dess! See ya ;D

Vänner

2011-10-15 @ 17:48:39
Har varit och tränat tigrarna, spelat match och shoppat på City Gross. I'm exhausted. Jag fick spela med det finska laget (de hade ingen målvakt), det var jobbigt. De kunde typ inget annat än finska och var inte särskilt bra heller. Så konstigt med ett finskt lag som inte är 100 ggr bättre än oss..

Efter det lämnade vi av dem vid båten och åkte till City Gross där jag träffade min engelska-lärare Gwendoline. Lite weird men trevligt, perfekt tillfälle att smöra ;D Nu är jag hemma och umgås med syrran och Carro, snart kommer Emilia och joinar oxå!

Girls night in tonight!

Towards Sergel!

2011-10-14 @ 16:42:48
Äntligen helg! Nu blir det biomys och TacoBar med tjejerna.

Puss

2011-10-14 @ 07:41:22

Nu kör vi fredag! Ha det bäst!

!!!

2011-10-13 @ 22:41:13
I'm disappointed Carrie! Jag undrar, hur tänkte de här??

Torsdagsmys, igen

2011-10-13 @ 20:18:27
Torsdag, som annars brukar vara hemsk pga lång skoldag innehållande jobbiga lektioner med massa plugg väntandes hemma efteråt. Men inte idag inte! Har varit en riktigt fin dag. Inte speciell på nått sätt, bara bra liksom. Vi hade soft svenska, rolig (och jobbig) idrott, god lunch, ganska tråkig jämförande rätt och naturkunskap - men ändå!

Efter det bjöd jag in mig själv till faster min då banken stängt så att jag inte kunde lös in mitt studiebidrag, fick ju check eftersom jag numera är myndig (är så seg med det!). Åt lite hos faster innan jag mötte Alina för ett Friskis-pass! Vi körde bas, det var faktiskt lite för lätt. Inte tillräckligt jobbigt, nästa gång får det bli medel!

Nu är det torsdagsmys!

Scientologikyrkan

2011-10-12 @ 23:36:50
Idag var jag bara i skolan till lunch sen mötte jag upp Felicia, Linnéa, Carina och Emelie på donken, som vägrade ta mitt visa-kort! McDonald's alltså, inte tjejerna. Efter lunchen så åkte jag, Felicia, Linnéa, Fredrika, Ronja, Pauline och Maria till Kungens Kurva där Stockholms scientologikyrka ligger.

Väl där fick vi en föreläsning om vad det är och lite sånt. Dock var det så flummigt och i vissa fall helt absurt så om ni känner för att veta så får vi googla! Det var lite småläskigt faktiskt, lite sekt-känsla över hela stället. Och det faktum att de tror på ailiens och inte har något "gudomligt" gjorde hela saken lite svår att ta in. Men det var definitivt värt att åka dit, mycket intressant! (Om ni undrar så är det en religionsuppgift, det är inte en ny hobby eller nåt)

Jag hängde med Felicia och fikade i Rönninge med Alfred (och Fia en kort stund) innan träningen. Myspys! Och nu måste jag sova. Imorgon börjar jag 08.15 och har dessutom idrott oh Friskis, puuh! Nä, god natt på er ♥

Natti natti

2011-10-11 @ 23:13:15
Ska gå och lägga mig nu. Tröttis! Har haft en riktigt mysig tisdag. Fikade med Olivia, trevligt som alltid! Vi måste träffas oftare, så mycket att prata om! Sen hade jag skola ett tag, inklusive brandalarm. Och sen åkte jag och mötte Alice och Oliver för fotoprojektet. Först provade vi (läs: jag) massa roliga hattar på Beyond Retro och sen åkte vi till Alice och jag provade massa fina klänningar från 40-, 50- och 60-talet, fab!

Natti natti

Me, myself & I

2011-10-11 @ 11:01:26
Idag har jag på mig min nya tisha från Cubus! Den är lite stor (M) men kände att den passade mig ändå :) Så den får hänga med till Rönninge Kaffestuga och fika med Olivia innan skolan! Efter skolan ska jag till Alice och fixa med kläder och sånt inför hennes fotoprojekt som jag ska vara med på :) Känns som en ganska lyckad dag, don't you think ;D
Nu kör vi!

Aaaaa, men god natt då

2011-10-10 @ 22:49:36

Let's call it a day, shall we? With wet hair from the shower and a tired look on my face I bid you all a good night! Sleep tight little darlings ♥

2011-10-10 @ 17:57:01

Några favvobilder från Finland! Så fantastiskt roliga och fulländade :D

Ååååhh!

2011-10-10 @ 17:36:29
Jag är så irriterad på mig själv. Jag glömde mitt accesskort (kollektivtrafiksbiljett här i sthlm) hemma! ÅH! Hade lagt det i fickan på min Barbour men tog min skinnjacka idag ist.. Så nu fick jag betala dyra smsbiljetter för att komma till och från skolan :(

Annars har det inte hänt särskilt mycket idag. Hade psykologi, mentorstid, lunch och projektarbete. Jag och Ida kom faktiskt igång med vårat projekt idag vilket känns riktigt bra! (Även om större delen av lektionen gick åt till att välja rosa nyanser till våran tidsplan)

Snart är det träning. Kommer dö. Typ. Har ett stort, äckligt blåmärke på knät sen gårdagens målvaktsträning :( Men det måste gå, vi får nämligen besök av finsk femfaldig VM-guldmedaljör, woop woop!

I ♥ Coffee

2011-10-10 @ 09:26:36
Ska snart röra mig mot bussen, skolan och en ny skolvecka! Men först ska jag dricka upp mitt kaffe (vi har äntligen köpt nescafe!) och fylla i mitt mörklila nagellack :)
Morning darlings!

D-Ö-D

2011-10-09 @ 17:40:12
Freeeeeaking tired!! Bebisrumpa vad trött jag är! Har precis satt på mig myskläder efter träningen. Vi hade Elins boyfriend Timmy på besök på träningen. Han är typ världens bästa målvakt och sånt så han kom för att kritisera oss lite så där lagom mycket och sen träna skiten ur oss. Nä, han är jättesnäll och hjälper oss supermycket. Det är kul! Bara det att man upptäcker hur dålig man är och hur långt det är kvar!

Hoppas bara att han tycker att det är lika kul, så att han kommer tillbaka nån gång när han har tid. Men jag undrar jag. Hur kul är det egentligen med relativt otränade, wannabe-tjejer som leker målvakter, som har för dålig disiplin för att orka träna tillräckligt hårt..? (Som just nu dessutom har pms.....) Förlåt Timmy!

Äsch, bort med de negativa tankarna! Nu ska jag skriva om socialpsykologi.

Good girl

2011-10-09 @ 13:27:48
Har ägnat morgonen åt att städa mitt rum. Det var välbehövligt och frustrerande. Jag har alldeles för mycket saker som jag inte använder (och för mycket kläder, men det är ett heeeelt annat problem). Vad ska man göra med tidningsställ, ramar och pajformar som man inte använder?

Nu blir det ett avsnitt SATC och NY-pepp innan träningen!

Ha en skön söndag!

Sorry

2011-10-09 @ 12:17:46
Glömde er igår. Sorry! Men jag hade annat för mig än att hålla mig uppkopplad till internet (Nej, en iPhone hjälpte inte till att hålla sig bättre uppdaterad) Iaf så hade jag en supermysig lördag. Först hade jag träning med mina småtjejer, det var jättekul eftersom det var så länge sen jag var där (utgång och Finland). Sen åkte jag och mamma in till Järna och köpte kaffe och skor (till mamma) och mobbade småstadskulturen.

När jag fixat iordning mig och lagt över lite pengar från sparkontot så åkte jag och mötte upp Emilia för en shoppingrunda. Blev ett par höstskor för min del, så nöjd! Efter McD's-picknick på tåget så åkte jag till Söderhäll's med mamma och syrran för lördagshäng och Pirates of the Carribean! Är fortfarande mätt sen igår, det fanns så mycket otroligt god mat! Riktigt mysigt var det!


Dessutom hade de en hund på besök (de ska kolla om det funkar för Carolin, som är allerigsk, att ha en hund) så var så sjukt söt!

Tikka masala

2011-10-07 @ 20:41:20
Matchen gick bra, släppte bara in ett mål! Riktigt kul var det att träffa alla igen :D Nu är det fredagsmys med familjen! Det doftar underbart från köket, tikka masalan väntar på mig! Mumma!

Nu är det fredagsmys!

Mot Solna

2011-10-07 @ 16:10:08
Har gjort prov, haft svenska och psykologi. Nu bär det av mot Solna för internmatch i SUS :D

Ha en fin fredag på er!

Harry's Wondrous World

2011-10-06 @ 22:49:52
Råpluggar. Asså shit vad mycket det är! Har iaf kollat igenom så att jag kan alla frågor från provet som vår kära lärare Nader lagt ut på nätet. Ja, han har lagt ut hälften av provet på hans hemsida. Fråga mig inte varför men det är sån han är typ. Schyst kille!

Känner mig fortfarand superosäker på allt. Kommer blanda ihop alla begrepp! Ska fortsätta plugga till de ljuva tonerna av Harry Potter Soundtracket, bra studiemusik, ett tag till!

Fast nä

2011-10-06 @ 20:38:38
Var i skolan superlänge idag. Kändes det som iaf. Hade svenska, fick NP-häftet (scary!), idrott - superkul, lunch - ångest inför prov, prov (som gick skit), hål ett tag, kort "debatt" om akupunktur och sen engelska. Gosh! Efter det drog jag, Felicia och Linnéa in till stan och shoppade lite. Det behövdes!

Jag var färdigshoppad (långt ifrån men pengabristen sätter stopp) efter typ en halvtimme. Det blev en myskofta från BikBok, en t-shirt från Cubus och en stickad kjol från Gina :) Sen shoppade vi lite annat åt Felicia och Linnéa och åt middag på TacoBar, mumma!

Nu är jag hemma och ska plugga religion. Har prov på hindusimen och buddhismen imorgon, kill me! Men först ska vi ha vårat traditionsenliga torsdagsmys (får man tydligen inte hoppa över trots plugg)

Let's mysa! (Det var perfekt höstmysväder idag!)

God morgon på er!

2011-10-06 @ 07:15:22
Torsdag. Har idrott, naturdebatt och juridikprov som väntar, urgh. Men efter det väntar shopping med girlsen :D
Dricker té.. Lame. Vill ha kaffe :P

Defeated?

2011-10-05 @ 21:53:58
Nu har jag pluggat amerikansk rätt sen halv sex. Historian och Naturkunskapen klarades av ganska snabbt och smärtfritt men juridiken alltså. Min hjärna kokar! Jag har läst samma texter oändligt många gånger utan att bli det minsta klokare. Eller jo lite har fastnat men långt ifrån allt. Jag har så många frågor men ingen att fråga.. Men juridiklärare är tydligen oförmögen att förklara ens det enklaste termerna så han får man ingen hjälp av :(

Känner att det är lönlöst att läsa en gång till så, fattar ju ändå inte. Så jag tänkte börja läsa Pride and Prejudice, igen Ska läsa den i Engelska C.

God natt ♥

Hi, RK, NK, Psy, Re......

2011-10-05 @ 16:08:02
Jag har jättemycket att plugga. Sitter och samlar ork till att skriva klart om Roms expansion. När jag gjort det måste jag plugga på amerikansk rätt, fattar seriöst ingenting av det. Efter det måste jag hitta massa info om akupunktur till naturkunskapen, skriva om socialpsykologi och plugga på hinduismen och buddhismen till provet på fredag.. GAAHH!

Är ytterst tveksam till att jag kan träna idag :( Jag vill mycket hellre träna men jag bara måste, måste, måste få det här gjort.

Annars har dagen varit.. som vanligt. Vi hade religion (då vi inte gjorde något vettigt alls), lite skvaller mellan lektionerna, historia, jämförande rätt, gick och åt på grillen, en superkort naturlektion och sen lite häng i Xenter. Är verkligen supertrött, somnade tom på bussen. Brukar aldrig somna på bussen men jag kunde verkligen inte hålla mig vaken nu.

Well, antika Rom väntar på att bli studerad!

My beloved..

2011-10-04 @ 22:43:09
BOOTS ÄR SÖNDER!! :'(

Vad ska jag göra nu?! Kan man fortfarande köpa såna?? De är mina favvosar ju.. HG  fvdsyfou gwbOPI ONYG AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!

Btw, älskar min Instagram-app :)

Superfikare

2011-10-04 @ 19:59:07
Japp, det bvlev en till fika. Efter engelskan så mötte jag upp Felicia, Linnéa och Emelie som satt på Spaaks i Tumba centrum och fikade. Blev en supergod brownie, cola och massa underbart skitsnack! Precis vad jag behövde för att tränga undan skolångesten :D
Superfikarna

Men jag måste dock face reality och plugga nu. Amerikansk rätt, prov på torsdag!! Uschamig!

Morgonfika

2011-10-04 @ 11:20:17
Idag börjar jag halv två, vilket jag förmodligen borde tycka om men inte gör. Är lite för rastlös för att se det som en sovmorgon men hinner ändå inte göra något vettigt innan skolan. Idag sov jag iaf till 09, det behövdes en sovmorgon efter helgen! Sen tänkte jag gå över och låna kaffefilter av farmor min (hon bor granne med oss) men hon bjöd mig på kaffe ist och så fick jag farmormackor (hembakade, såå gott!). Trevligt med spontan morgonfika!
Fejksmajl i min HRC-tisha från Berlin

Nu är jag hemma igen, färdig dressad och klar men har fortf en timme kvar tills jag måste gå till bussen.. Sitter och funderar på om jag ska träna ikväll på Friskis eller inte. Är lite trött men det är ju kul! Och jag kommer förmodligen inte plugga iaf.. (Är för tillfället så himla omotiverad när det gäller skolan)

Ska smsa lite folk och se om de kan övertala mig att träna ikväll. Ha en fin tisdag!

Banana

2011-10-03 @ 22:47:18
Sitter här i min egna sköna säng, nyduschad och utmattad, och äter en banan. Mycket god, den var liksom gulgrön - love it! Träningen gick fett segt, var så jäkla trött, orkade typ ingenting! Ska inte göra nått mer ansträngande idag, bara slappa. Funderar på om jag ska börja läsa En dag, som jag köpte till mig själv förra veckan eller kolla på ett SATC-avsnitt..
God natt på er ♥

Kör på

2011-10-03 @ 16:58:45
Åkte till skolan, trött och sliten, lite tidigare än jag egentligen behövde eftersom det var tågförseningar (ångest!). Köpte en stor kaffe och förberedde mig mentalt på en jobbig psykologi (hade inte gjort klart det vi skulle gjort) men lektionen blev inställd, eller ja det var eget arbete typ. Så vi skvallrade lite om helgens händelser (händelserik helg, hehe) och åt lunch. Sen skippade jag och Felicia projektarbetet (Ida var ändå inte där så det kändes onödigt..)

Sen jag kom hem har jag typ inte gjort någonting. Men nu ska jag ta och renskriva mitt letter of complain innan träningen!
Josses bilder

That's life

2011-10-03 @ 08:37:32
Tja tja bloggen! Nu är vi hemma igen, galet trött men fett pepp iaf. Har varit en fantastisk helg med underbaraste laget. TACK tjejer, ni är bäst!! Kom hem för typ en timme sen, var och lämnade Josse innan vi åkte hem. Kom till hamnen typ sex imorse, seeeegt.

Bilder och sånt kommer senare, nu måste man ta och tagga om till skolan.. Familjen har redan dragit så jag sitter här själv och är sur över att vi inte har någon frukost hemma. ÄR HUNGRIG!

Några av de bästa minnena från helgen är bilresorna (Alva och Josse!), när Annela ramlade på asfalten (HAHA!) och Idas och Josses polisförhör! Vi hörs senare, måste smälta allt!
På båten imorse (Mikkis bild)
RSS 2.0