23 Juli [part 2]

2011-12-12 @ 16:32:33
När vi äntligen hittat ett McDonald's var det så överfullt att vi fick ta med oss maten och sätta oss ute - på gatan! Jag skojar inte. Vi satt på en betonggrej precis i kanten äve vägen där bilar körde förbi och byggarbetare tog en paus. Haha, det var skumt. Men mat har aldrig varit så gott som det var då!

Efter det tog vi kort vid Piccadilly C, gick till en japansk affär för Lulus skull och begav oss sedan mot Oxford St (och lyckades gå fel några gånger..). Felicia köpte en väska på Primark, supersnygg! Vi gick vidare till Marble Arch, åt picknick på gräsmattan i Hyde Park, tog en sväng förbi Buckingham Palace och tog turistiga bilder och kastade mynt i fontänen (min önskan gick i uppfyllelse!).

Sedan tog vi tuben till Leicester Square, där de byggde om, och åt Pizza Hut-pizza på gatan, ännu en gång den dagen. Så vi stod där vid lastpallar som bord och kollade på otaligt många Hens and Stags! Efter det köpte vi Ben and Jerry's, trots att vi var supermätta, och promenerade ner till Trafalgar Square (och hittade utan karta denna gång!) och avslutade kvällen på Londons mysigaste plats!

Tågresan hemåt flippade ur totalt. Vi var trötta, höga på socker (och London) och störde förmodligen hela tåget. ..Och låt oss säga att jag hoppas verkligen att ingen förstod svenska.
@ Piccadilly C


Marble Arch

No Life Trio ♥

Vi stannade i Hyde Park för picknick..

..och försökte döda varandra med Felicias nyinköpta Elder Wand!

Hardcore touristing!


Trafalgar Sq


Det var en otroligt fin dag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0