Dag 5 - Vad är kärlek

2011-06-05 @ 12:43:13

Oj, vilken jobbig fråga! Det är så pass odefinierbart eftersom det är så personligt så att ingen har kunnat göra en bra definition av det än… Det finns miljoner låtar och lyrik om det.


Kärlek är en känsla som man känner för någon eller något. Det kan vara kärleken till sin familj, vännerna, pojkvännen, ett par skor, sitt jobb, en stad, sport, mat eller sig själv kanske. Det är som sagt personligt vad man själv anser är kärlek. Man kan väl säga lite generellt att kärlek är lite starkare än gillande.


Det finns många olika slags kärlekar, man känner ju inte samma kärlek till allt. Till sin familj har man en underliggande djup kärlek som gör att man alltid kommer älska dem, no matter what. Sina vänner har man ju själv ”valt” och älskar, oftast, lika mycket som sin familj, dock inte med samma underliggande, medfödda kärlek (av obvious reasons). Sedan har vi den bubblande förälskade nykära kärleken! Och min konstiga kärlek till skor, man kan inte sluta tänka på dem och blir glad när man ser dem, haha!


Detta kanske inte är världens bästa beskrivning av kärlek men den får duga. After all, I’m no writer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0