Major outlet shopping in New Jersey

2012-04-01 @ 23:00:00
Fredagen spenderade vi med att shoppa loss! Vi gick upp tidigt, åt Seinfeld-frukosten, och satte oss på en buss till New Jersey och lyssnade på mysmusik hela vägen. Väl där, vid en galet stort outlet. Eller ja, det var inte ett outlet utan typ 300 outlet samlade i en liten outletsby, typ. Det var mestadels märkesoutlet vilket betydde att även fast det var 50% off så var det svindyrt, men det fanns några affärer man hade råd att shoppa i!

Vi spenderade hela dagen där, köpte på oss så många converse vi kunde (HALVA PRISET!!), suktade inne på Louis Vuitton, provade alla jeans som fanns (typ) inne på Levi's, köpte massa stilrent och klassiskt snyggt inne på Ralph Lauren och lunchade på nåt mexikanskt ställe! Det var en Annika-dag det ;D
Det blev inte mycket fotande denna dag.. Men här har ni några bilder på vårat försök till att stapla alla converse-lådor på papperskorgen, haha!

När vi, trötta och hungriga, kom tillbaka till NYC valde vi första bästa resturang vilket blev en italiensk sådan på samma gata som vårat hotell. Där blev det fisk, gin och tonic (usch!) och megamycket dricks (i New York så begär servitriserna dricks, man får inte välja själv hur mycket eller om man vill...) Great day anyway!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0