1 Juni 2012

2012-06-01 @ 10:08:58
JUNI?! Ursäkta, men när hände detta?? Vart tog maj vägen? Och april, och mars, och februari... Det känns omöjligt att det redan är juni! En vecka till studenten - målet, milstolpen, senasteårensmotivation. Helt galet! Och ja, trots att det nu officiellt är sommar i Sverige så är det kallare än någonsin och spöregn, sounds like juni to me!

Ärligt talat så känns det nästan mer konsigt att maj är över, än just faktan att det är juni. Maj är ju den månaden man (jag?) sett fram emot så länge. De veckorna man bläddrat fram till i kalendern och drömt sig bort till under tråkiga naturlektioner och kvällar man egentligen borde spenderat med plugg... Det har hänt så mycket de senaste veckorna, som ni kanske märkt här på bloggen. Har inte haft tid med att uppdatera här eller någon annan heller för den delen.

However, hur mycket man än längtat till skivor, resor och annat som hände i maj så är det juni, närmare bestämt 8:e som man längtat till - hela livet typ! Och nu är det här. Och det är som jag skrev igår, asläskigt men skitkul!

Ha en grym 1:a juni på er!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0